- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Kasia fajnie , ze wyniki są w porządku

Eh moja leniuszek jest okropny.......bardzo mało sie rusza.Ale czuje ja , juz mniej wiecej wiem kiedy się spodziewać rozciaganka

gogusia z czemu dopiero jak dzidza się urodzi będziesz fure kupować..Kurcze podziwiam bo ja to przez pierwszy miech pewnie z domu się nie rurze a co tu jeszcze mówić o szukaniu powozu

Drynek ja czy muszę czy nie to mam swój sposób na prasowanie tv krzesełko i decha na najniższy poziom hehe

No i dołaczam sie do dziewczyn.Czekam na dobre wiesci od Ciebie.
Dzis zaliczyłam moj ulubiony sklepiek .Wyszłam z bodami rozmiar 80 dwie sztuki.Słodkie sa zrobię później fotki to wrzucę i spodenkami dżinsowymi 6-9miesciecy.wiec humorek dopisuje.Widziałam tez śliczna kurtałke i komplecik kurteczka i pólspiochy no słotnie, ale nie pasowało mi rozmiarowo na te okresy zimowe co by mi się przydały

- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Cos sie Drynek nie odzywa ciekawe czemu....
- drynek88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo
Drynek sie nie odzywa bo jest bardzo happy i wczoraj po wizycie miala pare spraw do zaliczenia i od razu wzielam sie za porzadki w domciu pomagalam mezowi szlifowal sciany w domu pelno kurzu łeee i troszke pomoglam mu ogarnac
A wiec jestem bardzo szczesliwa poniewaz gina oznajmila mi ze dzieki mojemu lezeniu szyjka macicy sie powiekszyla i jest lepiej huurrra dlatego tak sie ciesze ale nadal musze lezec poniewaz gdyby zaczelo sie cos dziac gina powiedziala ze taka dzidzia nawet nie nadawalaby sie do inkubatora bo to jeszcze za wczesnie za mala jest dlatego nadal musze lezec dla naszego aniolka i za 2 tygodnie mam znowu wizyte i znowu okresli moja szyjke nadal musze brac luteine dopochwowo a w razie nocnych boli no spe, a to co zauwazylam na swoim brzusiu po skurczu jest to miesiec ktory zmienil swoje miejsce podwyzszyl sie i znieksztalcil przez skurcz na szczescie nie jest to nic groznego nie mam nic z tym robic powinno sie wchlonac wyniki moczu tez ok takze superr a tak sie obawialam naprawde a teraz jestem spokojniejsza

takze biore sie dalej za prasowanko ciuszkow naszej Nadii a potem bede odpoczywala
Dziekuje wam dziewczyny za wsparcie ;0)
A bylam wczoraj w hurtowni Akpol ale sa slodkie ciuszki jesienno zimowe, kupilam proszek dzidzius zobaczymy czy bedzie ok a na wyplatke znowu sie tam wybieram na bigg zakupy dla naszego szkraba:)
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27

Ja na razie poluje na proszek w jakies promocij bo mi sie nie spieszy.Ale mam mega tego do prania i prasowania

No a mi dziś powoź przyjechał dla małej.Ładuje własnie baterie do aparatu i za chwile wrzuce fotki

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja za to dzisiaj czując sie lepiej postanowiłam sie przejśc z mężem na krótki spacer do ciucholandu niedaleko i...doszłam do sąsiedniego bloku. Znowu mnie ból złapał, na szczęście mniejszy niż w czwartek, więc wróciłam na kanapę przed TV ;(
I jeszcze dostałam kolejną odpowiedź od PKP, z którym koresponduje od czerwca, po niemiłej przygodzie z brakiem pociagu, na ktory mielismy bilety przez co musieliśmy w środku zimnej wtedy nocy, po paro godzinnym czekaniu, wracac z Zawiercia taksówką do Krakowa- to był jedyny transport. I jeszcze dworzec był zamknięty i nawet WC nie było. A PKP nie chce mi zwrócić za tą taksówkę. I tak się nie poddam. Jak mi nie zwrócą polubownie to ide do sądu i jeszcze dodatkowego odszkodowania zarządam. Wredne %@#$%!$ żeby nie przeklinąć

Jutro mam nadzieję nadjedzie nasz wózek- sie pochwale jak już będzie foteczką

- drynek88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Wiem ze musze lezec nie przesadzam z zajeciami jak czuje ze musze odpoczac to sie klade :)a zreszta maz mnie tez tak pilnuje ze nie pozwolilby zebym sie przemeczala wiec rozkladam sobie obowiazki na kazdy dzien dzisiaj prasowanie jutro pranie, potem male sprzatanie itd
Tygrysico ja mam duzo slodkich ciuszkow z ciucholandow a wiekszosc nowe nie uzywane zakpilam nawet a takie ciuszki czasami w ciucholandach sa drogie jak w normalnych sklepach...uwazam ze przez tydzien czasu powinnas dac sobie ze wszystkim naprawde spokoj i odpoczac pozadnie obowiazki nie uciekna a mowie ci po swoim doswiadczeniu ze lepiej polezec troche niz mialoby cos sie zlego zaczac dziac kochana jak masz takie bole naprawde uwazaj na siebie i dzidziusia bo przeciez one sa dla nas teraz najwazniejsze:)ja zaraz koncze i sie klade no i oczywiscie moj plan na za chwile to tv i krzyzowki aaa zapomnialabym dostalam lektury jeszcze od ginki to poczytam

- drynek88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Talinka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

http://lb1m.lilypie.com/mwskp2.png?xacnD4L8I
- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- Talinka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
O kurczę, fajnieDo mnie zaczęły napływać rzeczy dla dziecka:)

Btw. u nas też dziewczynka

http://lb1m.lilypie.com/mwskp2.png?xacnD4L8I