BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!

13 lata 6 miesiąc temu #191154 przez tygrysica
trzymam kciuki tez

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #191170 przez gagusia84
Ja tez trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze drynek. Daj znac po wizycie co ci powiedział gin.

13 lata 6 miesiąc temu #191186 przez KasiaT
Drynek też trzymam mocno kciuki.

13 lata 6 miesiąc temu #191343 przez luska
hej laseczki

Kasia fajnie , ze wyniki są w porządku :)

Eh moja leniuszek jest okropny.......bardzo mało sie rusza.Ale czuje ja , juz mniej wiecej wiem kiedy się spodziewać rozciaganka ;)
gogusia z czemu dopiero jak dzidza się urodzi będziesz fure kupować..Kurcze podziwiam bo ja to przez pierwszy miech pewnie z domu się nie rurze a co tu jeszcze mówić o szukaniu powozu :ohmy:

Drynek ja czy muszę czy nie to mam swój sposób na prasowanie tv krzesełko i decha na najniższy poziom hehe :P

No i dołaczam sie do dziewczyn.Czekam na dobre wiesci od Ciebie.

Dzis zaliczyłam moj ulubiony sklepiek .Wyszłam z bodami rozmiar 80 dwie sztuki.Słodkie sa zrobię później fotki to wrzucę i spodenkami dżinsowymi 6-9miesciecy.wiec humorek dopisuje.Widziałam tez śliczna kurtałke i komplecik kurteczka i pólspiochy no słotnie, ale nie pasowało mi rozmiarowo na te okresy zimowe co by mi się przydały :dry: Szkoda ale na pewno tam zajrzę(obiecałam mojemu , ze się ograniczę do 2 razy w miesiącu , bo zawsze wychodzę tam z ładuneczkiem ;) )

13 lata 6 miesiąc temu #191449 przez gagusia84
Ja dopiero kupie wózek jak urodze bo niewiem jaki kolor kupic a ide razem z męzem a dziecko zostawie z mama bo mam mame blisko to przyjdzie popilnowac :). Tu w Angli to kaza wychodzic na małe spacery odrazu a i tak planuje 4 stycznia isc na pierwsze urodzinki mojej chrzesnicy. Wiec potrzebóje powozu.

Cos sie Drynek nie odzywa ciekawe czemu....

13 lata 6 miesiąc temu #191974 przez drynek88
Czesz moje kochane kobietki
Drynek sie nie odzywa bo jest bardzo happy i wczoraj po wizycie miala pare spraw do zaliczenia i od razu wzielam sie za porzadki w domciu pomagalam mezowi szlifowal sciany w domu pelno kurzu łeee i troszke pomoglam mu ogarnac
A wiec jestem bardzo szczesliwa poniewaz gina oznajmila mi ze dzieki mojemu lezeniu szyjka macicy sie powiekszyla i jest lepiej huurrra dlatego tak sie ciesze ale nadal musze lezec poniewaz gdyby zaczelo sie cos dziac gina powiedziala ze taka dzidzia nawet nie nadawalaby sie do inkubatora bo to jeszcze za wczesnie za mala jest dlatego nadal musze lezec dla naszego aniolka i za 2 tygodnie mam znowu wizyte i znowu okresli moja szyjke nadal musze brac luteine dopochwowo a w razie nocnych boli no spe, a to co zauwazylam na swoim brzusiu po skurczu jest to miesiec ktory zmienil swoje miejsce podwyzszyl sie i znieksztalcil przez skurcz na szczescie nie jest to nic groznego nie mam nic z tym robic powinno sie wchlonac wyniki moczu tez ok takze superr a tak sie obawialam naprawde a teraz jestem spokojniejsza :)
takze biore sie dalej za prasowanko ciuszkow naszej Nadii a potem bede odpoczywala

Dziekuje wam dziewczyny za wsparcie ;0)

A bylam wczoraj w hurtowni Akpol ale sa slodkie ciuszki jesienno zimowe, kupilam proszek dzidzius zobaczymy czy bedzie ok a na wyplatke znowu sie tam wybieram na bigg zakupy dla naszego szkraba:)

..Natalia..

13 lata 6 miesiąc temu #192084 przez luska
Drynek to super ciesze się razem z tobą :lol: .Ale kobietko nie przeginaj nadal masz leżeć.
Ja na razie poluje na proszek w jakies promocij bo mi sie nie spieszy.Ale mam mega tego do prania i prasowania B)

No a mi dziś powoź przyjechał dla małej.Ładuje własnie baterie do aparatu i za chwile wrzuce fotki :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #192094 przez tygrysica
Drynek- super, cieszymy się, że wszystko w porządku :D
Ja za to dzisiaj czując sie lepiej postanowiłam sie przejśc z mężem na krótki spacer do ciucholandu niedaleko i...doszłam do sąsiedniego bloku. Znowu mnie ból złapał, na szczęście mniejszy niż w czwartek, więc wróciłam na kanapę przed TV ;(
I jeszcze dostałam kolejną odpowiedź od PKP, z którym koresponduje od czerwca, po niemiłej przygodzie z brakiem pociagu, na ktory mielismy bilety przez co musieliśmy w środku zimnej wtedy nocy, po paro godzinnym czekaniu, wracac z Zawiercia taksówką do Krakowa- to był jedyny transport. I jeszcze dworzec był zamknięty i nawet WC nie było. A PKP nie chce mi zwrócić za tą taksówkę. I tak się nie poddam. Jak mi nie zwrócą polubownie to ide do sądu i jeszcze dodatkowego odszkodowania zarządam. Wredne %@#$%!$ żeby nie przeklinąć ;)
Jutro mam nadzieję nadjedzie nasz wózek- sie pochwale jak już będzie foteczką ;)

13 lata 6 miesiąc temu #192107 przez drynek88
no to wrzucac fotki pojazdow:) jestem ciekawa co wybralyscie ja jeszcze zastanawiam sie nad modelem i kolorem bo jak narazie w sklepach nie zafascynowal mnie zaden az tak
Wiem ze musze lezec nie przesadzam z zajeciami jak czuje ze musze odpoczac to sie klade :)a zreszta maz mnie tez tak pilnuje ze nie pozwolilby zebym sie przemeczala wiec rozkladam sobie obowiazki na kazdy dzien dzisiaj prasowanie jutro pranie, potem male sprzatanie itd
Tygrysico ja mam duzo slodkich ciuszkow z ciucholandow a wiekszosc nowe nie uzywane zakpilam nawet a takie ciuszki czasami w ciucholandach sa drogie jak w normalnych sklepach...uwazam ze przez tydzien czasu powinnas dac sobie ze wszystkim naprawde spokoj i odpoczac pozadnie obowiazki nie uciekna a mowie ci po swoim doswiadczeniu ze lepiej polezec troche niz mialoby cos sie zlego zaczac dziac kochana jak masz takie bole naprawde uwazaj na siebie i dzidziusia bo przeciez one sa dla nas teraz najwazniejsze:)ja zaraz koncze i sie klade no i oczywiscie moj plan na za chwile to tv i krzyzowki aaa zapomnialabym dostalam lektury jeszcze od ginki to poczytam :)

..Natalia..

13 lata 6 miesiąc temu #192110 przez drynek88
tygrysico a z tym PKP to naprawde przesada masz racje ze nie powinnas tego tak zostawic tylko dzialac zawsze masz jeszcze uzasadnienie ze musialas doznac takich przykrych sytuacji z ich strony bedac w ciazy to zawsze pomorze:)

..Natalia..

13 lata 6 miesiąc temu #192171 przez Talinka
Melduję się. Termin wg OM na 25.12, wg usg z 9tc - 23.12 - także będzie Dziecię Świąteczne :lol:

http://lb1m.lilypie.com/mwskp2.png?xacnD4L8I

13 lata 6 miesiąc temu #192223 przez gagusia84
Witam cie Talinka.

13 lata 6 miesiąc temu #192237 przez agnesssa
Hej dziewczyny, a tu u Was też widzę się dzieje :) Ja teraz jestem na staraczkach, czas rekonwalescencji dobieg końca i teraz czekam na dwie kreseczki na teście :) Cieszę się, że tyle Was przybyło od mojego zniknięcia :blink: 3mam kciuki za spokojny przebieg ciąży i 3majcie się cieplutko :D

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

13 lata 6 miesiąc temu #192249 przez adiafora
Same dobre wieści to cieszy:) Do mnie zaczęły napływać rzeczy dla dziecka:) Mam już 3 łóżeczka w tym jedno podróżne, wanienkę , dwa kojce, fotelik do auta, dwa wózki, cztery wory ubranek a to nie koniec niektóre nawet raz nie założone, beciki, otulaki , kombinezony uff ile tego jest super że siostry męża mają małe córeczki jedna 2 lata druga rok więc mamy wszystko w schedzie . Odciągacze, podgrzewacze. Jedyne co to moja wyprawka do szpitala , właśnie doszło do mnie już EPI-NO ciekawe czy faktycznie takie dobre, kołyska to moja fanaberia ale to pewnie moi rodzice kupią, termometr, nianię i przybory kosmetyczne dla dziecka. Tak mam wszystko nawet maty edukacyjne. A jeszcze przyjaciółki coś po dzieciakach dowiozą:) To się nazywa szczęście.Pisałam , że będzie dziewczyna:)

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #192268 przez Talinka
adiafora napisał:

Do mnie zaczęły napływać rzeczy dla dziecka:)

O kurczę, fajnie :) My na razie dostaliśmy kilka ubranek... Łóżeczko, wózek, wanienkę i inne pierdołki kupiliśmy sami...
Btw. u nas też dziewczynka :lol:

http://lb1m.lilypie.com/mwskp2.png?xacnD4L8I

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka