BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #241607 przez polunia
tygrysica po zobaczeniu Twoich fotek miałam spore wątpliwości czy pokazywać moje wielkie brzuszysko , ale co mi tam :)

Ni cholery nie umiem wstawić zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #241658 przez polunia
No i doopa!!!!!!!!!!!1
Ale wstawiłam jako emblemat - normalnie zdolna jestem... :S
Załączniki:

13 lata 4 miesiąc temu #241726 przez luska
dziewczyny śliczne brzuszki:)

Nadrobiłam Was ale weny do pisania brak , ogólnie miejsca sobie nie mogę znalesc :S

13 lata 4 miesiąc temu #241748 przez polunia
Ostatnia próba!!!!!!!!!!!
Załączniki:

13 lata 4 miesiąc temu #241751 przez polunia
Hahahahahaah udało mi się!!!!! :laugh: B) :cheer: :lol:

13 lata 4 miesiąc temu #241778 przez monja
polunia gratulacje! w koncu rozkminilas ten system! ja nawet nie probuje, jestem wybitnym antytalentem do takich rzeczy. Ale moj brzucho widac przy kazdym poscie :) Fajne te brzuszki, choc musze powiedziec, ze dzis jak prowadzilam auto, to troche mi juz brzucho przeszkadzal. Oczywiscie jezdze bez pasow, nie sprawdzalam tego nigdzie, ale chyba nam wolno!

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #241826 przez delfinek83
monja, no chyba gdzieś to jest napisane że nam wolno od któregoś tam tygodnia, nie pamiętam dokładnie, ale ja i tak zapinam pasy jak prowadzę, tylko obniżam ten dolny tak pod brzuchem na maxa, bo jakoś tak czuję się pewniej że w razie czego (pfu, pfu) nie wystrzeli mi poducha w twarz albo że nie wylecę przednią szybą, bo wtedy to byłaby lipa :ohmy:

Tygrysico, nasz kiciuś to kocur - Gacuś hehe słodki łobuziak :lol:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #241829 przez tygrysica
Ja zapinam pasy tez tak pod brzuchem, ale jak się da to wyłączam poduszki powietrzne. W naszym samochodzie niestety można tylko od strony pasażera wyłączyć, a jak kieruje to sie boję, że wybuchna w Adasia :angry: Tym bardziej, że sie ciągle kontrolka świeci, żeby do serwisu z poduszkami jechać. Podobno to nic takiego tylko kabelek, ale ... wiadomo
I wrzucam kolejne. Reszta sie obrabia.

Załączniki:

13 lata 4 miesiąc temu #241832 przez NaMAgapas
Tygrysico sliczne foty :))))))))) ja swoje sama robilam, moj maz nie ma do tego cierpliwosci... a tak w ogole to u mnie 3 a ja dalej nie spie :D

13 lata 4 miesiąc temu #241833 przez NaMAgapas
PS. farbnelas wloski na blond??

13 lata 4 miesiąc temu #241840 przez polunia
tygrysica zdjęcia rewelacyjne. A najbardziej podoba mi się to ostatnie ze skrzydłami i karwio-czerwonymi ustami. Takie , nie wiem jak je nazwać demoniczne może :)

13 lata 4 miesiąc temu #241879 przez luska
Tygrysico super fotki , ale macie wenę ja coś nie mogę prostego zdjęcia zrobić totalny brak weny a co to mi zostało z tym brzuszkiem z 2 tygodnie B)

A mi te wasze brzuszki takie małe i zgrabne wydaja podług mojego B)

13 lata 4 miesiąc temu #241984 przez gagusia84
Hejka ale miałam czytania :)

Ja monitora nie kupuje jakos wydaje mi sie ze nie potrzebuje.

A co do rozmiaru po ciąży to tez mam zamiar z 2 numery zleciec mam nadzieje ze mi sie uda. Podobno jak sie karmi piersia to idzie schudnąć. Ja pasów nie zapinam ale na szczescie mało jezdze samochodem bo wole na spacerek isc.

Tygrysica sliczne zdjecia.
Ja tez jakos spokojna w niare jestem czasem sie denerwuje ale to zadkosc przewaznie wieczorem jak juz mam dosc to mnie wszystko drazni i patrze zeby szybko dziecko uspac i posiedziec spokojnie :)

Musze sie pochwalic wczoraj przechodziłam koło komisu i kupiłam wkoncu wózek taki jak chciałam :) Potem zrobi zdjecia i dodam jestem mega zadowolona. Mój kot w nim chciał spac wiec kupilismy z mężem łózko dla kota i mu sie podoba. Łózko czyli to dla kota zebyscie nie myslały ze jakies prawdziwe łóżko :)

13 lata 4 miesiąc temu #242038 przez drynek88
..Moj maz odebral wczoraj wynik z badania na paciorkowca i na szczescie jest UJEMNY :)kamien z serca :)

Tygrysica wlasnie kolorek inny? tak powazniej chyba w tych wloskach ale piekne zdjecia sukienka sliczna ;) a skrzydelka rewelacja

Bylam na spacerku z mama przed chwila ale zimko choc ten jod dobrze mi zrobil :p jak siedze ciagle w domu to chwila na spacerze i swieze powietrze bezcenne

Milego dzionka kochane

..Natalia..

13 lata 4 miesiąc temu #242110 przez monja
No tygrysico, na Twoich zdjeciach widac, ze kobieta zmienna jest. Na pierwszym taka slodka mamuska, a na drugim kawal diablicy :) super! zazdroszcze pomyslow!
a ja w zolwim tempie posprzatalam mieszkanie i siadam do kolejnej sterty prasowania ubranek. Tez bede muziala zrobic przemeblowanie w komodach, wieksze ciuszki poprzekladac do szafy. No i w koncu spakowac torbe!!!! wisi to nade mna jak jakis wyrok :) Choc po wczorajszym usg wychodzi na to, ze termin przesunal mi sie z sylwestra na drugi dzien swiat :) Tak czy inaczej to beda wyjatkowe swieta.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka