- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Ja padam mieliśmy z moim coś działać , żeby młoda pospieszyć ale nie ma szans.Olo w ramach urodzin obejrzał te całe miminki w kąpieli .Miska z woda wylądowała w salonie hehe no a teraz chłopaki chyba już śpią.a ja zaraz biore z nich przykład..
Tygrysico pediatra jest na sali porodowej jak dzidzie badają.Tylko pamiętaj , żeby położnej przypomnieć o tym , że masz tego paciorkowca.No i na Ip tez im pokaż wynik, bo wiesz jak to jest u nas ze służba zdrowia

No ja zapomniałam całkiem o aukcji i tak po raz kolejny mi karuzela przeszła koło nosa

No a świat to ja nie wyobrazm sobie bez choinki.Jeszce teraz jak są maluch , już chce ten widok jak młody wpada w stertę paczek pod choinką

Poluniu to mnie tez teraz zestresowałaś , bo na przedostatnim ktg mała miała identycznie.Kazali mi przyjść z torba za 2h na kolejne badania .Ale było już oki wiec do domu i kolejne ktg za 4 dni , było tez oki.Dowiedziałam się tyle co ty , czyli nic

- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ja właśnie napchałam się ciepłymi bułkami , które mąż przywiózł

Co do tych bólów brzucha takich okresowych to mam od dni ciekawe .
Słyszałyście ,że Anna Mucha urodziła, fajnie. Ale powiem Wam, że będzie mi brakować ciąży:)
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- NaMAgapas
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Ja wczoraj wyszłam tylko do ludzi i dziś jestem chooooora

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja wczoraj byłam w knajpie i było za głośno- aż mnie głowa w nocy bolała. Wytrzymałam 2,5 godziny i uciekłam do domu. A w nocy strasznie mnie bolał żołądek- chyba po sałatce, co juz troche za dużo w lodówce stała. Normalnie bym ja wywaliła, ale były w niej ananasy a miałam na nie ochotę

- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
My dzis z męzem bedziemy robic pozadek w zabawkach u naszej córeczki bo jak zaczyna sie bawic to w pokoju wyglada jakby tornado przeszło

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rany Dziewczyny Wy już o świętach myślicie. A ja panikuję jak myślę o świętach. Pierwszy raz będę ją robić u siebie. A ja nie potrafię przygotować [potraw wigilijnych , najwyżej będą paluszki rybne. Chociaż po cichu liczę na to , że mnie mamuśka ( ta moja okropna mamuśka

NaMAgapas szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Zgadzam się z każdą radą tygrysicy dorzuciłabym jeszcze od siebie ciepłe mleko z masłem i miodem - okropieństwo ale mi pomagało.
Dzisiaj M przywiózł mi pokazać kombinezonik dla małej który kupiłam na allegro. Jest faktycznie w idealnym stanie i taaaki malutki

KTG rano bez zarzutu a wieczorny zapis znowu dwugodzinny bo mała wariowała i uciekała. Rozmawiałam dziś z lekarzem i stwierdził , że mam się tymi "szeleczkami" nie przejmować bo 50% dzieci je ma przy porodzie i nic a nic się od tego nie dzieje. Stwierdził , że lepsze takie szelki niż mała miałaby zacisnąć w piąstce pępowinę i zatrzymywać - hamować przepływy.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wow Poluniu no podziwiam jak ty przy dwóch szkrabach jeszcze robisz u siebie święta .Ja juz zapowiedziała , ze nic kompletnie nie robię.Nie no ciasta hehe ale to lubię i szybko z tym idzie.Mamcia przyjedzie ze swoim prowiantem i pójdziemy do teściów , no chyba , ze mi się odwidzi i wylądujemy u mamci .Ale z drugiej strony nie chce jej kłopotu robić bo 25 ślubuje maja siora cioteczna .Wiec z mojej strony cała rodzina odpuściła sobie święta.
no i dobrze , ze cie lekarz uspokoił i wszytko jednak jest oki.My dzis tez bylismy na ktg , wszystko oki.Mogłam sie spotkać z lekarzem swoim , ale akurat poszedł na cc wiec godzinę bym musiała czekać .Dałam spokój bo 30 wizyta.A mi się spieszyło bo synek miał urodziny i imprezka u teściów

Tygrysico no ja teraz do żadnej karczmy bym się nie wybrała , chociaż po dzisiejszej imprezie hehe żyje

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Nie mogłam spać w nocy na boku tak mnie brzuch bolała i dopiero nad ranem porządnie zasnęłam i spałam w końcu od 23.00 do 12.00

W Krakowie w M1 otworzyli Rossmana i w związku z tym maja Pampersy Premium care po 39,90zł.
- krzymina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja też trzymam za wszystkie kciuki i życzę powodzenia. Podejrzewam , że jak tutaj następnym razem zajrzę to już któraś kolejna będzie po rozpakowaniu

- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

polunia- no to trzymamy kciuki! rozczuliłaś mnie tymi opaskami

a mnie coś dzisiaj roznosi...
jak byłam u gina to powiedział, że nic się nie zmienia w sensie szyjki i w ogóle... a sie tak już męczę, że liczyłam, że usłysze, że cos juz się dzieje i wczesniej urodzę