- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Ja padam mieliśmy z moim coś działać , żeby młoda pospieszyć ale nie ma szans.Olo w ramach urodzin obejrzał te całe miminki w kąpieli .Miska z woda wylądowała w salonie hehe no a teraz chłopaki chyba już śpią.a ja zaraz biore z nich przykład..
Tygrysico pediatra jest na sali porodowej jak dzidzie badają.Tylko pamiętaj , żeby położnej przypomnieć o tym , że masz tego paciorkowca.No i na Ip tez im pokaż wynik, bo wiesz jak to jest u nas ze służba zdrowia
No ja zapomniałam całkiem o aukcji i tak po raz kolejny mi karuzela przeszła koło nosa
No a świat to ja nie wyobrazm sobie bez choinki.Jeszce teraz jak są maluch , już chce ten widok jak młody wpada w stertę paczek pod choinką Chociaz plan i tak jest taki , żeby cześć schować i dawać mu na raty :silly:Ale puki co nie mam jeszcze ani choini ani bobek i tym podobne hehe
Poluniu to mnie tez teraz zestresowałaś , bo na przedostatnim ktg mała miała identycznie.Kazali mi przyjść z torba za 2h na kolejne badania .Ale było już oki wiec do domu i kolejne ktg za 4 dni , było tez oki.Dowiedziałam się tyle co ty , czyli nic
- adiafora
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja właśnie napchałam się ciepłymi bułkami , które mąż przywiózł buła je buły, dziś mam męża w domu:). W planach porządki, będę pełnić rolę zarządcy niewolnika:)Teraz czytam Wasze wpisy z maseczką na twarzy.
Co do tych bólów brzucha takich okresowych to mam od dni ciekawe .
Słyszałyście ,że Anna Mucha urodziła, fajnie. Ale powiem Wam, że będzie mi brakować ciąży:)
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- NaMAgapas
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja wczoraj wyszłam tylko do ludzi i dziś jestem chooooora Mam takiego doła, że szok... chociaż czytałam, że dziecku nic nie grrozi przy zwykłym przeziębieniu. Na szczęście nie mam gorączki, bo to chyba najgorsze. Jestem rozbita... nos zatkany, łepetyna pęka no i boli całe ciało i kości. Odpuszczam sobie impreze urodzinową znajomego... o cieście nie wspominam, bo bym chyba zdechła jakbym zaczęła je robić... Trzymajcie się cieplutko.
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja wczoraj byłam w knajpie i było za głośno- aż mnie głowa w nocy bolała. Wytrzymałam 2,5 godziny i uciekłam do domu. A w nocy strasznie mnie bolał żołądek- chyba po sałatce, co juz troche za dużo w lodówce stała. Normalnie bym ja wywaliła, ale były w niej ananasy a miałam na nie ochotę brawo...
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
My dzis z męzem bedziemy robic pozadek w zabawkach u naszej córeczki bo jak zaczyna sie bawic to w pokoju wyglada jakby tornado przeszło a potem bedziemy stroic okna na swieta u nas juz sie stroi wiec pomału zaczniemy stroic. Troche roboty mamy ale bedzie juz spokoj z ty
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rany Dziewczyny Wy już o świętach myślicie. A ja panikuję jak myślę o świętach. Pierwszy raz będę ją robić u siebie. A ja nie potrafię przygotować [potraw wigilijnych , najwyżej będą paluszki rybne. Chociaż po cichu liczę na to , że mnie mamuśka ( ta moja okropna mamuśka ) jakimś cateringiem własnej roboty poratuje.
NaMAgapas szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Zgadzam się z każdą radą tygrysicy dorzuciłabym jeszcze od siebie ciepłe mleko z masłem i miodem - okropieństwo ale mi pomagało.
Dzisiaj M przywiózł mi pokazać kombinezonik dla małej który kupiłam na allegro. Jest faktycznie w idealnym stanie i taaaki malutki Nawet ładniejszy niż na zdjęciach , a bałam się jaki faktycznie będzie.
KTG rano bez zarzutu a wieczorny zapis znowu dwugodzinny bo mała wariowała i uciekała. Rozmawiałam dziś z lekarzem i stwierdził , że mam się tymi "szeleczkami" nie przejmować bo 50% dzieci je ma przy porodzie i nic a nic się od tego nie dzieje. Stwierdził , że lepsze takie szelki niż mała miałaby zacisnąć w piąstce pępowinę i zatrzymywać - hamować przepływy.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wow Poluniu no podziwiam jak ty przy dwóch szkrabach jeszcze robisz u siebie święta .Ja juz zapowiedziała , ze nic kompletnie nie robię.Nie no ciasta hehe ale to lubię i szybko z tym idzie.Mamcia przyjedzie ze swoim prowiantem i pójdziemy do teściów , no chyba , ze mi się odwidzi i wylądujemy u mamci .Ale z drugiej strony nie chce jej kłopotu robić bo 25 ślubuje maja siora cioteczna .Wiec z mojej strony cała rodzina odpuściła sobie święta.
no i dobrze , ze cie lekarz uspokoił i wszytko jednak jest oki.My dzis tez bylismy na ktg , wszystko oki.Mogłam sie spotkać z lekarzem swoim , ale akurat poszedł na cc wiec godzinę bym musiała czekać .Dałam spokój bo 30 wizyta.A mi się spieszyło bo synek miał urodziny i imprezka u teściów
Tygrysico no ja teraz do żadnej karczmy bym się nie wybrała , chociaż po dzisiejszej imprezie hehe żyje
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie mogłam spać w nocy na boku tak mnie brzuch bolała i dopiero nad ranem porządnie zasnęłam i spałam w końcu od 23.00 do 12.00 więc dzisiaj to juz na pewno nie zasne...
W Krakowie w M1 otworzyli Rossmana i w związku z tym maja Pampersy Premium care po 39,90zł.
- krzymina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też trzymam za wszystkie kciuki i życzę powodzenia. Podejrzewam , że jak tutaj następnym razem zajrzę to już któraś kolejna będzie po rozpakowaniu Papapapapapapapap
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
polunia- no to trzymamy kciuki! rozczuliłaś mnie tymi opaskami
a mnie coś dzisiaj roznosi...
jak byłam u gina to powiedział, że nic się nie zmienia w sensie szyjki i w ogóle... a sie tak już męczę, że liczyłam, że usłysze, że cos juz się dzieje i wczesniej urodzę Nawet nie chcę myśleć, że miałabym rodzić po terminie. Ja chce być na święta w domu!