- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
jak tak to to kuzwa nie mogłam a masz tu ci babo placek
jak chętna 95 z przesyłka
allegro.pl/show_item.php?item=1962636065
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kasia trzymamy kciuki oby szybko dzidzia wyszła.
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo
- Otrzymane podziękowania: 0
Kasia T trzymaj sie kochana trzymamy moooocno kciuki za ciebie i dzidziulka mowilam ze cie wezmie :)Obys nie cierpiala i dzidziulek niech szybko na swiat wychodzi
Tygrysica ciekawe co z toba dalej tak duzo tyego wylazi tez bym chciala cos u siebie widziec a tu nic a tylko 9 dni zostalo malutka tylko sie na maxa wierci i wypycha raczki i nozki auć
A jak tam u lekarza kobietki?
Luska ja bym wziela ale kasy brak narazie
Mykam zjesc sniadanko bo mi glodomorra daje znac o sobie
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Przeżyłam noc, ale było ciężko- budziłam się przez skurcze i potem zasnąć nie mogłam, bo miałam gonitwe myśli. I takie dziwne chwilami odczucie (jak przy koszmarach sennych w dzieciństwie jak miewałam wysoką gorączkę), że fragmenty ojego ciała są wielkie i rozsadzone, takie uczucie paradoksu- "duże choć małe)- nie umiałam tego nigdy nazwać i teraz też nie, ale nie znosze tego.
Skurcze nieregularne, ale niektóre dość mocne - takie jak sie ma biegunke przy okresie. I brzuch mi się chyba troche obniżył. A najlepszy był moment jak tak mi nagle z między nóg puff! i mnie obudziło ale to chyba kawałek czopu był.
Czop się zmienił teraz z galaretowatego i brązowawego w wodnisty z niteczkami krwi...
Teraz niby nic się nie dzieje, ale czasem czuje taki ostry ból promieniujący do nogi...
A rano zadzwonił jakiś d...k domofonem z ulotkami i mnie obudził myślałam, że wyjde w piżamie i go zabiję Czuję się jakby mnie pociąg przejechał, a w nocy sie obudziłam raz z fragmentem w myslałch wiersza "ruszyła maszyna po szynach ospale..."
Luska- no ja dla syna akurat różowej nie bardzo, ale napisz na październikówkach i styczniówkach- może któraś będzie chcieć. Też miałam raz prawie taką akcję ale ktos jednak przebił. Wczoraj przegapiłam aukcję stanika do karmienia i poddałam się- kupiłam droższy- oby rozmiar był dobry i dotarł na czas. Teraz sie martwie czy monitor oddechu i ten lifenest zdążą...
A po tej gonitwie mysli pod tytułem czego jeszcze nie zdążyłam, ledwie wstałam nastwaiłam pranie ciuszków- rodzice moi wynaleźli jakies po mnie Część była różowa i w kwiatki
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
ale macie sliczne zdjecia z brzuszkami;* cudaaa ja juz tesknie za Moim
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Drynek spoko u mnie 8 dni i cisza heheh , a z karuzela w razie w mogę poczekać , bo na allegro nie chce mi się jej wystawiać, no jeszcze czekam na decyzje kuzynki,
- adiafora
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ale pięknie:)
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tygrysica ja to bym chyba panikowała i pojechała do szpitala.
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo
NaMAgapas zapomnialam powiedziec ze brzusio sliczny i zdjecia ladniutkie, a buciki slodzio ja tez nie moge sie oprzec takim malutkim skarpeteczka albo bucika slodkie sa
tak sobie spojrzalam ze Rojku nas opuscila i od 17tego listopada sie nie odzywa ciekawe co u niej niby 4 dni do jej terminu ale ani widu ani slychu po niej...
Mijemy nadzieje ze nasze kolezanki dobrze sobie radza a pomyslec ze niedlugo nas to czeka ach boje sie tego momentu kiedy zlapie
- yasminek
- Wylogowany
- gaworzenie
- yasminek
- Wylogowany
- gaworzenie
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja bym na Twoim miejscu zadzwonił wcześniej do rejestracji i poprosiła, żeby z uwagi na stan wejść bez kolejki, żeby kontaktu z grypowcami nie miec- ja tak zrobiłam.
info do tabelki od razu podaje: termin planowany 21.12, płeć: chłopak, imię: Adam.
Powinnam pokończyc parę rzeczy- selekcja gazet, bo ich zad użo lezy, sprawdzić czy wszystkie wyniki mam i dołączyć usg do teczki szpitalnej... a nie chce mi się. najchętnioej bym spać poszła.
A do objawów dodam, że mały sie mniej gwałtownie rusza, tzn częstośc ruchów jest ok, ale sa słabsze i czuję, że chyba się obsunął niżej- w sumie troche brzuch zszedł i sikam co 5 min
Obyście miały rację i żebym się szybko rozpakowała- się doczekac nie mogę a zamiast się bać... jestem podekscytowana. Tylko się boję, że jesli szybko nie urodzę, a czopa nie ma to żeby paciorkowiec zakażenia nie wywołał. Jak coś to może jutro zadzwonie do położnej żeby spytała lekarza, ale nie chce robić problemu jak i tak ide w pt.
Sie muszę za obiad zabrać- z jednej strony głodna niby jestem, ale mi sie jeść nie chce- Normalnie sie gubię w tym wszystkim. Sorka za tyle słów, ale ja tak mam- ekshibicjonizm psychiczny na maxa i zawsze duzo gadam- aż mnie znajomi jak radio traktują i czasem nie słuchają. Nie mówiąc o moim mężu, który rzadko się odzywa i nie może mnie czasem znieść.
- NaMAgapas
- Wylogowany
- gaworzenie
Zdjecia fajne, bo sciagniete od Tygrysicy / Trzeba uczyc sie od najlepszych
Ja tez dzis zostalam okrutnie obudzona przez wredna babe z serwisu. Dzwonila o 10 (kto tak rano nie spi )Powiedziala mi, ze przyjada do suszarki... hehe 14 grudnia ??!! Nawet nie zdazylam ust otworzyc, ze to chyba jakis zart, ze tak dlugo trzeba czekac... a poza tym mnie juz nie bedzie w domu! A ta cipa sluchawke odlozyla. Wiec ja dalej poszlam w spanie... za pol godziny znowu ona wrr hehe 7 moga przyjechac najwczesniej. Aj mowie wam... potem okolo 12 przyszedl facet (bez zapowiedzi oczywiscie) poogladac wilgoc w domu, bo zglaszalam do agencji. Ja oczywiscie bylam jeszcze w lozku. Juz nie spalam tylko myslalam sobie jak moja kochana Dzidzi bedzie wygladala a tu wpada jakis chlop... to ja z lozka, rozczorchrana, brzusio na wierzchu hehe zapomnialam jezyka w gebie z tego wszystkiego. Na szczescie potem mnie rozjasnilo. Potem facet wypalil, ze trzeba w kominku zaczac palic haha A ja do niego, ze nie posiadamy owego... a on ze przeciez jest komin na dachu. Fachowiec od jeba**a owiec. Ale juz mi lepiej po sniadanku. JA wam tu o bzdetach, a wy juz rodzicie Ciekawe jak tam Kasia T.