- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tygrysica jak bedziesz miała czas to zdawaj nam relacje co z Adasiem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo
- Otrzymane podziękowania: 0
- NaMAgapas
- Wylogowany
- gaworzenie
Luska oczarowal mnie kacik twojej kruszynki.. bajkowy poprostu
Ciekawe ktora nastepna... ja mysle skrycie ze drynek chociaz w sumie wiecie co teraz to sama nie wiem. Na przykladzie Tygry widac, ze moze chapnac niewiadomo kiedy... jescze wczoraj o tej porze siedziala na forum... a dzis juz ma swiat odwrocony o 360 stopni.
- lilian355
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nareszcie z Nami :) Nasze Słoneczko :)
ja już wróciłam od doktorka... zaoszczędziłam 30 zł hehe bo kobiety w ciąży mają ulgi i placą mniej przy prywatnej wizycie no ale jutro te 3 dyszki strace na ten wymaz heh... mała waży 2300, ogólnie wszystko dobrze tylko się okazało że mam malego grzybka... i muszę to koniecznie wyleczyć kolejna wizyta za 3 tyg.,no chyba że coś się wydarzy to już wizyta będzie zbędna...
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tylko tak sie zastanawiam niby na usg prenatalnych wszystko dobrze wychodzi ze dzidzius zdrowy i wogole a przy porodzie rozne rzeczy moga sie zdarzyc i tak nagle wszystko moze sie zmienic czekamy tak na te skarby nasze a tu taka smutna wiadomosc ze cos nie tak ach jakie to niesprawiedliwe ale teraz co slysze to ciagle cos tym maluszka sie wydarza ostatnio kuzynka urodzila to malutki synek ma cos z oddechem niby na sie unormowac, kolezanki synek ma cos ze sluchem-do obserwacji, kolezanki corcia miala jakis guzek na glowce ktory podobno ma zmienic ksztalt pozniej i sie unormowac a moja bratowa urodzila corcie z nieksztaltna glowka takze jest duzo przykladow i tak sobie dopiero pomyslalam ze zawsze cos nie tak i sama sie obawiam tego porodu no ale tak bardzo czekamy na te nasze pociechy ze chyba nie warto myslec o takich sytuacjach ze cos moze byc nie tak. Musimy sie nastawic pozytywnie bo niestety nikt za nas tego nie zrobi Mam tylko nadzieje ze mnie zlapie w takim momencie kiedy bedzie maz przy mnie, bo tak to do poludnia do 15tej jestem sama w domu i pewnie bede sie denerwowac zanim przyjechalby z pracy.No a ogolnie dziisaj caly dzien cala macica strasznie mnie boli i caly dzien mam bezbolesne i nieregularne skurcze i cos zaczyna mnie lupac w krzyzu no ale moze juz za bardzo zwracam na to wszystko uwage i sie filmuje.Zobaczymy jak to bedzie a wogole to luska ma termin przede mna
- nanga1989
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Śliczne łóżeczko !! Poprostu piękne przygotowanie pełną parą Najważniejsze żeby wszystko było dobrze...
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Drynek niestety tak się dzieje i nie mam na to wpływu ale trzeba być dobrej myśli, nie można sie dołować i zamartwic, a pozytywne myślenia na prawde dużo daje .U Tygrysicy jak widać szło szybko chyba za.....ale będzie dobrze I u reszty z nas tez .Chociaż no co dużo pisać każda jest w podobnej sytuacji.Kazda czasem dopadają złe myśli.Szczerze to już bym chciała , żeby w końcu coś się u mnie zaczęła dziać.Minęła by ta niepewność.....jak się tym razem poród skończy eh....ale jak na razie jakieś śmieszne skurcze raz na 2godziny , a przez cała ciąże suchoty miała , zero wydzielin , śluzu czy cus .Trochę to dziwne no i nadal zero najmniejszych symptomów Pewnie tak dotrwamy do poniedziałku , ale chociaż dobre i to , ze został jedynie TYDZIEN w najdłuższym wariacje i coś czuje , ze to będzie barrrrrdzo długi tydzień
- upsar
- Wylogowany
- gaworzenie
Teraz nie możesz się załamywać bo Adaś Cie potrzebuje, nie możesz być "w dołku".
Dzieciaczek czekał na Ciebie tak jak Ty na niego i musicie oboje wziąć się w garść.
My będziemy trzymać za Was kciuki
A po przykładzie Tygrysicy fatycznie widać, że czasu i dnia nie znamy bo przecież ona miała termin długo po mnie a tu taka niespodzianka i już rozpakowana.
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ciekawe co u dziewczyn co juz urodziły.
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
HE HE Gagusia ja to problem z opuchlizna mam juz od miesiaca masakra poprostu wygladam jak balon a buty uuu tylko jedne ledwo co wloze reszta czeka w szafie, strasznie wygladam i tez tak sie czuje a rece ciagle opuchniete i odretwiale ajjj przez co musimy przechodzic biedne
No a ja wczoraj mialam czeste skurcze ale nieregularne i bezbolesne, zaczely mnie bolec plecy i do tego male przeczyszczenie przez noc i ranek a malutka w nocy chyba zjechala glowka ciut nizej bo mialam takie bolesne uczucie no ale dzisiaj narazie znowu spokoj a juz myslalam ze moze w nocy cos sie zacznie zobaczymy jak to dalej sie potoczy chcialabym juz zobaczyc czop
A powiedzcie mi jak nastapi dzien terminu oczywiscie miejmy nadzieje ze uda sie nam wszystkim szybciej rozpakowac to powiedzcie mi idziecie do gina? bo moja mi powiedziala ze jak do 9tego nic sie nie ruszy to mam przyjsc a czy wy tez?
- upsar
- Wylogowany
- gaworzenie
Trochę brzuch mi się obniżył ale ani skurczy ani czopa ani nic co by zapowiadało wcześniejsze rozwiązanie...
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
- nanga1989
- Wylogowany
- pierwsze słowa