- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- NaMAgapas
- Wylogowany
- gaworzenie
Sorka za tyle słów, ale ja tak mam- ekshibicjonizm psychiczny na maxa i zawsze duzo gadam- aż mnie znajomi jak radio traktują i czasem nie słuchają. Nie mówiąc o moim mężu, który rzadko się odzywa i nie może mnie czasem znieść.
Tygrysico od tego jest forum A maz cie kocha pewnie najbardziej za twoje gadanie
A to moj fejs
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
prosze wyslijcie zaproszenia, bo juz mi sie nie chce szukac w archiwum Dziekuje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Usmiałam się z tego fachowca od owiec
Ja raz miałam taką akcję w poprzedniej pracy. Projekt był źle przygotowany do druku, więc napisałam o tym facetowi- wraz z info co trzeba poprawic. Na to on, że jego grafik twierdzi, że jest ok, to ja dalej to samo. I tak pare razy. Aż tu facet niechcący przesyła mi maila, w którym jest historia i treść maila od jego grafika brzmiąca: " i powiedz tej lasce, że taki z niej grafik jak z koziej dupy trąba". Ubawiliśmy się w firmie po pachy. Oczywiście nie miał racji, ale akcja była niezła. Odpisałam grzecznie z printscreenami udawadniającymi ich błąd i napomknęłam, żey uważał jak wiadomości przesyła. Się facet naprzepraszał Taka mnie dygresja naszła
Ide obiad gotować...
...a skurczy obecnie brak w ogóle... - napisałam i się jeden od razu szybko zjawił
- yasminek
- Wylogowany
- gaworzenie
- NaMAgapas
- Wylogowany
- gaworzenie
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo
zaproszenie wyslane
A ja jakos mam dziisaj lenia nic mi sie nie chce tylko przy kompie siedze choc mam co robic ogolnie ale co tam to nie ucieknie chyba maz znowu dluzej w pracy i siedze jak taki ciolek
A malutka jak szalona w brzusiu dzisiaj wariuje ciagle mi wchodzi po zebra z prawej strony i tylko mowie auć, ała do siebie hehe
Ja jakos kotkow nie lubie zbytnio choc moj maz jak dzidzia sie urodzi chce zakupic wlasnie tego slodki ogolnie
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- adiafora
- Wylogowany
- pierwsze słowa
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- NaMAgapas
- Wylogowany
- gaworzenie
Co do kotów to tez je lubie. Mialam norweskiego, ale zdechl, bo mu sie nerki zaczopowaly. Biedny. Fajny byl... jak ktos pukal do drzwi to jak pies biegl przywitac No i zazdrosny byl... i fochy zarzucal
A co powiecie na to, że mój mąż pracuje od 9 do 22 (3 dni w tygodniu) nastepne 3 od 9 do 17 lub 20 zalezy. A jak ma juz ten swoj jeden dzien wolnego to i tak biega zalatwia jakies sprawy. Przez telefon glownie sie porozumiewamy hehe Moj P. ma niesporzyte poklady energii, ktore musi gdzies wykorzystac, a ze teraz kasa potrzebna to praca jest najlepszym rozwiazaniem. To taki typ, ze go meczy siedzenie, on ciagle musi cos robic. Jak juz sie nudzi to jest nieznosny. heh Ale za tydzien zaczyna urlop. Wraca do pracy dopiero w polowie stycznia Nie wiem jak to zniesie jak nie bede sie odzywac jakis czas to znaczy ze sie pozabijalismy hehe
- adiafora
- Wylogowany
- pierwsze słowa
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ciekawe jak po powrocie będzie, bo sie zastanawiam czy będę jeszcze karmić. Niby ustawowo wtedy 7h w pracy, ale ja jestem szefem a pracujemy zadaniowo- nie wymagam od pracowników siedzenia nadgodzin, ktore i tak nie sa płacone, ale jak trzeba zostać to ja zostaje. Ciężko to będzie pogodzić, bo kocham swoją pracę. nawet teraz co chwile pisze maile do biura z pomysłami- żeby o mnie pamiętali.
Wczoraj się dowiedziałam, że jedna laska od nas co w styczniu wraca po L4 i macierzyńskim (rok jej nie było) nie będzie mieć przedłużonej umowy u nas, i jedyne co jej załatwiono to ląduje w księgowości. W sumie jej się umowa kończy teraz więc mają prawo, ale wychodzi na to, że dziewczyna, która była na zastepstwo okazała sie lepsza i tyle. Ja na szczęście straciłam pracownika, o czym już pisałam i laska na moim zastępstwie wejdzie za niego na etat, a poza tym reszta mojego teamu nie jest fotografami więc raczej nie powinnam miec problemów choc oczywiście ciągle sie martwię
Pozytywem jest to, że jak będe wracać to moja mam idzie na emeryture i przejmie Adasia, i czasem ugotuje i w ogóle będzie super mam nadzieję
A teraz żeby szybko i zdrowy się urodził- to najważniejsze!
...ale się obżarłam- schabowe z ziemniakami i sosem grzybowym + Cola