- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Tygrysico no co ty czyli się szykujesz już powoli No dziewczyny w czwartek zaczyna się nasz miesiąc Pierwsza już sie rozpakowała i zobaczymy która następna.Z terminów wychodzi , ze chyba ja a zaraz Drynek
Mnie to boli najbardziej pęcherz ale młodzież obrała sobie go za worek treningowy B)No i standardowo cały dół
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo
- Otrzymane podziękowania: 0
Tygrysico ooo to fajnie jak zauwazylas cos takiego tylko teraz kwestia czy bedzie odchodzil jeszcze po trochu ponoc moze do 2 tyg. czy to moze ten jeden kawalek duzy i koniec " no ale masz juz jakis objaw to mozesz sie cieszyc ja jak narazie tylko bol na dole a wydzielina sie nie zmienia heh moze wezmie cie szybciej niz nas
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ostatnio mi mam powiedziała, że ja sie urodziłam na 8 dni przed terminem. Mój mąz za to kilka dni po więc pieron wie jak będzie...
no i niefortunnie stanęłam na wadze ... żeby w ciągu 2 tygodni przytyć prawie 3 kg???? WTF???? I marzenia o nieprzekraczaniu książkowych wag poszły w niepamięć... Teraz byle nie dojść do 100kg Jak na razie to od sprzed ciąży 15 kg, a z tymi kilogramami, które zrzuciłam na początku ciązy- 19...
- adiafora
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tygrysico ciekawe czy pójdziesz w ślady mamy.
Ja dziś mam straszną ochotę na colę więc piję Przed ciążą za żadne pieniądze bym jej nie ruszyła.
Oj będzie co zrzucać.
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jakbym teraz kupowała to bym się poważnie zastanowiła. Mogłabym np dzwonić do mamy z informacją, że jeden z kotów "za bardzo wychyla sie z balkonu"
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A z tym mieszkaniem to mnie rozwaliłaś ale tez mi się marzy , żeby mamcie mieć pod nosem a tu co prawie 50km
Adiafora , nie rób mi sumaka , cola za mną tak dziś łazi a bieda jak nie wiem, nawet kropelki.Po ścianach chodziłam normalnie za ta cola a mój się uparł , że do sklepu nie pojedzie a na pewno , ze mi nie kupi tego świństwa No ma razcje w sumie ale ja po prostu bez coli żyć nie moge
no ale w końcu się wkurzyłam i kupiłam karuzele Licytacje odpuściłam .Znalazłam używana "kup teraz" za rozsądna cenę i dla poprawy humoru kupiłam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja nadal walcze o karuzele, za to udało mi się dzisiaj zakupić cieplejszy (mam nadzieję) kombinezon. Niedawno tez kupiłam ten organizer mamy- nie mam na nast rok, a ten wyglada obiecująco.
A tak w ogóle to kojarzycie taki program Łowcy promocji? Ja się właśnie od paru dni zbierałam, żeby szefowej jakoś to opisać tylko nie wiedziałam jak coś takiego w Polsce wprowadzić...a tu- telepatia- sami wpadli na to. no może nie jest to aż takie jak w USA, ale i tak niezłe okazje- no i tu wypada wrzucić linka, ale nie chcę, żeby ktoś wziął to za kryptoreklamę
www.almamarket.pl/pl/dla-klienta/promocj...upony-rabatowe/10075
Jutro mi odpisza z pracy czy w promocji jest vizir sensitive colour, bo tylko taki używam i jak tak to...w niedziele troche kaski wydam
W ogóle to jak jakies fajne promocje wypatrzycie to piszcie- wiem, że gdzieś juz jest taki wątek- musze poszukac i o tych pieluchach w Rossmanie napisać
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
[/b]hej
W końcu odsapnęłam ale 2 dni imprezowania swoje robi, ale najważniejsze , ze młody w niebo wzięty
Ciekawe jak Polunia i jej malenstwo:)
No a my z przytulaniem jakoś problemów nie mamy No a do łazienki to chodzę nawet 6 razy w ciągu nocy Strasznie meczące ale nie ma zmiłuj
no ciekawe własnie gdzie drynek czyżby tez na listopad się załapała.......
Byłam dziś na badaniu jutro odbieram wyniki a w środę rozstrzygająca wizyta..... no i pewnie dłużyc mi się będzie jak cholera
I co z ta Tabelka dziewczyny która się podejmie??
Ja jesli chcecie i mi pozwolicie bo nie widze chetnych
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
...odszedł mi czop- tym razem jestem pewna (tym razem taki glut blee z pasemkami brązowymi)... i niby wiem, że teraz to i nawet 2 tygodnie jeszcze, ale i tak sie czuję dziwnie i spięta ... A w nocy to mnie tak bolało- skurcze jak przy okresie, że aż sie wystraszyłam, że to już...tyle, że mi brzuch chyba jeszcze nie zszedł i czuje, że się jeszcze mały nie ustawił...
nic to- w czwartek mam gina i ktg wiec sie pewnie dowiem co i jak.
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wczoraj na wieczór miałam bezbolesne skurcze co 5 minut przez 3 godziny. Ok. Poszłam spać i ok. 6 obudził mnie booolący skurcz podbrzusza przechodzący w krzyżowy
i tak co pare minut. patrząc na zegarek stwierdziłam, że niezbyt regularne więc męża wygoniłam do pracy i ok. 7 wzięłam no-spę. Myślałam, że zaraz przejdzie pójdę w kimę...
Acha... jaaaasne.... od 7:28 do 12:49 naliczyłam się 61 bolesnych jednak nie do końca regularnych (od 2 do 8 minut) skurczy Nie przeszło nawet w wannie
Półtorej godziny temu był taki moment, że chciałam już po męża dzwonić ale częstotliwość się wydłużyła między 6 a 10 minut i są ciutkę mniej bolesne.
Ciekawa jestem czy coś się dalej rozwinie...
Jak dotrwam do jutra to zobaczymy co tak ginka dojrzy w tej mojej jaskini...
- lilian355
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nareszcie z Nami :) Nasze Słoneczko :)