- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jeszcze nie znam godziny, bo się oddziały musza dogadać. Czekam z odciąganiem jeszcze chwilę...
Ulgę czuję, ale i odrobinkę niepewności, bo oficjalnie jeszcze z lekarzami nie rozmaiwałam a tylko zajrzałam spytać i nie znam szczegółów- czy to usg w koncu zrobili, czy nie mają żadnych wątpliwości itp...
tak czy inaczej wreszcie...
te parę dni to jak rok i taka męczarnia, że aż nie jestem w stanie opisać.
...
A z innej beczki- w koncu wygralam aukcję na tamten materac i ... okazało się, że równocześnie ta firma wypuściła aukcje po 279zł z okazji świąt, a ja zlicytowalam za 305zł. No i się zmartwiłam o czym im nqapisałam. I wyobraźcie sobie, że zadzwoniła do mnie Pani, że policzą mi po promocyjnej cenie Taki mi prezent z okazji narodzin dziecka zrobili W sumie wyjdzie teraz 279 za materac + 59 (tez promocja) za prześcieradło i gratis wysyłka Jak wypróbuję to napisze czy warto
Buziaki wszystkim
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
- Otrzymane podziękowania: 0
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo
POLUNIA malutka poprostu taka slodka do schrupania GRATULUJE dzielnej mamusi
KASIA T dla ciebie rowniez GRATULACJE bylas bardzo dzielna i najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczylo- nie mamy wplywu na to niektore biedne musza sie tyle nacierpiec a niektore ida i moment urodza --jakbys znalazla czas to opisz jak sie wogole wszystko zaczelo ze pojechalas do szpitala bo jestem ciekawa bo moze tez juz powinnam jechac SUPER ZE MACIE JUZ SWOJE SKARBY
TYGRYSICA dobrze ze laktacja ruszyla i jest juz lepiej cieszcie sie teraz chwilami pieknymi maluszek dzielny jak mamusia :)teraz go mozesz utulac w ramionach bo juz wszystko ok jednak sa sprawiedliwi ludzie ktorzy potrafia czyms milym obdarowac hehe fajnie ze dostalas materac po nizszej cenie
NANGA to mieliscie przygode z psem he ludzie to naprawde maja narabane w glowach
No to ja nie wiem zabieram sie za cos hehe kuzynki poradzily mi sex z mezem albo mycie okien zeby cos szybciej ruszylo.To ja wiec zabieram sie za prasowanie a o oknach pomysle bo dzisiaj ledwo co sie ruszam ale hmmm moze by to wlasnie pomoglo. A na sex jakos nie mam ani sil ani checi tylko ewentualnie przytulanie i caluski bo i tak moj maz jest wytrwaly wspolczuje mu ostatnio bo naprawde jestem nieznosna ale wkoncu ktos musi obrywac hehe
Pozdrawiam
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ze urodzila coreczke w piatek 02.12 o godz.20tej z waga 3100 i dl. 57 cm i 10pktami i silami natury a nie cesarka z czego sie bardzo cieszy. Lusce nie zdazyli podac antybiotyku na gbs i malutkiej wszedl w krew przez co zostaja 2 dni dluzej w szpitalu poki malutkiej wyniki beda dobre. Jak wroca Luska zda nam relacje
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny ogromne gratulacje dla Was.
tygrysica monja Wam należą się naprawdę słowa uznania , ciężkie przejścia macie za sobą, ale teraz będzie już tylko lepiej - musi być. Innej opcji nie ma!!!
KasiaT może i lepiej , że skończyło się cc bo nigdy nie wiesz jak zakończyłoby się sn. A jak ma na imię Twoje maleństwo , chyba , że przeoczyłam to przepraszam.
Z niecierpliwością czekam na fotki Waszych Maluchów.
Czy mi się wydaje , czy zaginęła gdzieś po drodze luska
A tak w ogóle to panna Pola urodziła się 28.11.2011 godz 8.19 waga 3280 i 53cm , dla mnie to mega mała w porównaniu z synkiem który ważył 4340...
W zakichanym szpitalu trzymali mnie aż do niedzieli , myślałam , że się wykończę. Powód - obciążony wywiad położniczy ( czyt. wada serca ) , a obserwacja polegała na tym , że wszystkim pacjentkom ciśnienie mierzono raz dziennie a u mnie dwa razy... . Pic na wodę , mniej więcej coś na styl fachowiec od jeba**a owiec .
W ogóle to widzę , że każda ma jakieś oznaki nadchodzącego porodu , a więc szczęśliwych rozwiązań życzę!!!
- lilian355
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nareszcie z Nami :) Nasze Słoneczko :)
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- NaMAgapas
- Wylogowany
- gaworzenie
Luska gratulacje !!!!!!!!!!!
Polunia spoko, ze wy juz w domu i wszystko ok.
Tygrysica ciesze sie, ze wszystko idzie w dobra strone.
U mnie flauta... cisza martwa
- monja
- Wylogowany
- gaworzenie
Dziewczyny, ktore jeszcze czekaja na rozpakowanie: wiem ze wam ciezko i chcialybyscie JUZ, ale musze Wam powiedziec, ze mi wciaz brakuje mojego malucha w brzuszku. Brzuszka tez mi brakuje. Chociaz oczywiscie nie spadl mi jeszcze caly i taki brzydki walek mi wisi. Ale nie ma juz w nim Eryka. Tego mi bardzo brakuje.
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a brakowac tych kopniakow napewno nam bedzie moja malutka w brzusiu teraz mniej sie rusza ale jak zacznie to jest niezly ubaw i to jest piekne
A ja dzisiaj zabieram sie za pozadki bo maz wczoraj nakurzyl szlifowaniem ble i UMYJE OKNA moze pomoze hi hi
pozdarwiam milego dzionka
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Luska gratuluje!
monja hehe co do brzuszka to mnie irytuje ten zwałek latający w każdą stronę, jeszcze opuchnięty po cesarce
Mój mąż właśnie pojechał odebrać akt urodzenia małego
Rafał czuje się dobrze, tak jak już kiedyś pisałam żre z butli ale pomimo moich niechęci z karmienia cycem to i tak mam zbyt mało pokarmu na tego bąka (żarłok nie z tej ziemi). Nawał ledwo zauważalny.
A to mój synek:
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Żarlok to jak wiekszosc facetow hehe ale mysle ze jakbys chciala karmic piersia caly czas to laktacja by ruszyla tylko bys musiala miec malego ciagle przy cycu
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
Zrobilam Wam Tabeleczke;) Trzeba do niej troszke dopisac;) gdyz w starej bylo malo informacji:) wiec pisac co jest zle albo co dopisac o to ona;)
paletka.pokazywarka.pl/
Luska-Wielkie Gratki!!!
Polunia-tez Gratki
Rafalek sliczny Kasia:)
Monja super ze Eryczek je...