- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- upsar
- Wylogowany
- gaworzenie
Jeśli chodzi o L4 to na pewno ta lekarka mi na dłużej nie wystawi - no bo jak ją zmuszę?? Mogę iść do zwykłego internisty i pewnie mi wypisze ale po tej nocy i bólach coś czuję że to nie będzie konieczne
tygrysica - Adaś jest prześliczny, jego widok pewnie wynagradza ci wszystko to co musiałaś przecierpieć przy porodzie. Niech ładnie je i przybiera na wadze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- krzymina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wszystkie toczące sie- nie przemęczajcie sie, żebyście za szybko nie rodziły, bo wcześniaki to wcale nie fajna sprawa.
My jutro na Ujastek na kontrolę- zważyć Adasia czy dojada, bo nie wiem
A w środę pierwsza wizyta u pediatry.
a co do rozstępów to w ciąży też nie zauważyłam na brzuchu. Na pośladkach i udach to mam od dawna po kilku spadkach wagi i jojo. A używałam musteli i nic nie ma.
I największa radość wyglądowa- minus 12 kilo!!! Mam tylko 3 kg więcej niż przed ciążą! Jest jeszcze galaretowaty brzuszek, ale trochę ćwiczeń i zniknie myślę
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja raz sie boje a raz na luzie jak mysle o porodzie. Ale jak juz mnie złapie to postaram sie byc spokojna choc moze mi to nie wyjsc
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
- drynek88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- monja
- Wylogowany
- gaworzenie
Ysminek gratulacje. Fajnie, ze Kacperek juz na swiecie
Drynek - trzymaj sie dzielnie i daj znac jak sie sytuacja rozwija.
Dziewczyny nierozpakowane - wyobrazam sobie, ze chcialybyscie juz ale pamietajcie, ze z kazdym dniem jestescie blizej. Ja troche zaluje, ze nie mialam tego okresu oczekiwania. Choc teraz ciesze sie, ze Eryk juz jest z nami
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystkie toczące sie- nie przemęczajcie sie, żebyście za szybko nie rodziły, bo wcześniaki to wcale nie fajna sprawa.
Dlaczego tak uważasz? Ja urodziłam w 34 tc przez cc i z moja córeczką nie mam problemów...
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
My mamy kolejny klops- Adas nie je i traci na wadze. Ciągle śpi i spada mu cukier przez co śpi jeszcze więcej i jakies trzęsienie rączkami ma- ponoc od tego spadku cukru- oby- nawet boję sie pomysleć, że miałby to byc jeden z objawów, któych mamy wypatrywac w związku z niedotlenieniem...Jutro kolejna kontrola, a na razie wmuszamy w niego jedzenie. Musze odciagać pokarm i karmić z butelki, żeby wiedzeć ile je...masakra...osiwieje...
Do tego mam tak rozje...ne emocje, że ryczę co chwilę, a wargi i palce mam do krwi obgryzione. Każdy ruch, odwrócenie ciut inaczej główki, machnięcie rączką, wzdrygnięcie się a ja już się zastanawiam czy to normalne...
I się złą matką czuję, że tak spadł na wadze. Ssał godzinę więc myślałam, że wysysa wystarczająco, a tu dupa- i teraz go musimy męczyć.
Mam dosyć- nigdy nie przeżyłam tak strasznych chwil jak w szpitalu, a teraz każda porażka mnie dołuje i znowu wpadam w depresje jak w szpitalu. I jeszcze mój uważa, że przesadzam. Wiem o tym, ale nie potrafie pogodzic emocji z racjonalizmem. Z jednej strony najchętniej bym przewertowała neta w poszukiwaniu wszelkich info o ewentualnych problemach jakie mogą nas czekac, a z drugiej wiem, że przez to by jeszcze gorzej było.
Jedyny pozytyw- chudne dalej ze zmartwienia- już mi 3 kg zostało...
O 20.00 znowu będziemy wmuszać 40 ml w Adasia. Je 40ml co 2 godziny...
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Napisz koniecznie jak tam po wizycie. Trzymam mocno za Was kciuki, żeby wszystko było jak najlepiej.
A nasz mały to mnie rozbraja. W dzień potrafi pięknie spać, a nocy tak do 3-4 budzi się między posiłkami i nie bardzo ma ochotę na nudzenie się samemu we własnym łóżeczku i nas przywołuje.
W piątek byliśmy u położnej, mały dobrze przybiera na wadze ale nie udało jej się ściągnąć mojego szwu... Musieliśmy jechać na IP do szpitala... Na szczęście widząc, że jestem z maleństwem obsłużyli mnie bez kolejki Okazało się, że na jednym końcu szew mi lekko przyrósł i bolało jak go odczepiała ale potem poszło już gładko
A wczoraj byliśmy na pierwszym spacerze z małym. Niedługo, bo jakieś 15 minut ale zawsze się trochę dotlenił