- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- nanga1989
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Dziękuję wam za informację na temat tej cesarki... nie wiem czemu koleżanka płaciła.. Ja aktualnie jestem po wizycie,przyjechaliśmy jakieś pół godzinki temu. Mała się nie obróciła główką do góry siedzi:) Aktualnie waży 2.700 z groszami:p Ustaliliśmy z doktorem termin cesarki.26ego mam się zgłosić do szpitala a 27ego ciachanko.Więc znam już termin narodzin mojej córeczki. Noooo...chyba żeby zrobiła psikusa i wcześniej sobie zażyczyła wyjście na świat w co wątpię bo lekarz stwierdził że wszystko jeszcze wysoko i nic się nie dzieje... Cieszę się z faktu że lekarz prowadzący moją ciążę przeprowadzi cesarkę

A więc do boju!!!

aaa... bo zapomniałabym lekarz stwierdził że ktoś mi pierdół naopowiadał jeśli chodzi o tą płatną cesarkę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- delfinek83
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Laura ♥

trochę mnie nie było, więc pierwsze co to gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamusiom

śliczne macie dzieciaczki, sama słodycz takie małe kruszynki

nanga, no właśnie miałam pisać że ktoś Ci głupot naopowiadał z tą płatną cesarką, tym bardziej że masz ku temu konkretne wskazania, więc nawet nie mieliby prawą brać od Ciebie za to kasę

no a moja Mała już się w końcu obróciła i teraz tylko pozostaje mi czekać aż będzie gotowa opuścić swój przytulny apartament hehe

z jednej strony patrząc na fotki waszych Skarbów nie mogę się jej już doczekać, ale z drugiej strony jakbym miała wybór to chyba wolałabym żeby jednak urodziła się w styczniu lub chociażby po świętach, ale oczywiście wpływu na to nie mamy i będzie co ma być byle bez problemów

no to teraz trzymam mocno kciuki za kolejne pomyślne rozwiązania, bo Wy już troszkę bliżej macie niż ja

- nanga1989
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- lilian355
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Nareszcie z Nami :) Nasze Słoneczko :)

- Paletka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- A...jest juz z Nami:)
- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mam pytanie czy was tez juz to drazni jak kazdy sie pyta ''kiedy urodzisz?? '' alo ''niechce jeszcze dziecko wyjsc?'' tak jak bym była jakies medium i wiedziała co i jak....
- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

uff...pierwszy dobry dzień od wyjścia ze szpitala. Wreszcie trafiliśmy do lekarza, który mnie uspokoił. Neurolog-pediatra. Odruchy w normie, część do obserwacji ze względu na przeszłość- chodzi o takie, które maja zniknąć koło 4-5 tygodnia.
Mam odstawić butelki i przystawic do piersi- hurra!!! Właśnie mój pojechał kupić wagę- będziemy Adasia ważyć przed i po karmieniu i pilnować żeby przybierał na wadze.
Do tego wytłumaczył nam co jest wazne a co nie i część kontroli zaleconych załatwi u siebie na oddziale

normalnie tacy lekarze właśnie powinni byc- ludzcy, tłumaczący w zrozumiałym języku, empatyczni i z chęcią pomocy

A co do pytania, która była pierwsza- ja- przynajmniej jesli chodzi o porody w grudniu- Adaś się urodził 1 grudnia o 2.25

Właśnie Adaś śpi po karmieniu piersia- bez ulewania, odbijania i zadowolony. Teraz tylko trzeba bedzie sprawdzać czy ssie efektywnie i mieć nadzieje, że wybierze przyzwoite pory karmienia- tzn nie co godzinę ale z rozsądnymi przerwami

Do dwupaków- ciekawe które będą rozpakowane jak prezenty w święta?

- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Gagusia u mnie święta też będą takie sobie. Na długo nie chcę jechać na wigilię do mojej mamy, bo będzie tłum dziki i zwarty i szkoda mi małego... taki nagły natłok ludzi memłających małe dziecko raczej nie jest wskazany.

Nanga mmmm narobiłaś mi smaku na rybę po grecku

Tygrysico to dobrze, że już lepiej. I super, że trafiłaś na normalnego lekarza.
A ja jestem po Tobie jeśli chodzi o urodzenie - 10:45

- yasminek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- lilian355
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

a ja sie coś nieswojo czuje... jakiś lekki ból w podbrzuszu czuje, jakby na okres i trochę momentami mnie kręgosłup w dole boli... poza tym nic, ale i tak mi jakoś dziwnie...
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- lilian355
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-