- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- upsar
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
U mnie tez dzisiaj była położna- juz w sumie drugi raz.
Zrobilismy dzisiaj Adasiowi bilirubine i nie moge sie w neie doszukac prawidłowego poziomu, a lekarz nie odpisuje na sms'a ani nie odbiera... Może Wy wiecie? Ma L 3,40 a H 20,50...bo sie boje teraz, bo podwyższona może uszkadzać mózg wyczytałam (wiem- znowu za dużo czytam )...
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Po za tym Rafi mnie rozbraja swoimi minami i dźwiękami wydawanymi w odpowiednim momencie
Dzisiaj np. dogryzałam swojemu mężowi a mały w tym momencie zrobił ten swój uroczy odruchowy uśmiech Albo wyjmuję go z łóżeczka i mówię do niego "Chodź mój mały bączku" no i co on zrobił? Oczywiście walnął soczystego bąka, aż mój mąż będąc w pokoju myślał, że to ja
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
AQdafora mam nadzieje , ze jednak cos sie ruszy do świat co prawda nie wiele zostalo czasu ale kto wie
Tygrysico na pewno bedzie dobrze,własnie nie czytaj za duzo inie interpretuj nigdy sama wyników
Kaisa hehe to ci synek wrobił
Mojej małej też skora strasznie schodziła i tez miałam tego Oliana jak na moje wogole nie pomogł i małam smarowałam mleczkiem z hippa może z 3 dni i problem sie skonczył.A jej naprawde strasznie skora schodziła z roaczke nożek brzuszka ,praktycznie z całego ciałka.Oliwka tez od czasu do czasu smaruje mi znowu połozne w szpitalu radziły,żeby oliwka smarowac.Upsar ile ludzi tyle opini
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lilian355
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nareszcie z Nami :) Nasze Słoneczko :)
- adiafora
- Wylogowany
- pierwsze słowa
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- lilian355
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- adiafora
- Wylogowany
- pierwsze słowa
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- nanga1989
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Po raz drugi usłyszałam o tych kuleczkach do kąpieli...Możecie mi napisać coś więcej na ten temat? Bo ja jako niedoświadczona przyszła mamuśka zakupiłam płyn do kąpieli wraz z szamponem z NIVEA i tak zamierzałam kąpać bobasa w tym aż do momentu jak koleżanka do mnie wpadła i właśnie powiedziała o jakiś barwiących tabletkach które się wrzuca do wody i w tym się kąpie malucha a poźniej dopiero jakieś taki płyny... No i dziś wyczytałam zaś w waszych postach o "kuleczkach" podejrzewam że to jest to samo...Czy może w szpitalu mi to wszystko powiedzą ? co stosować jak stosować?
- lilian355
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No na waszym miejscu tez bym wolala , zeby dzidza w swieta posiedziała w brzuszku , rodziłam w Boze Narodzenie
Nanga zdrowka dla ciebie a nie wiem o jakich kuleczkach kolezanka ci mowila ..........moze o kale jej chodziło??
- nanga1989
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- monja
- Wylogowany
- gaworzenie
u nas dzis byla polozna pobrac krew na przesiewowe powtorne, jutro maja byc wyniki. Jestem przygotowana juz psychicznie na jasny i ciemny scenariusz. Co bedzie to bedzie!
Ja tez uzywam oliwki bo skora malemu schodzi jakby ja zmienial na zime!
Lobuz ma dzis dzien spania na rekach. Nie daje sie polozyc do lozeczka bo zaraz sie budzi i piszczy. Wiec ogladam sobie serial Bez tajemnic i trzymam go na rekach. Na szczescie moj M gotuje i tylko mi wciaz cos przynosi na kanape!
Jakis bialy pecherzyk zrobil mi sie na piersi. Boli jak cholera. Czytalam w necie, ze powinnam go przebic ale troche sie boje...
Ciekawe czy ktoras wyladuje w szpitalu w swieta. Nie zycze Wam tego!
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas chyba przełom- boję się zapeszac, ale Adaś wcina aż miło...tyle, że głównie z butelki. Choć z piersi tez więcej ssie i nie zasypia od razu tylko ciamka nawet godzinę. W nocy prawie w ogóle nie spał, więc ledwie stoję na nogach. Guz mu się wchłonął na główce i pewnie bilirubina spadła- można by sprawdzic, ale ani mi sie jechac nie chcę ani kłuć go ponownie nie mam ochoty...nic, zobaczymy.
A co do nieogolonych nóg to dopiero teraz sobie uświadomiłam, że ja zapomniałam ogolić a do tego w związku z brakiem dobrego widoku średnio mi wyszło ogolenie sie kremem i jak mnie szyli to spojrzałam w dół i stwierdziłam "o cholera...chyba mi golenie nie wyszło" bo z jednej strony "uroczo" nadal rosły wlosy...hihi
monja- trzymam kciuki za wyniki!
Dwupakunku- albo dzisiaj do rodzenia albo po świętach życzę.