- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nanga1989
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Że tak powiem smutno mi trochę bo u mnie taka cisza...nic się nie dzieje.. poza tym że wczoraj miałam bardzo nerwowy dzień i nie spałam od 5 rano... Mała cały dzień tak szalała, tak się cisła że myślałam że zaraz wyskoczy... i cały dzień mnie brzuch bolał bałam się denerwować męża... bo miałam mu już mówić ok 15 jak wróci z pracy żeby był przygotowany ale jakoś mi przeszło pod wieczór.... i Znów cisza... rano też jakoś tak bezboleśnie wstałam z łóżka ...
Jutro mam wizytę zobaczymy co lekarz powie... Jak zwykle będę się denerwować od samego rana i łaźić jak na szpilach..To zapewne już ostatnia wizyta u niego:p JA chce juz miec małą na rękach!!! Tak wam zazdroszczę...;-(
- adiafora
- Wylogowany
- pierwsze słowa
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- adiafora
- Wylogowany
- pierwsze słowa
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- nanga1989
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mam takiego stresa... Nie spałam prawie całą noc ... Oczywiście bolał mnie brzuch ...dłuższą chwilę ale potem przeszło i cisza... więc to pewnie nic takiego ;-( Mała się od rana wierci w sumie w nocy też dała o sobie znać Dziś padnie werdykt:p powiedzcie mi może to głupio zabrzmi ale dowiedziałam się że za cesarkę się płaci ....A jeśli lekarz o tym zadecyduje i mając termin na koniec miesiąca on wyśle mnie przed terminem do szpitala gdyż mała jest nieodpowiednio ułożona czy będę musiała płacić? Z tego co wiem to za cesarkę na życzenie się płaci a jak będzie w tej sytuacji?
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja tez mam nocke przespana wstałam tylko 3 razy bo wczoraj to az z 5 razy wstawałam. Choc pogoda u nas taka do spania jest wiec niewiem czy sie nie połoze spac.
- nanga1989
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
- lilian355
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nareszcie z Nami :) Nasze Słoneczko :)
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nanga mi się wydaje, że płaci się za cc na życzenie. Jeśli są wskazania wydane przez lekarza nie mają prawa wziąć kasy. U mnie nawet nie wzięli kasy za pojedynczą salę do porodów rodzinnych bo a) skończyło się cc b) a skończyło się głównie z winy anestezjologa.
Adiafora to czekamy na rozwój wydarzeń
Tygrysico - bardzo się cieszę, że z małym już lepiej ucałuj go od forumowej cioci
polunia dobrze, że to nie zapalenie płuc. A czy wiesz czym spowodowany jest katarek? Coś gdzieś podłapał czy zawiało?
Nasz szkrab czasem kicha ale chyba to nic poważnego. Podejrzewam, że mu mleczko wpada bo je strasznie łapczywie. W ogóle mamy straszne problemy z odbijaniem... bardzo rzadko mu się udaje... a wypróbowałam chyba już wszystkie sposoby... Czasem mu się uleje ale rzadko.
Wczoraj stwierdziłam, że Rafi co raz więcej czuwa. Kładę go do wyrka po jedzeniu a ten ma oczy jak 5 zł i ni cholery zasnąć nie chce Od wczoraj jest bardzo zainteresowany pacynką liska... kontrastowe kolory go przyciągają
A najbardziej uwielbiam jak się bezwiednie uśmiecha Gdzieś przeczytałam, że takie noworodki próbują naśladować mimikę matki, a że jak ciągle się do niego cieszę to co raz częściej ten też się cieszy
W ogóle stwierdziłam, że schizuję... wczoraj byliśmy na spacerze i oczywiście ja wieczorem w panikę, że jest ciepły i chyba ma temperaturę. Zmierzyłam i co? 36,8... zonk... nie ma to jak rozterki niedoświadczonej mamy
A w ogóle pochwalę się jak mój maluch czasem wygląda po ok. półgodziny - godzinie snu:
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
KasiaT ale slicznie spi widac ze sie wierci jak spi
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A jeśli chodzi o tego "szczurka" to chyba coś musi w tym być bo mój mąż dokłądnie tak się do niego zwraca