- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- drynek88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Tygrysico super , ze juz w domku a synek przesliczny:)I ie dołuj się kochana dacie rade , Adaś da ty na pewno tez .Teraz najgorszy okres dla Was ale kochana minie to i lada dzień wszytko będzie dobrze a ty przestaniesz się zamartwica .3mam za was kciuki

Monja a coś więcej jak to było u ciebie no i kochana gratuluje:)
Drynek kochana tez się doczekasz , łatwo mi się teraz gada bo ja już po ale lekarze działa wiec to może być lada moment:)
My też juz po wizycie położnej bardzo sympatyczna babeczka:) i jestem miło zaskoczona bo sie okazało , ze do noworodków nasz doktor z przychodni tez jeździ na wizyty patronażowe ( a to naprawdę bardzo dobry lekarz. Szwy tez mi zdjęła co prawda robi to w domu ale niesety była pewna , że mam rozpuszczalne i nie więzła sprzętu ale popołudniu podjechałam do przychodni i bardzo delikatnie mnie obsłużyła

Malutka jest słodziutka , na razie nie mam z nia problemów ale z doświadczenia wiem , ze u dzieci jedynym pewniakiem jest to , że SA mega przewrotne ,a u nich niezmienne jest tylko to , ze ciągle się zmieniają.Wiec nie chwale dnia przed zachodem.Większe zmartwienia mam z strszakiem , bo zaczyna dydka smoka w butli a nigdy tego nie robił......no i podczas karmienia tez nie jest dobrze , bo jak zobaczy tylko ,ze mała przystawiam to już jest koło nas .Nie to , ze niegrzeczny jest ale koniecznie chce byc koło nas włazi na fotel przepycha się całuje głaszcze ale to nie koniecznie dla mnie i małaje komfortowe jest B)Ale nie mge tez go za to ganic w koncu okazuje dobre uczucia

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Drynek- trzymam kciuki. Współczuje tego bólu, który Ci robią masując szyjkę (bo to chyba masaż Ci robią na wywołanie)
Luska- ciesz się, że sie dzieciaki propbuja zaprzyjaźnić, bo różnie to bywa

Uff..najgorsze za nami

Dzisiaj bylismy na kontroli i przybrał na wadze. Nadal mamy karmić co 2 godziny. Mam tez więcej pokarmu, a i Adas czasem wsunie więcej niż trzeba

Właśnie mój mąż (zakochany w Adasiu juz do szaleństwa) stwoerdził, że ten sapie przy karmieniu jak kot gdy mu sie żarcie zabiera

Dobra, spadam odciągnąć i nakarmic, bo moja kolej

- monja
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
drynek - to musi byc okropne! ale mysl o malutkiej, wsztstko to po to zebys ja jak najszybciej zobaczyla!
- NaMAgapas
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

spadam spac. dzieczyny walczace o pokarm- powodzenia. oby wasze maluszki szybko przybieraly na wadze.

- Paletka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- A...jest juz z Nami:)
- monja
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

A my mamy katar, wiec nowy stres. Odciagam mu wydzieline frida, ale oczywiscie wkurza sie i wrzeszczy. Wiadomo, nic przyjemnego... Ale ssal dzis ladnie, wiec sukces tez mamy!
- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- lilian355
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Nareszcie z Nami :) Nasze Słoneczko :)

Tygrysico, świetnie że wszystko zaczyna się układać

a ja tak każdego dnia obserwuje ten swój suwaczek i widzę ile dni mi zostało to się zaczynam stresować

- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

wpółczuję zakatarzonym

Aleksandra: pytalaś chyba w którym tc się urdził, nie? Ja zmęczona ciągle i zapominam odpowiadać na pytania...w 37ym.
Heh- ja naprawde już zapomniałam poród- w sensie bólu...akurat nacięcie krocza bolało najmniej z tego wszystkiego i...już w większości się zagoiło, ale jeszcze się boję zaglądać

No i mam nowy zgryz. Że go źle dostawiałam i to przez to, i że teraz przez butelkę nie będzie umiał do piersi wrócić, a mi tak zależy żeby jadł z piersi a nie z butelki!

W środe pediatra- wypytam o wszystko....może pozwoli przystawiać go znowu...
Kumpela przyniosła mi dzisiaj 2 siaty ciuszków i nie znalazłam jeszcze czasu na przejrzenie ich.
I tesciowie dzisiaj byli. Zrobił się harmider i Adaś zaczął płakać. Drugi raz dzisiaj płakał i nie wiedzieliśmy o co mu chodzi- wcześniej mój R. go wziął na ręcę i ponosił aż usnął, a tym razem ja zajarzyłam, że jest po prostu zmęczony i trzeba go przytulić. Położyłam go na piersiach uspokoił się i usnął z rączkami pod buzią- w takiej pozycji wygląda jak te dzieci ze zdjęć Anny Gades

- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Tygrysica zrób zdjecie nastepnym razme jak mały spi u ciebie to słodki widok

Jak narazie widac ze zadna wiecej nie chce rodzic

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Polunia kurka le bym sie wciekła

Tygrysico może Adasia brzuszek bolał??
U nas dzis może zawita pediatra z połozna , musze sie zapytac co z spacerami przy takiej pogodzie jak u nas
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- drynek88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo