- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
bo do główki, to dzieki materacowi z tą siatka Adaś tez m okrągłą, ale nie przejmujcie sie- kładźcie na boczku i np. podkładajcie coś (są takie ograniczniki) to sie wyrówna główka właśnie musze ściągnąć juz ten materac, bo Adaś z niego zjeżdża w nocy i trzeba by uruchomic teraz monitor oddechu dla odmiany. jak mam to będę używać, bo lepiej za duzo robić w tejkwestii niż potem tfutfu żałować...
ja dzisiaj załatwiłam w kościele zezwolenie na chrzest w innej parafii. no i mamy tez juz mamę chrzestną z pozwoleniem
8 marca idziemy znowu na kolację sami, a dziadkowie posiedza z wnukiem
no, a 10ego idę na miasto z kumpelą zaszaleć
Adas troche skoczył z waga i wskoczył na 20 centyl Waży 5700g a wzrostu ma ok 62-64 (wyrasta mi z 62)...
W przyszłym tygodniu druga tura szczepień, badanie sluchu i kontrola rehabilitacyjna...
A ja zaczęłam chodzic na vacu well, za 2 tygodnie fitness, a do tego znalazłam tez obok mnie fitness z dziećmi i może pójdziemy w kwietniu z Adasiem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Co do podciągania się - ciąg dalszy umiejętności - następnego dnia zaczął sam się podciągać
Ja w poniedziałek byłam na zumbie. Spociłam się jak szczur ale ćwiczenie w domu przyniosło rezultaty. Tylko łydki bolą i delikatnie brzuch. No ale zobaczymy jakie efekty to przyniesie. Jeśli żadne to zaczynam dietę "brzuch stop". Ponoć rewelka.
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
mój ma jakies dziwne akcje wieczorami- chce duużo jeść, rzuca sie - potem niby zasypia, ale rzuca się w nocy...na szczęście przesypia do rana więc ok, ale to rzucanie i tak mnie martwi...
oj- wysypało sie sporo dziewczyn jak widzę ;( szkoda, ale w sumie sie im nie dziwie- ja też możliwe, że znikam... nie dość, że ciagle jazdy z wirusami na stronie, to jednak ciężko znaleźć czas...
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja tam nie zamierzam przerywać pisania na forum o ile oczywiście ktoś też będzie pisał, w końcu sama do siebie pisać nie będę
Wiadomo czasem brakuje chwili, żeby usiąść i popisać ale czasem dobrze jest się wygadać komuś. Zwłaszcza, że w dzień siedzi się samemu z dzieckiem. Ale ile można gadać do dziecka
No dobra zmykam. Spokojnej nocy życzę!
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a w ogóle kobitki te małe i duże - dziś nasze święto Więc życzę Nam wszystkiego co najlepsze
Nasz dziś przespał 8 godzin - obudził się o 6, dostał jeść ale wcale nie chciał iść dalej spać. o 7:20 był ewidentny koniec spania bo tatuś poszedł do pracy. A takie poranne wstawanie dla nie jest najgorsze, bo przed pojawieniem się Rafałka w dzień wolny uwielbiałam spać do 10-11
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja też jestem chociaż nie zawsze jest czas by coś napisać...
moja ostatnio ma tak że 3 dni nie robi kupy a potem cały dzień płacze bo ją brzusio boli... i właśnie dzisiaj jest ten trzeci dzień i jeszcze nie zrobiła a mi już ręce odpadają od jej noszenia.... teraz tez mam ją na rękach...
Herbatka nie pomaga...
Musye koncyzc... jutro moye cos wiecej napisye
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- adiafora
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A ja z okazji dnia kobiet zaszalałam , kupiłam na allegro buty, skórzane baleriny z Clarksa za 350 zl. Stwierdziłam , że zasłużyłam. I teraz czekam , aż przyjdą i doczekać się nie mogę. Może mi się humor poprawi trochę. Jakoś mi tak ciężko.
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Wróciłam do Bebilonu, ale nadal ulewa i tej kupki brak... w sumie nawet nie wiem czy to zaparcia bo jak już zrobi "swoje" to jest to raczej rozwolniona kupka niż zatwardzenie... sorka, za określenia ale inaczej nie da się opisać, ale spróbuję Wazse rady dzięki dziewczyny.
Zasnęła chyba już na noc więc mam chwile spokoju, ale idę zaraz się wykapać i też się położe
Co do butów to ja mam 35 więc mam problem z butami zawsze... w ciąży kupiłam sobie takie wsuwane pólbuty w NICO i wyobraźcie sobie że całą zimę w nich przechodziłam (bo nogi mi spuchły i w żadne inne nie wchodziłam..) Fakt sporo kosztowały bo 400 ale ciąże w nich przechadzałam a i teraz na spacery z "Izielcem" wychodzę i są mega wygodne
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
madziorskie- wszystkie dzieci najpierw robia duzo kupek, a potem jedną na dzień a nawet na 2 dni... mój teraz (ma 3 msc i tydzień) zaczął robić więcej bo duużo je...własnie musze iść po butelkę
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A dziś jestem wykończona... Jutro mamy gości i dzisiaj z mężem umówiliśmy się, że pojedzie po pracy do sklepu i na sekundę do matki, wraca i sprzątamy. Jak mały mi pozwalał to w dzień trochę zrobiłam. I jak się skończyło? Ja padam obecnie na pysk bo wyszorowałam całe mieszkanie a mąż wrócił ok 21 i się na mnie nafochał, że ja mam pretensje... kurwa (sorry)... on to naprawdę wie czym i kiedy mnie dobić... eh... sorry za wywalanie takich rzeczy ale musiałam się wygadać....
- NaMAgapas
- Wylogowany
- gaworzenie