- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A mnie ruszyły aukcje i nawet coś tam posprzedawałam- nawet z zyskiem

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a tak poza tym to zajebiscie mi sie chce palic , poczekam az mała zasnie i wtedy uciekne na szybka fajeczke - tylko kiedy to nastąpi

- monja
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Ale teraz juz z nami dobrze, siedzimy w domu, a nawet przedwczoraj bylismy na spacerze. Maly zaczal sie w koncu usmiechac wiec mam frajde w gadaniu do niego i rozsmieszaniu go. Nie wiem jak wy, ale ja z dnia na dzien jestem coraz bardziej zakochana

Brzuszek go czasem boli, ale suszarka i espumisan pacyfikuja dosc szybko.
dzisiaj przychodza znajomi na obiad, wiec wypije sobie lampke wina

ja juz w sumie nie wiem co myslec o tej sluzbie zdrowia, bo w sumie gdybym miala placic za te dwa tygodnie, gdy maly byl w szpitalu po porodzie i teraz, to nie wiem czy mnie byloby stac. ale nie da sie uryc, ze i tak za to PLACE, tylko nie jednorazowo, wiec jakiegos poziomu opieki wymagam, a z tym jest roznie. Natomiast chodzimy z malym do super przychodni, panstwowej, ale dzialajacej jak prywatna. wiec jak sie chce to mozna!
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Bylismy na pierwszym spacerze

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pola - zrobiła sie pyzowata od sterydów;) Może i nie jest tak podobna do tatusia jak Kacperek ale odziedziczyła po nim kolor włosów;) Mój M (teraz już prawie łysy;)

Zazdroszczę Wam spacerów , ciekawe kiedy my będziemy mogli w końcu normalnie bez starchu wyjść na dwór???

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nie wiem czy przeoczyłam gdzieś po drodze czy luska zaginęła gdzieś

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ja to do zeszłego miesiąca też przez pare lat byłam rudzielcem

Też się nie mogę doczekać ciepła... Spacery byłyby o wiele przyjemniejsze. Dzisiaj chciałam wyjść ale czekam na paczki i obawiam się, że po złości przyjdzie listonosz akurat jak ja wyjdę a nie chce mi się gnać na pocztę.
Przedwczoraj tak jak pisałam zostawialiśmy Rafałka u babci i sami ruszyliśmy na zakupy. Oprócz typowych zakupów kupiłam sobie nowy czarny biustonosz. Chciałam kupić jeszcze biały ale o zgrozo nie było rozmiaru... Byłam w altanticu i oczywiście ekspedientka uparcie twierdziła, że mam 75B. Mało jej nie wyśmiałam. Jak dowiedziała się, że profesjonalna brafitierka dopasowała mi biustonosz na 65G to zwątpiła... Niestety w typowych sklepach takowych rozmiarów nie ma więc zazwyczaj trafiam na 70 lub 75. Czarny jest 75D ale widocznie jest ciut większy bo inne 75D były za małe

Nie powiem, dobrze mi zrobił wypad bez dziecka. Troszkę psychicznie odpoczęłam ale oczywiście czasem moje myśli krążyły wokół niego

A Rafałek przedwczoraj wieczorem bawił się na moim brzuchu książeczką taką do wody. Nagle ją chwycił, zamachnął się i książeczka odleciała

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A Adaś śmieje sie dzisiaj głośno i raz wybuchnął takim głośnym smiechem, że się aż sam zdziwił i zamilkł

czekam na kumpelę z córką

- drynek88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo
Ja coraz bardziej jestem przekonana do siebie i malusza wiadomo poczatki byly trudne ale teraz jest ok rozumie ja i siebie jej placz juz nie denerwuje mnie tak jak wczesniej i nawet udaje mi sie cos zrobic jak sobie troszke pospi:)Teraz to raczej co chwile z mezem sie klocimy jakis kryzys chyba

My dzisiaj tez wykorzystalismy piekna pogode na wyjscie na spacer chociaz staram sie to czesto robic jak jest tylko mozliwosc.
Wogole nasz maly baczek w nocy juz od kilku dni spi po 6h niesamowite poprostu

A co do biustu ach to u mnie 85D

- monja
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

A dzis rano sie obudzilam z jakims syfem na ustach. Mam nadzieje, ze malego nie zaraze. Na szczescie we czwartek idziemy na szczepienie to poprosze zeby lekarz go obejrzal dokladnie. Czytalam dzis rano, ze taka opryszczka dla maluchow moze byc wrecz smiertelna! Masakra, wciaz tylko jakies stresy...
- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mażę o 30 min tylko dla siebie, ech
Dziś maż wróci szybko z p;racy czyli po 18 to pędem jadę na wizytę kontrolną , pod warunkiem , że mała nie zagorączkuje.
A co do tych rozmiarów to każda firma ma inne:( Np jeden stanik mam 85 d i za mały inny 70 c i za duży o co tu chodzi ?