- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Pasa nie mam, tylko majciory

NaMA- czasem dzieci maja "odchyły" i nie ma co się przejmować- mój teraz znowu chce wiecej jeść.
A ja- zgrozo- przytyłam 2 kg

... właśnie słucham o emeryturach... oj- trza odkładać, bo nawet te 3400 w 2040r to dużo za mało

Już się nie mogę doczekać wieczoru

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Adaś bez problemu przetrwał wieczór z dziadkami

- drynek88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Dziecko Jest Nadzieją,ktora Rozkwita wciąż na nowo

Ja jak narazie w formie waga spada ladnie

- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Tydzień temu w końcu zapięłam swoje spodnie sprzed ciąży

Moje dziecię ostatnio jest tak miłe i grzeczne, że go nie poznaję, chyba przeszedł skok rozwojowy bo przez tydzień był strasznie marudny od jakiejś 14.
W sobotę jedziemy do mojej mamy, zostawimy go na godzinkę lub dwie i jedziemy na zakupy. Chwila oddechu dobrze nam zrobi, a babcia też będzie zadowolona. Wprawdzie byliśmy z nim już na zakupach ale mimo wszystko wygodniej i szybciej samemu.
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Właśnie wróciłam od rodziców- się oderwałam i rozerwałam, bo była architekt, która będzie rodzicom urządzać mieszkanie i mogłam trochę podyskutować o formie, kolorach itp

ach- no i właśnie próbuje kupić sensowna chustę, bo mój Adaś jednak domaga sie ciągłego noszenia, a w sumie mi sie chustowanie podoba, więc spróbuję swoich sił w tej materii

No i Adaś:
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

haha co do palenia to wiem co czujesz. Nie zapomnę pierwszego dymka po ciąży... taka błogość

Osobiście nie za bardzo jestem zwolenniczką chusty ale też się jednak zastanawiam czy nie kupić, żeby od czasu do czasu odciążyć sobie ręce. No jeszcze się namyślę.
A Rafałek się podziębił... pier... nieszczelne okno. Podejrzewam, że mu wiało. No nic. Ważne, że już jest lepiej. Maść majerankowa pomaga ale jeśli nie przejdzie mu po weekendzie to wybierzemy się do pediatry i tyle... lepiej żeby go obejrzała. A i ja będę miała czyste sumienie.
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A tak poza tym to dostałam bardzo oryginalny prezent walentynkowy tzn. dopiero dotrze bo jest zamowiony... szyba grodziowa do łazienki. Mieszkamy juz półtora roku ale cały czas było szkoda kasy na nią. Bo oczywiście mądra ja , nie chciałam kabiny prysznicowej tylko otwartą przestrzeń , no i pół łazienki jest wydzielone na prysznic. No tylko nikt mi nie powiedział że szklana ściana będzie kurwa taka droga!!! No to od połtora roku marudzilam że marzy mi się prysznic , deszczownica sobie byla ale jak kiedyś chciałam się wykapać bez tej szyby to sprzątałam przez 3 godziny łazienke

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A co do uroku Adasia- dziękuję

A ja dzisiaj pierwszy raz wystawiłam aukcje na allegro- najwiecej czasu zajęło mi ogarnięcie tematu, ale juz sporo osób obserwuje więc może co z tego bedzie. Wystawiam ciuszki te za małe już- to ze zdjęcia też już wylądowało- a kupiłam je sama dla tatusia

A z nowych osiagnięć mojego syna to...dłubie w nosie

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dobre z tymi cyckami , jak sobie pomyślę , że Kacper będzie kiedyś na tym etapie to mnie ciary przechodzą.Póki co bardzo interesuje się swoim siusiakiem i go maltretuje ale to podobno normalne na tym etapie... . W nosie nie dłubał teraz dosć często mu się to zdarza. No ale podobno typowy facet dłubie w nosie i drapie się po jajkach

Własnie wpierdzielam nutelle ze sloika taki niedosyt slodkiego mialam , juz mnie mdli wiec muszę spasować ale ona taka dobra jest

Muszę sie zebrać i pomału szykować się do zmiany mamy przy małej ... . Już mam dość ale jestem już umowina na babski wieczór(jak wszystko wróci na normalne tory - bliżej nieokreślony termin

Tyle z tego dobrego ( o ile mozna się w tej sytuacji doszukiwać pozytywnych aspektów) , że w ciągu tych dwóch tygodni wróciłam do wagi z początku ciąży

- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Współczuję Ci bardzo , ja bym chyba oszalała gdybym miała 24 na dobę siedzieć z dziećmi , zmęczenie fizyczne swoją drogą ale psycha to by mi chyba siadła.Także chylę czoła , szkoda tylko , że taki tryb zycia powoli odbiera całą radość z macierzyństwa;( Trzymaj się dzielnie;)