- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- adiafora
- Wylogowany
- pierwsze słowa
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wczoraj byłam u przyjaciółki i wcisnęła mi pare rzeczy dla brzdąca rozkleiłam się przy malutkich skarpeteczkach
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja też już mam troche ubranek- część z wyprzedaży w mothercare, a część z ciucholandów Jak na razie wszystko unisex
A dzisiaj idziemy z moim mężem na pierwszą lekcję do szkoły rodzenia napiszę potem jak było
- lilian355
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nareszcie z Nami :) Nasze Słoneczko :)
- upsar
- Wylogowany
- gaworzenie
Wydaje mi sie jeszcze za wcześnie, ale może teraz kiedy jeszcze mozna "biegać" po sklepach bez większego wysiłku, trzeba bedzie o tym pomyśleć.
Z dziecięcych ciuszków mam tylko skarpeteczki, które kupiłam żeby oznajmić rodzince "mój stan"
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Nie zazdroszczę problemów z zębami bo to zawsze raz , ze straszny ból to i zawsze wydatek Mi rosnie najprawdopodobniej trzecia 2 Oczywiscie przed ciaza nie miałam czasu tego załatwić ale już sobie obiecałam , ze pierwsze co to zaraz po kontrolnej wizycie u gina lecę do dentysty.
Ja powoli zaczęłam szał zakupów ale to dlatego , ze ma być cora i jestem bidna w babskie fatałaszki.N razie tylko 2 rzeczy w 5 10 15 no i na allegro troszkę więcej(a nawet dużo więcej)Ale tak na serio ta jak juz będę sie mega przygotowywać , bo przecież po Olu mam kupe fatałaszków wiec murze sobie na spokojne posortować i wtedy będę szaleć , zęby nie nakupywac rzeczy nie potrzebnych
- nanga1989
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moje zakupy na razie skończyły się na łóżeczku i akcesoriach do niego (skorzystałam z premii kwartalnej ), jednym ręczniczku z kapturkiem i pieluchach tetrowych.
Wózka, nosidełka, leżaczka, wanienki i łóżeczka turystycznego (znając naszą skłonność do wędrowania po PL bardzo się przyda) na szczęście nie musimy kupować bo mamy to od przyjaciółki i mojego brata. Jakoś w połowie sierpnia wybieramy się z moją mamą na małe zakupy ciuszkowe.
Osobiście wolę już teraz wpaść w szał zakupów niż później, kiedy zrobi się chłodniej, ja będę się turlać, a właściwie nie wiem, bo to co brałam za ból nerki, prawdopodobnie jest bólem nerwu kulszowego, więc nie wiem jak to z nim będzie dalej
Tygrysica to czekamy na wieści My z mężem wybieramy się do szkoły rodzenia od 22.08
- rojku
- Wylogowany
- pierwsze słowa
W czerwcu ostrożnie w Biedronce kupiłam dwa kocyki. Zaszalałam już w lipcu i zakupiłam przewijak, dwie pościele,, prześcieradełka ochraniacz na łóżeczko i dwa ręczniczki z kapturkiem. Dostałam dwa smoczki i otulaczek dla niemowląt do spania (zamiast rożka).
Dziś z racji wpływu wypłaty na konto zakupiłam trochę pierdół na Allegro, tzn.Spray do noska, Aspirator do noska NOSE FRIDA, podkłady poporodowe,podkłady do szpitala na łóżko, wkładki lakt,Wielorazowy CHŁONNY podkład na łóżeczko MOTHERHOOD, Silikonowe OSŁONKI do karmienia piersią, Pieluszki z tetry, Dozownik do podawania lekarstw Nuby, majtki poporodowe, GAZIKI JAŁOWE ze spirytusem 70%do pępka, flanelki motherghood,Podkładki jednorazowe na toaletę, TOMMEE TIPPE butelka antykolk 260ml.
No to teraz już mnie macie za szaloną
Ale stwierdziłam, że jeszcze parę rzeczy będzie potrzebne i sobie rozkładam te zakupy po troszkę na każdy miesiąc. A jeszcze sporo rzeczy zostalo, a chce byc przygotowana na tip top na miesiac przed terminem, bo wole nie zrzucac takich zakupow na mojego chlopa jakby sie dziecko pospieszylo...
Co do szkoły rodzenia, to nam się zaczyna 30 sierpnia.
Dziewuszki jakbym jakieś w naszej liście nie dopisała to na priva pisac to sie poprawie
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- lilian355
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nareszcie z Nami :) Nasze Słoneczko :)
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Aleja cie rozumiem bo mnie powstrzymuje terz tylko to , ze ma wszystkiego az nadto takszalałam w poprzedniej ciazy,wanninki swie zmian poscieli 3 2 maty tysiac pierdół ale na szczescie jeszcze kilka nowych rzeczy trzeba kupic wiec dalej bedziemy szalec
Tyle , ze nas kaska wstrzymuje bedziemy teras teraz robic i nie wiem ile skasuje wiec kaska lezy w szufladzie i jeje zostanie tyle na dzidzie w tym iesiacu bedzie a jak nie zostanie to niestety dopazdziernika bedzie trzba sie wstrzymac
sorrki za płedy alepisze na hukowej klawiaturze
- adiafora
- Wylogowany
- pierwsze słowa
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- rojku
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*