- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Ja tez nie mam ból głowy, ale amol dobry jest posmaruj nim skronie na pewno coś pomoże.Za to mam już zarobiaste bolę kręgosłupa i do tego kość ogonowa i prawy półdupek Eh ale co zrobic taki stan ale ja sie juz obawiam co to będzie po.......Bo z młodym to miałam straszne bóle pleców od tachania go na rekach i wydaje mi się ze to tez był skutek zewnatrzoponowego
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
Z zakupów to przeraża mnie ilość rzeczy. Ja nigdy z małymi dziećmi nie miałam do czynienia i o wszystko musze koleżanki pytac czy mi potrzebne czy nie. Nawet nie wiem jak dziecko w zimie zaraz po urodzeniu ubierać
Dzisiaj znowu o jeden fajny ciucholand zahaczyłam i jedno body w robaczki i bluzeczke kupiłam staram się nie przesadzać, bo i od koleżanki dostane i cos tam moja mama tez trzyma po mnie.
Dentoseptu miałam mało i się skończył. Dzisiaj miałam dentystę, ale... zapomniałam i musiałam przełożyć na przyszły tydzień...
Mnie też głowa czasem boli- np wczoraj i dzisiaj z przerwami. No i brzuch mi czasem twardnieje- będę 11ego u gina to spytam...
Gratuluje wszystkim uświadomionym już w temacie płci potomstwa i zazdroszczę, bo się doczekać nie mogę
Jak mi ktoś ładne zdjęcie zrobi to wrzuce
- adiafora
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- gagusia84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
co do bólu głowy to mam coraz częściej, ale dość krótkotrwałe i z reguły same zaraz przechodzą, a jak nie, to piję trochę pepsi lub malutką kawkę z mleczkiem i też już jest dobrze, bo podejrzewam że to przez te wahania ciśnienia mam. Ogólnie to mam niby w normie 120/80, ale ostatnio jak byłam na wizycie u położnej to mówiła że dziś dość niskie, 90/60.
Ciuszków mam kilka sztuk, bo w sklepie nie mogłam się powstrzymać i kupiłam hehe
a no i już czuję ruchy dzidzi na razie takie delikatne, ale za to często
pozdrawiam i życzę udanego weekendu
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
A dzisiaj to już widać w ogóle ruchy jak się patrzy na brzuch Szczególnie po czekoladzie ;D
I jeszcze o 9.00 dostałam sms'a, że moja koleżanka wczoraj urodziła córeczkę
A dzisiaj idziemy na koncert Czesława Mozila. Moje dziecko chyba zostanie melomanem, bo to już 3 koncert na który idzie ;D. Pierwszy był Kazik na Żywo w 8 tygodniu, potem koło 12 tygodnia koncert muzyki filmowej,a teraz Czesław.
I jeszcze mi się syndrom gniazda wkręcił i zaraz się za kolejną turę Wielkiego Sprzątania biorę. Już mamy piwnicę posprzątaną, teraz sypialnia. Wszystko spod łóżka ląduje w piwnicy, ramę musimy zdemontować, żeby obrócić łóżko, bo nam by się inaczej łóżeczko nie zmieściło. Wymyśliłam białe mebelki i naklejki na ścianach zielone lub fioletowe, bo w sypialni mamy już jedna zieloną ścianę. I takie gwiazdki co w nocy świecą.
A we wtorek dowiemy się czy dziewuszka czy chłopczyk będzie .
Miłego weekendu ciężaróweczki
- rojku
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Baaardzo był to sympatyczny koncert A widzę, że muzyką fajna traktujecie dzieciaka
Też planuję białe łóżeczko i chcę coś na ścianie walnąć - albo namaluję, albo przykleję
W poniedziałek wizyta, więc znów będę do Anielci zaglądać
- tygrysica
- Wylogowany
- budujemy zdania
A propo muzyki to szukam ubranek w stylu rockowym może coś znacie poza Retro rebels?
- nanga1989
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- adiafora
- Wylogowany
- pierwsze słowa
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jensem zdania , ze mimo wszytko ciąża ciążą ale wagę trzeba pilnować.Wiadomo nie dietki tyle , ze nie przesadzać.\|Wiem coś o tym , przekonałam się na własnej skórze
- KasiaT
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Przed 2 dni nie miałam nic słodkiego w domu to jak mi mąż kupił czekoladę to na raz wpierniczyłam pół tabliczki
Tygrysica to fajnie, że koleżanka córeczkę urodziła
A mnie nasz maluszek dzisiaj pokopał, że cho cho... dostałam kopniaka w pęcherz... i przez to co chwila do kibelka latałam. Na szczęście już przeszło A w samochodzie robił scenę z Obcego... wypiął się nad pępkiem (podejrzewam) głową
- lilian355
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nareszcie z Nami :) Nasze Słoneczko :)
- upsar
- Wylogowany
- gaworzenie
Okazało się na USG że mam za mało wód płodowych i dzidkowi ciasno a poza tym brzuch twardy i dali mi skierowanie do szpitala.
A na miejscu kroplówki, dożywanie: glukoza jakieś siarczany i tak ponad trzy dni. Tak mnie "doładowali" że teraz na nic nie mam ochoty.
Ale przynajmniej z małym już dobrze bo okazało się że jest duża poprawa i jestem już w domku.
Po kolejnym USG jak już dzidek miał więcej miejsca dowiedziałam się że będzie chłopczyk co mnie cieszy bo córunie już mamy.
Tak więc mamuśki nawadniajcie się porządnie a w razie twardnienia brzucha lepiej to skonsultować z lekarzem bo może być różnie
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa