- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Trzymam kciuki za wszystkie dzieciaczki które śpieszą się na świat żeby jeszcze posiedziały w brzuszkach a poziom wód się podniósł i niczemu nie zagrażał.
Elusia kochana ja uważam że już dawno powinnaś odpoczywać i zajmować się sobą i maleństwem, a nie rozbrykanym trzylatkiem Jak tylko możesz to idź już na L4 bo czas najwyższy
Karo brzuś super
no niektóre dziewczyny przestały się odzywać np alutka i Groszek a z doświadczenia wiem, że po porodach jeszcze mniej nas tu zostanie
U nas wczoraj po południu pięknie się wypogodziło i nawet na rowerku pojeździłam
Jechało mi się rewelacyjnie, ale to dlatego że mam miejski rower gdzie siedzi się prosto bo górski w ciąży zdecydowanie odradzam
Mnie zaczęło się znowu nocne latanie do kibelka i zgaga męczy ale tylko w nocy.
Mam też duże bóle w okolicach rany i denerwuje mnie to muszę powiedzieć lekarce. Na szczęście po no spie przechodzi
Dziś też piękne słonko i mam nadzieję że taka pogoda się utrzyma
Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Dzis ja jakos spalam nie tak jak trzeba wrrr krecilam sie to norma bo bola mnie okropnie biodra i strzela cos w kregoslupie jak sie przekrecam z boku na bok biedny ten maly ja sie tak wierce nie daju mu sie ulozyc. Ale jakos wogole diwnie spac nie moglam.
No ja dzis moze wyjde do miasta mialam dzis sprzatac ale zrobie to jutro posciele pozmienialam wiem zostanie reszta a ja drugie Kochane dziecko bede miala i mam nisko brzuch nawet bardzo pokaze pozniej ech nie moge sie zebrac na zrobienie fotki :*
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas pogoda też piękna Wylegnę chyba z książką na balkon
Co do zdjęć to ja w ciąży nie mam ani jednego Chyba w sobotę jakąś sesyjkę zrobię żeby pamiątka była. Mój to coś się nie kwapi do robienia zdjęć. A sama sobie ładnego nie zrobię Kochaniutkie brzuchy trzymać mocno chociaż jeszcze miesiąc
Tosia ty chyba masz najstarszego dzidziusia? Fajnie masz jeszcze 2 czy 3 tyg i można rodzić. I najważniejsze- KONIEC DIETY!!!
Miłego dnia dziewczynki
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
ja już przed 6 wstałam bo gołębie nie dały mi spać a od 2 nie spałam tylko wierciłam się i przysypiałam na chwilę bo moja mądra koleżanka wydzwaniała do mnie;/ a mnie jak coś teraz wybije ze snu to kaplica potem nie mogę się ułożyć ani nic...
Rano poszłam z psem na spacer i przy okazji jakieś zakupki zrobić i tak mnie zdenerwował bo nową smycz zepsuł ;/ bo tak cholera ciągnie że urwał smycz do 30kg a on waży 9! od kiedy jestem w ciąży zrobił się niegrzeczny;/ ciągnie mnie na spacerach, nie słucha. Przy moim D. chodzi jak w zegarku a mnie olewa..już nie mam nerwów do niego...a nie chcę go oddawać nikomu bo jednak kocham tego psiaka. Planujemy kastrację to może wtedy się uspokoi...ehh
oleczka trzymam kciuki za wizytę!
Agusiak super że na rowerku pojeździłaś ja bym chciała ale nie mam roweru bo mi moja siostra sprzątła w zeszłym roku... ale na wiosnę planujemy sobie kupić
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Ja dziś pierwszy dzień liczenia ruchów. Mam liczyć od 9 i zaznaczać godzinę o której będzie 10 ruchów i tak dziś 10 naliczyłam do 9.30 hehe
Później zjadłam śniadanko i posprzątałam pokój, a teraz czas na odpoczynek. Jakoś tak w głowie mi się kręci i słabo mi
nuśka to nicpoń z tego twojego psiaka Mój na szczęście aż tak bardzo nie ciągnie, ale mamy smycz taką rozciąganą, to zawsze jest tak, że do końca nie rozciąga
Agusiak zazdroszczę jazdy rowerkiem, ja się jakoś nie dorobiłam
oleczka będzie dobrze lepiej dmuchać na zimne, niech obejrzy cię specjalista
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
nuśka ja też chetnie dołączylabym do Waszej grupy ale też nie wiem jak...
Dzisiejszej nocy też nie moglam spac tak deszcz padal ze mnie budził...:/ a teraz jest juz ladna pogoda:)
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosze Kochane moj Brzusio ja sadze ze to PIleczko taka odstajaca ale jest zas Nisko moim zdaniem i LUdzisk tych wscibskich tez,ja bylam na zakupkach jej ledwo donioslysmy z Coreczka biedna mowi Mamusiu juz teraz wiem co czujesz jak targasz zakupy a ja mowie dziekuej Coreczko ze umiesz to docenic teraz gotuje Flaczki Mezusiowi juz nie takie jak kiedys bo moze i ja sprobuje bo jutro wraca wrr zacznie sie teraz hahah bo juz na dlugo bedzie no lepiej niech bedzie alez ja chyba bede czesciej na spacerku hahhahah
Oleczko Ciesze sie ze sie UDALO wiedzialam ze sie uda i bedzie OK to nie panika to chodzi o Wasze wspolne zdrowie
Paula to masz co robic teraz wsluchiwac sie echh
Nuska ja to zawsze mam taki sen lodowka zaskrzeczy i juz nie spie hahaha kreci sie Maz i nie spie hahah i teraz tym bardzie bo bol bioder mocny mi dokucza Boze zebym mogla normalnie funkcjonowac
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Nawet nie próbuję Was nadrabiać, bo to niezła lekturka
U nas wszystko ok, Młoda kopie jak szalona, Michaś szykuje się do przedszkola, a ja rosnę
Może uda mi się wrzucić jakieś zdjęcia...
A tak nawiasem to WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSIE
a i mam nadzieję że żadna się nie rozpakowała
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
podaję link do mnie
Paula my już 3 smycze te rozciągane mieliśmy, i ta do 30 kg była... a to przecież jamnik jest!masakra z nim chyba mu kupię łańcuch dla krowy może tego nie urwie
co do octenisetptu znajoma kupiła ten 50 ml i jej sporo zostało...
Tosia Brzuszek bardzo ładny a ta twoja córa przekochana:)
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
nuska to faktycznie siłacz z tego twojego psiaka Mój waży 15 kg smycz ma do 18 i jest git Skoro mówisz, że zostało, to biorę ten mniejszy, nie ma co przepłacać
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa