BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 4 miesiąc temu #727611 przez Agusiak
dobry wieczór :)

Tosia, gratuluję!!!!! bardzo się cieszę że nie masz insuliny i na pewno do końcu już nie będziesz mieć, wierzę w to :) W końcu już tak niewiele zostało więc na pewno dasz radę.

ewe no właśnie tak to jest z tymi samochodami :dry: ale jak się po powrocie zrobi to jeszcze musi wytrzymać kilka lat.

Paula też mam te sówki z Biedronki w pokoju u Paulinki :)

Elusia super, że możecie odesłać złą nianię i zamówić lepszą :)

Ja już po kolacyjce, młoda śpi, mężulek odpoczywa i ogólnie jest super :)

Spokojnej nocki, śpijcie dobrze :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #727656 przez P@ul@
Dziewczyny, mała tak mi szaleje w brzuszku, że nawet siedzieć nie mam jak... wypycha się z każdej strony, tak mocno, że aż czasami boli. Ale co tam, mama wytrzyma, niech mała kości rozprostuje :)

11 lata 4 miesiąc temu #727706 przez oleczka86
Cześć dziewczynki :)

No nadrobiłam te parę stron, ale wybaczcie nie będę z osobna odpisywać bo już nie pamiętam :P
Ogólnie widzę że pozytywnie sie dzieje :) Każda pracuje jak pszczółka.
Ja cały weekend byłam sama więc postanowiłam odpocząć jak tylko sie dało, dokończyłam córci sukienke dziergać zrobiłam czapusie i zaczęłam robić buciki, jak dzieci wstaną to pochwalę sie wynikami :) Mi moja dzidzia też napiera na krocze wierci sie strasznie tzn. ona nie kopie czy nie sprawia mi bólu ale jest taki mały wiercioszek że czuje ją przez cały dzień :) Boli mnie spojenie czy jak to sie fachowo nazywa chodzenie a zwłaszcza schodzenie po schodach to jest tragedia ból okropny więc staram sie jak najwięcej siedzieć.

Pokoik śliczny bardzo ładnie to wygląda taki porządek nie pamiętam kiedy u mnie tak fajnie było :P dzieciaczki niestety robią niezłą demolkę, wszystko mam na najwyższych półkach o czystym obrusie na stole mogę zapomnieć bo jak tylko położę świeży to zaraz jest coś rozlane,wszędzie zabawki na początku irytowało mnie to strasznie ale teraz już chyba przywykłam. Grunt że mam czysto podłogi zmyte kurze starte i nic nigdzie nie zalega typuubrania czy jakies dokumenty.

Ostro sie zastanawiam nad wizytą w klinice w Łodzi bo już nawet mój chodzi za mną i mi mówi że nie chce zostać sam z trójką dzieci...eh nie wiem czy sie cieszyć czy płakać z tego co mówi, nie jest to zbyt pocieszające bo sama zaczynam sie denerwować. Zobaczymy czy w ogóle ktoś zechce ze mną rozmawiać bo w takich klinikach pewnie mega kolejki.

Trzymajcie sie kochane miłego dnia.

11 lata 4 miesiąc temu #727707 przez Karo290392
Kochane!
Wczoraj znow w szpitalu ale wyszlam na zadanie i o 9 wracam na oddział i na USG
zobaczymy co powiedza

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #727731 przez Tośka27
Paula ja tez tak mam jak siade w fotelu to brzuch mi skacze z kazdej strony tak sie skarbek wierci i wyciaga Kosci bo az czuc napinanie skory hihih ale niech sie rusza lepiej niecch daje znac :D
oleczko KOchana ciesze sie ze odpoczelas :D :D nie jest ci latwo wiem Kochana. Jezu przepraszam ale Jak ten Twoj Facet Moze Tak Mowictoc to jego dzieci niestety musi sobie poradzic to co to za Facet jak juz przezywa jak Ty sie bedziesz czula jak Dzieci bez Mamy a nie ze to on nie zostanie kurw*** niech By Moj Tak Powiedzial BYm powiedziala dowidzenia jak cos ci nie pasuje i tak wiele razy to slyszal i uslyszy jeszcze nie raz napewno przede wwsszystkim przez gry komp i podejscie do COrki bo duza to juz chu*** nie trzeba nawet z nia wyjsc na spacer wrrrrrrrrrrrrrrrrr cisnienie mi ROsnie odrazu.
Karo Kochana dobrze ze Pojechalas i co ci powiedzieli napisz :
A jak wrocisz tez napisz co tam sie dzieje co Ta Ciposzka Mala sie tam tak Spieszy :P powodzenia nie denerwuj sie :* TRZymamy Kciuki
Ja dzis do poloznej ide jak wroce odezwe sie :*

11 lata 4 miesiąc temu #727749 przez ewe88
Hej kochane :) U mnie dziś za oknem pochmurno więc ten dzień poświęcę na leżakowanie :)
Muszę wybrać się na miasto kupić takie piękne naklejki na ścianę i ozdoby na firankę. Już obmyślam jak przemeblować pokoik Liwusi :)

Miłego dnia życzę wszystkim :)
PS: I niech jeszcze żadna nie waży się rodzić!!! ;) :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #727751 przez oleczka86
Tosiu mojemu chodziło o to że ja mam te żylaki i mój gin nic z tym nie robi i troche sie boimy normalnego porodu i dlatego chce isc na konsultacje do kliniki. A to że on nie chce zostać sam z trójką dzieci to chodziło że on nie chce żeby mi sie coś stało w sensie żebym nie zeszła z tego świata w razie jakiegoś krwotoku czy coś i dlatego ta klinika bo może tam zrobią mi cięcie.

11 lata 4 miesiąc temu #727756 przez ewe88
Oleczko masz racje skonsultuj. Ja wiem, że kasa wszystkim potrzebna ale czasem warto ją wydać żeby zminimalizować lub wykluczyć ryzyko. Kochana bierz chłopa pod pachę i śmigaj na badania! :) Tu chodzi o wasze zdrowie! :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #727850 przez Agusiak
dzień dobry :)

Ja coś gorzej się czuję, całą noc stękałam, nie mogłam sobie wygodnej pozycji do spania znaleźć, brzuch mnie bolał a od rana taki promieniujący ból w części krzyżowej kręgosłupa.

Oleczka kochana wybacz ale ja też podobnie jak Tośka odebrałam intencję Twojego męża, że nie tyle chodzi mu o Ciebie czy dzieci, ale o to jak ON sobie sam poradzi gdyby nie daj Boże coś się stało. Ale oczywiście Ty go znasz najlepiej i jeśli miał co innego na myśli to z góry przepraszam.
Koniecznie jeździe na ta konsultację bo żartów nie ma.

U nas dziś nieco chłodniej i co jakiś czas kropi deszczyk. Mam tylko nadzieję że nie rozpada się na dobre i że jeszcze będzie cieplutko.

Miłego dnia mamusie :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #727868 przez Tośka27
Och Boziu Oleczko to przepraszam wrocic musze do szkoly i nauczyc sie czytac ze zrozumieniem hehhehe no cos ty mi tu opowiadasz wszystko bedzie dobrze a masz racje moze przejdzcie sie do innego lekarza i zobaczycie i dawaj znac powiedz ze jest to bardzo wazne ze chce zapytac co robic bo jestes w kropce PRZEPRASZAM :*

11 lata 4 miesiąc temu #727871 przez Tośka27
Kochane Moje ja wrocilam od Poloznej :D wsio Ok jest :D ale kupilam przewijak i podusie do karmienia taki rogal i ledwo donioslam jej ciezko sie mi chodzi tak maly uwiera w dole kreci sie czy co nie wiem ach mialam tak nerw ze to dzwigam teraz usiadlam troche i pisze do Was u nas slonce parnota
ewe jak fajnie ze umiesz lezakowac ja nie potrafie wrrr ja ciagle cos robie :P

11 lata 4 miesiąc temu #727875 przez oleczka86
kochane to moje dzieła i moja mała Jagódeczka :) ciekawa jestem Waszych opinii.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #727876 przez oleczka86
Tosiu no nic sie nie stało może ja troche mało zrozumiale napisałam. Dzwonie tam do tej Łodzi od rana ale bez skutku wiecie jak to jest do przychodni człowiek sie nie dodzwoni a co dopero do kliniki. Fajnie że u położnej wsio OK :) szkoda że tak musisz wszystko dźwigać naprawdę współczuję.

11 lata 4 miesiąc temu #727879 przez Agusiak
Oleczka dzieła rewelacyjne, pierwsza klasa!!! :lol: :lol:
A Jagódka jest przesłodka, śliczna dziewczynka :)

11 lata 4 miesiąc temu #727880 przez Tośka27
Oleczko ty zdolniejsza jak ja - ja nie umiem sukieneczki w sumie nie probowalam nawet ale pieknie naprawde pieknie :*
a dziwgac niestety nie mam wyjscia szedl Corci kolegi z przedszkola ojciec i mowi do mnie taki brzuch a ty dzwigasz a ja niestety musze sobie radzic i kilka osob tak no zycie nie kazdy ma lekko.A niunia jaka Fajna Slodziutka i ten usmiech

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka