- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Paulinka już sobie śpiocha, ja pochłonęłam kolacyjkę i relaksuję się przed tv i komputerkiem, a mężuś podlewa nasze "hektary" rolne
Strasznie było dziś gorąco i teraz w domku jest zaduch że się ze mnie leje, ale na szczęście jest wentylator więc jakoś dajemy radę.
Tosia i jak w domu sytuacja, a jak Ty się czujesz?
Oj bidulka Ty jesteś też z tym swoim, powiem Ci że moja sis ma takiego narzeczonego co tylko gry i gry i chyba mu się nawet już światy mieszają. Ogólnie debil jakich mało, a moja siostra taka zaślepiona, nic do niej nie trafia a jak jej coś powiem to od razu "z pazurami" na mnie a potem obraza.
Elusia kochana ja miałam nianię z Lidla, kiedyś były i nawet fajnie ściągała ale słyszałam płacz wszystkich dzieci z okolicy i latałam jak głupia do mojej a ona smacznie spała.
Mówię Wam, jak macie np darmowe minuty czy coś to najlepiej dobrze naładowany telefon przy łóżeczku dziecka a drugi przy sobie na głośnomówiącym lub na słuchawkach i na spacer z pieskiem będzie jak znalazł
Spokojnej nocki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Tosia współczuję sytuacji z mężem. A próbowałaś z nim o tym porozmawiać? Tylko nie atakować go , rozumiem że czasem się nie da inaczej ale ja na swoim zauważyłam że jak go atakuję i wypominam mu coś to on się wścieka i robi mi po złości a jak na spokojnie mu powiem że to czy tamto mi nie pasuje, że mi przykro itp to pomaga
Agusiakkurcze nie fajna sytuacja z tym autem ;/ taki koszt ;/ masakra. Udanego pobytu za to życzę
ja dziś dostałam od wujka rybki przywiezione z nad morza jutro D. będzie smażył mniam mniam
Jutro wizyta u dentysty- mam nadzieję że już ostatnia a potem odwiedzam babcię bo miała w czwartek imieniny a mi się wtedy tyłka nie chciało ruszyć po za dom
Dobrej nocki :*
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
No u Mnie teraz spokoj bo go nie ma ale wlasnie Nuska jak piszesz nie da sie chyba juz spokojnie bo on odrazu tez z buzia a on juz dawno wie ze mnie to denerwuje nie pmysli moze na spacer moze ogranac cos moze z corcia cos spedzic czas ach a odezwiesz sie to piluje sie. On twierdzi ze co on ma robic z Corcia ona juz duza. (7lat) to czyli juz nie potrzebuje taty i wogole zajecia najlepiej niech jak bezdomna na podworku caly Bozy dzien siedzi tak jemu sie podoba mi to zal jest ale ja juz erio nie mam sil chodzic na dole mi Maluszek siedzi i ciagle go czuje dokucza mi codzinnie mocny bol glowy i az sie wsciekam a nie chce brac zadnych lekow
Agusiak Kochana a jak Ty sie czujesz ja ogolnie jak pisze ok tylko chodzic mi nie wygodnie i BO okropny glowy jade dzis nie dlugo do diabetologa jak wroce nAPISZE wam co powiedziala boje sie ten cholernej insuliny :*(
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tosia jak tylko wrócisz do domu daj znać jak twoje cukry, ja mocno trzymam kciuki
Ja od rana latam jak rosomak Musiałam zrobić porządek w garderobie. Eh.. nawet nie wiedziałam, że tyle niepotrzebnych rzeczy się tam pomieściło. No ale teraz zostaje mi tylko szafka w łazience do uporządkowania i szafki w kuchni. A jak to zrobię to mam sjestę Kawa: inka zbożowa i ciasteczko owsiane
Kochaniutkie miłego dnia życzę
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Tosia czekamy na wieści od lekarza
Ja czuję się dobrze, chociaż mnie głowa wczoraj strasznie bolała ale zeżarłam APAP, bo ja nie funkcjonuję jak mnie głowa boli
nusia, smacznej rybki, mniam mniam, też bym sobie podjadła
ewe smacznej kawki, u mnie też kawka i pączas
A my kochane mimo popsutego autka zakulaliśmy się do miasta na większe zakupy. Mieliśmy trójkąt na tylnej szybie i wyprzedzali nas niemalże nawet rowerzyści, hahaha. Ale już jesteśmy obkupieni, bo co prawda tu jest sklep super zaopatrzony we wszytko ale ceny też są "super"
No ale no rowerkach to będziemy sobie śmigać a z chlebkiem jeździ facet codziennie rano pod sam domek więc spoko.
u nas dziś upał
Miłego dnia kochane
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Gotuje cos tam na obiadzik kurczaczka i kalafiorek bo bez obiadku dzis bysmy byly
dziekuje Kochane ze trzymalyscie KCIUKI :* :* :*
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Tośka super, że nie masz insuliny, a tak się bałaś No a do porodu bliżej niż dalej, więc głowa do góry
Mój mężuś złożył dziś łóżeczko a teraz się męczy z półką, bo najpierw nie mógł znaleźć odpowiedniego śrubokręta, a teraz się okazało, że wiertło za małe, ale się nie poddaje. W końcu męczy się dla swojej córy, nie
Jak skończy to ja się wezmę za sprzątanie, a później chyba przykleję w końcu moje sówki, chociaż nie wiem, czy K. nie będzie chciał jeszcze przemalować tam gdzie się plamy porobiły, no zobaczymy.
Rano posprzątałam sobie podłogę umyłam, a teraz znowu siedzę w takim bałaganie, że szok. No ale przynajmniej będę miała gotową miejscówkę dla dzidzi I tak łóżeczko stoi na razie bez szuflady, ale to chyba dopiero we wrześniu K. zrobi.
Łóżeczko wyszło fajnie (mogłoby być troszeczkę jaśniejsze, ale nie narzekam, żeby K. już tym nie denerwować )
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tosia super, że masz taką diabetolog! Babami się nie przejmuj nie tylko one mogą tamować kolejki !! Musimy o wszystko wypytać bo nikt inny nam nie pomoże.
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Paula ale macie piękny pokoik dla dziecka!!! No napatrzeć się nie mogę! Po prostu idealny!
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agusiak to niezłe przeżycia z tym autkiem... mnie by chyba szlak trafił ale fajnie, że nawet zakupki zrobiliscie:) to tylko życzyć udanego pobytu!
Tośka no widzisz a jednak bywają dobre dni i dobre nowiny:) super! samcznego chlebka:)
Paula jejku zakochalam się w tym waszym kąciku dla dzieciaczka! jest super:) u mnie wszystko w innym kolorze i z innej "beczki" taki misz- masz a wy tak ślicznie to zrobiliście:)
Uciekam kochane miłego dnia:*
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
ewe Kochana moja diabetolog mi go zaproponowala mowila ze chwala ludzie
Elusia masz racje tak sa dni trudne i sa lepsze takie zycie ale stracha Mialam serio ale juz jestem o kolejna wizyte madrzejsza i spokojniejsza mnie troszke przestala glowa bolec wiec siedze na kompie . Buziaki Kochane
Oleczko co tam u Ciebie
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
Siedzę teraz i się patrzę... tak milutko się w pokoju zrobiło Jeszcze tylko dzidzi brakuje