- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Na badania idę jutro więc się okaże czy nie mam ketonów. Choć pamiętam, że na początku ciąży miałam. Ale akurat tym to się zbytnio nie przejmuję. Najważniejsze żeby białka i cukrów nie było.
Jadę jutro na zakupy dla malutkiej. Przyspieszyłam wypad o tydzień bo mój mąż jutro wychodzi wcześniej z pracy. Już doczekać się nie mogę.
Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Za samo to jak sie odzywal nie umie wyjasnic na spokojnie to neich radzi sobie sam, ZMyl naczynia i dalej usiadl na Komp. nic a nic by pomyslec by z nami spedzic jakos czas ech
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Tośka z co Twój na tym kompie ciągle robi, w jakieś gry gra czy co?
U nas T zabrał Paulinkę i pojechali z tym praniem do teściów, a jak ogarnęłam u nas na górze i teraz się obżeram. Jutro mam labę a w sobotę sprzątam całą resztę domu i jeszcze trzeba trawę skosić
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Ja tylko na szybko...
Współczuje Wam kobitki strasznie tych przejść z mężami... w moim małżeństwie też problemów było sporo ( pewnie pomyslicie - młodzi, krótki staż co wiedza o problemach - a jednak....ale nie bedziemy sie wdawac w szczegóły) a od ponad roku jest juz wszystko ok i trzymam strasznie kciuki zeby to sie nie zmieniło. Podzielam zdanie koleżanek że dla Was jakiś medal za oddanie bo ja nie wyobrazam sobie tyle czasu znosic cos takiego
Ide zaraz na wizyte w koncu z położną. więc odezwe sie po powrocie i nadrobie troche moja nieobecnosc.
Zapytam tylko - Czy Was tez juz zaczyna meczyc przygotowywanie sie organizmu i ciała do porodu? Mi sie zaczeło - tzw. rozchodzenie spojenia łonowego czy jakos tak mi wytłumaczyli i w nocy straszny ból i przy kazdym spacerze do tego jeszcze kregosłup. porazka jakaś... No ale blizej niz dalej...
A mieszkania jak nie było tak nie ma ;/ ..... ale mniejsza z tym.
Uciekam. do później kochane :*
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Wpadłam tylko na chwilę, bo idziemy z K. do mojego kuzynka na a'la parapetówkę.
Może jak wrócimy to jeszcze zajrzę, a jak nie będę miała siły to jutro.
Trzymajcie się. Pa, pa pa
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Lecę do łóżka. Miłej nocy. PA
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My mieliśmy dziś dzień gospodarczy. Teściowie jednak się wrócili i nie pojechali na działkę, więc T zabrał Paulinkę i pojechali z tym praniem. Trochę im tam zeszło bo chciałam żeby szczególnie nasze rzeczy osobiste przywiózł do domu, bo nie będzie mi teściowa moich wielkich majtasów wieszać, a poza tym i tak nie mają zbytnio miejsca. Zrobili więc trzy prania a i tak po ręczniki T pojedzie jutro lub w sobotę bo część się jeszcze prała.
Potem T wysprzątał garaż i skosił trawnik więc mimo święta działaliśmy na pełnych obrotach ale potem ciężko byłoby się wyrobić.
Tośka powodzenia u lekarza, czekamy na wieści i oby z tymi cukrami było okej.
U nas w całym domu obłędnie pachnie jabłkami bo T nagotował kompotu, mniam A wszystko z pysznych, niepryskanych owoców, jabłuszka z działki T a brzoskwinie dała nam wczoraj sąsiadka z własnych upraw
Lecę spać, do jutra, śpijcie dobrze
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Wczoraj na wizycie dowiedziałam sie że mała jest 3 tyg do przodu ( ma juz 45 cm i prawie 2.5 kg ) , podobno weszła juz w kanał rodny stad ten ból i zmiana kształtu brzuszka. dostałam numery na porodówke i w razie cos mam dzwonic. za bardzo mnie nie pocieszyli ta rozmowa ale powiedzialy ze trzeba byc przygotowanym na wszystko. Wazne zeby mala jeszcze troche posiedziała ...
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas od rana słonko ale już czuć że poranki i wieczory są znacznie chłodniejsze, chociaż zapowiadają znowu ponad 30 stopni
Karo o matko faktycznie duuuuża ta Twoja córcia
No ale najlepiej żeby do 36 tygodnia jednak pomieszkała jeszcze w brzuszku
Miłego dnia
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
Moje "maleństwo" już ma 2230 więc jak dotrwam do terminu to k.4 kg
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ostatnio bardzo mi to dokucza, zarówna jak leżę ale także jak siedzę i np przewracam kartki w książce czy robię jakieś inne czynności.
Ma któraś w najbliższym czasie wizytę? podpytajcie swoich lekarzy w miarę możliwości. Będę wdzięczna, ja ma wizytę dopiero 4 września.
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Podobno mała tak przyspieszyła ze tak sie wyraże po podaniu sterydów na rozwój płucek jak byłam w szpitalu te kilka dni i było zagrożenie porodem. od tego czasu wystrzeliła jak z procy .ale tez uwazam ze przynajmniej do 36 niech siedzi te 3 tyg jej nie zbawia a duzo dadza ale dzis to sie juz czuje jakby mnie ktos wzial do pralki wrzucił na wirowanie i wyciagnał. wszyyystko mnie boli. porazka jakas ..
A propo dretwienia rąk
www.e-brzuszek.info/dretwienie-i-bol-rak-w-czasie-ciazy/ przeczytaj moze okaze ci sie pomocne w jakims stopniu