BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 4 miesiąc temu #725464 przez Tośka27
Agusiak masz racje tez duuuuuzo zaezy od ludzi i ich checi d tego jak chce sie zyc. No to Kochana Milego Dnia zycze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #725469 przez oleczka86
Cześć Kochane :)

Dziękuje Wam dziewczyny za wsparcie. No cóż muszę Wam przyznać we wszystkim racje.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nie chce mi sie dzisiaj nic robić chyba przeleże cały dzień w łóżku. Dziewczyny a co z Groszkiem długo jej nie było tutaj?

11 lata 4 miesiąc temu #725482 przez Tośka27
Oleczko Kochaniusia i nie odzywaj sie do niego badz twarda ssam przylezie. ja bym uczesala sie wyszla na spacer zadowolona a on niech siedzi w domu. Badz szczesliwa albo wroc szczesliwa A pRzynajmniej Udawaj wiem ze mi latwo powiedziec Kochaniutka Ale Trzymam Kciuki jakos Bedzie :*

11 lata 4 miesiąc temu #725490 przez Tośka27
Oj Kobietki i u mnie Sie Zaczelo

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #725516 przez Agusiak
ech masakra jakaś, ja nie wiem co się z tymi chłopami dzieje, ale Tośka

Oleczka

11 lata 4 miesiąc temu #725525 przez Tośka27
agusiak

11 lata 4 miesiąc temu #725526 przez Tośka27
Sorki jest grzeczna ale nerwowa

11 lata 4 miesiąc temu #725530 przez nuśka09
Dzień dobry ;)

oleczko
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 4 miesiąc temu #725535 przez nuśka09
Kochane a co do stażu związku to podobnie jak Agusiak znam wiele małżeństw ze stażem 30- 40 letnim gdzie mimo wielu problemów jest cały czas wzajemna pomoc i szacunek, to wszystko zależy od charakterów.

Elusia ja też często mam twardnienie brzucha w różnych miejscach, z początku się denerwowałam co to może być ale raz siedzą tak na pół leżąc zauważyłam że to ewidentnie maluch się wypycha :P nie zbyt przyjemne uczucie bo skóra się tak nie fajnie napina ale widok fajny ;) powiedz na kolejnej wizycie lekarzowi o tym żeby rozwiać wątpliwości ;)

Kochane moje od wczoraj pochłaniam książkę,bo mój D. mi ostatnio kupił( :ohmy: zaszalał :p);)
polecam :) "Arabska żona" ciekawa książka i tak wciąga że wczoraj ponad połowę przeczytałam ;)
Po za tym byłam na usunięciu zęba, na szczęście już nie będę tam jeździć :D do zrobienia mi chyba tylko dwa malutkie ubytki zostały i spokój :) dobrze że teraz mamy wszystkie usługi u dentysty za darmo bo tak to nigdy nie miałam czasu ani kasy a teraz już wszystko sobie zrobię :) Jutro prawdopodobnie odwiedzi mnie ciocia z wujkiem u których byłam w lipcu, mają dla mnie cały wór zabawek w większości edukacyjnych dla Małego bo mój kuzyn dał mi po swoim synku :) nie mogę się doczekać :D muszę dziś ogarnąć mieszkanko a jak na razie nie chce mi się z łózka ruszyć, mój D. jeszcze śpi bo odsypia 2 dni nocek:p ale zaraz kończę kawkę i biorę się za jakąś robotę :P

11 lata 4 miesiąc temu #725537 przez Tośka27
I widzicie Kobiety do czego musi dojsc by wlasnie Kobieta zrozumiala gdzie bedzie lepiej ale wlansie bo my sie boimy bo my czujemy sie bezsilne to prawda. Nuska to wspolczuje naprawde ale u Ciebie Jakos sie uklada czy czujesz sie Kochana czy wszystko w porzadku

11 lata 4 miesiąc temu #725538 przez Agusiak
nusia aż mnie zmroziło :(
Dobrze, że mama podjęła taką decyzję i dała sobie radę.
Na pewno wyjdzie jej to na dobre a co najważniejsze dzieciom :)

nusia super z tymi zabawkami, koniecznie nam się pochwal :)

11 lata 4 miesiąc temu #725540 przez nuśka09
Tosiu u mnie wszystko ok, czasem są spięcia jak wszędzie ale dajemy radę, kiedyś było fatalnie i wtedy miałam głupie myślenie że podświadomie wybieram sobie taką drogę jak przeszła mama,ale teraz wiem że jednak jest inaczej, bo przede wszystkim mój D. potrafił zmienić podejście do życia ;) Nie zapeszając u mnie jest dobrze :)

11 lata 4 miesiąc temu #725542 przez nuśka09
Agusiak ja jestem z niej dumna że się na to odważyła, mimo że potem oczywiście poszła na języki jako zła i nie dobra i że to ona biednego męża zostawiła... Ludzie są okropni :angry: ale nie przejmowała się gadaniem zrobiła to co było najlepsze dla niej i dzieci! Teraz jak czasem rozmawiam z moim rodzeństwem, z Kasią i Jasiem bo tylko oni trochę pamiętają z tych awantur to stwierdzamy wszyscy że nie chcielibyśmy żeby rodzice znów się zeszli, bo byłaby powtórka z rozrywki. A teraz każdy ma po części spokój bo wiadomo że zdarzają się różne sytuacje.
Co do zabawek z pewnością się pochwalę :D

11 lata 4 miesiąc temu #725544 przez Tośka27
A ja robie obiadek i pieke Muffinki :D jesc mi sie chce jak cholera

11 lata 4 miesiąc temu #725553 przez oleczka86
Dzięki dziewczyny. Nuśka współczuję mamie ale i podziwiam za ogrom odwagi jakią się wykazała nie każda kobieta by sie na to zdobyła.

Tośka widzisz odbija im i to totalnie myślą że wszystko im wolno. Nie daj sie kochana.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka