- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Ale ostatnio mnie olśniło że może zacznę bujać się na tej piłce do ćwiczeń?
Panowie pojechali wreszcie, jest po 15 ale najważniejsze że wszystko zrobione i telefon działa jak należy
Lecę szybko ogarnąć dom, bo przez nich nic nie mogłam zrobić.
Buźka
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
mnie nie bylo bo bylam na wizycie u lekarza z Corcia bo nie mam z kim jej zostawic niesttey brat jak jemu cos trzeba to szybko wie kiedy zajsc ale dla MNie nie potrzeba i musialam Niunie wziasc siedziala z dziadkiem w samochodzie po nurofenie przeszlo jje troche. Oczewiscie namarzlam sie bo czekalam bo mowilam ze liczyc mozna na Siebie prosilam by wczesniej przycjechac to nie dal Tata dla Brata samochod a ten mial w dupi*** ze ja mma do lekarza i szybko szybko wtedy ach brakuje mi slow pomalu to chyba nawet i ich nie bede prosic o co kolwiek i oczewiscie jak pow. ze wazniejsza jego dziewczyna jak ja do lekarza to Tata do mnie z buzia ze cos mi nie pasi jak zwykle.ale zdazylam do lekarza czekalam jeszcze bo mnie wzial druga i dzis mialam Gratis wizyte USg nawet mialam niunek juz wazy 2100 poza tym wsio ok mowil ze cukry na jego oko sa super a ze skoczy raz czy dwa wtygodni uto nie szkodzi i jak rodzic i tak bede u niego a nie gdzie indziej.
CO do rzeczy dla Dziecka to ja nie mam lozeczka i wozka i do lozeczka nic pooddawalam oczewiscie nikt nie martwi sie czy cos teraz mi trzeba.i nie mam kosmetykow jeszcze zadnych ani dla siebie ani dziecku bo jak i U WAS nie mam pieniazkow.doszly mi opaty ktorych nie robilam bo nie wiem co maz robi ze mu nie starcza
a ja zgagi nie mam jak narazie heheh zreszto w sumie po cczym mam ja miec od niczego chyba nie ma zgagi a jak jem zdrowo nie tlusto zadnych sokow napoi to i nie mam pewnie a wloski i tak pewnie urosna jakies heheh
dodam wam fajne wdzianko dla Malucha w szmateksie znalazlam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ten komplet niebieski ma prawie 8 Lat
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Tośka doskonale rozumiem co to jest brak kasy. A my musimy sobie dać radę z jednej i to nie za dużej wypłaty
Agusiak ja też nie umiem nic robić w domu jak ktoś się kręci, nawet K. wyganiam jak chcę porządnie wysprzątać
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tez kObietki jak ktos jest nie umiem nic zrobic mi i maz przeszkadza wole sama sobie robic niz albo czekac laskawie na Pomoc albo patrzec jak On siedzi a ja robie ... wrrr
Skąd ja to znam. Jak mam mu wszystko po kolei mówić co i jak ma zrobić to wolę się sama za to zabrać. Dobrze chociaż że wziął się za malowanie tego łóżeczka i nawet mnie nie dopuszcza. Powiedział, że sam sobie poradzi i to jest jego robota
Myślicie, że jak skończy no i trochę wywietrzeje to łóżeczko to mogę je wstawić do pokoju? Czy to za wcześnie? Powiedzmy, że w przyszłym tygodniu?
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
A co do nich to mojemu nie mowie ale mam wrazenie ze ja jak robie to w ciazy i wiecej zrobie jak On robi to bo aby tylko siasc na Kompie bym mu dala spokoj
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Paula ja mam zamiar się do tej walizeczki spakować ale nie próbowałam jeszcze czy wejdzie wszystko no ale przecież nie ma tego wszystkiego aż tak dużo w końcu na kilka dni idziemy co do łóżeczka wstaw kiedy uważasz ja planuje w październiku albo dopiero jak pójdę do szpitala do D. złoży
Tosia super że z dzieciątkiem wszystko dobrze i że z tymi cukrami też niepotrzebnie się tak stresowałaś bidulko
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Paula dołączę zdjęcie w jaką ja się spakowałam torbę- większość miejsca zajmuje szlafrok ale niestety cieńszego nie mam.... Jeśli chodzi o łóżeczko- ja mam już wszystko złożone, poprane i cały pokój stoi gotowy dla maluszka także ja bym wstawiała
Agusiak przekichane miałaś z tymi ludźmi od naprawy, ale dobrze, że w końcu skończyli. Ja też będę dziś robiła trochę większe porządki bo jutro przyjeżdżają znajomi, a nie wiem o której więc wolę ogarnąć bo narzeczony i tak powie, że jest czysto i palcem nie kiwnie ale jestem z niego dumna, że rzeczy porobił w mieszkaniu, żeby ułatwić nam życie jak już będziemy z maluszkiem
Tośka no i widzisz nie ma co się przejmować skoro gin. mówi, że jest ok:) no i z maluszkiem wszystko w porządku, i jednak tata znalazł czas i cię podwiózł, zawsze to coś głowa do góry:)
Nuśka hehe mój już trochę obawia się z tym seksem i mocno przystopował a właśnie jak nie ma przeciwwskazań to chyba można aż do samego porodu uprawiać seks prawda? bo niektórzy mówią, że zaleca się na 6tyg przed zaprzestać... już sama się w tym pogubiłam
Aha co do spania- od dwóch tygodni popołudniu konieczna jest jak dla mnie drzemka żebym mogła normalnie funkcjonować, i mam mega ochotę cały czas na czekoladę aż się boję ile zbędnych kg mi od tego podjadania zostanie
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
Nie bylo mnie pre dni i tyyyle postow- Gaduly z Was:)
Ja jeszce jestem na wsi u rodziców i po weselu męża barata i powiem Wam ze nawet bylo fajnie nawet sie ruszałam:)
Codziennie spaceruję staram sie nie siedziec... ale mały jest taki zwiercony ze masakra az czuje ból:/ coraz częsciej brzuch napisna się :/ i w czwartek Wracam do siebie i w piatek ide do lekarza bo zaczely mi dłonie dretwieć i straszne skurcze w nocy lapac...:/ cos nie tak sie dzieje:/ Przez upaly miaąłm palce u rąk i nog jak żaba napuchnęte:/ Na szczęście juz się ochłodziło trochę
Uciekam bo mały nie daje mi siedzieć tylko sie wierci muszę sie polożyc..
Miłego wieczorku:)
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kasia to tak jak ja w piątek będę u lekarza, też mi brzuch twardnieje i napina się od kilku dni... no ale z rękoma to masz rację, trzeba koniecznie skonsultować z lekarzem- oby wszystko wyszło dobrze:) super, że udało się wesele i troszkę się pobawiłaś
Nusia to mnie pocieszyłaś!:)czyli nie mam się czego obawiać i tylko korzystać
Już wcinam kolację, bajeczki dla malucha, kompu i spać tylko burza chyba będzie znowuu...eh..a ja sama...:/
Miłej, spokojnej nocki kochane:*
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Elusia te twardnienie to moze maluch sie tak uklada zwroc uwage tez tak mam az bol czuje, Ja bylam na wizycie u lekarza i Niuniek juz wazy 2100 a jestemuy nie dlugo w 33 tyg takze dobrze wazy poza tym magnez mam kupic od skurczy bo az mi nogi wykreca biodro masakralnie
spac nie moge az stekam, i mam tempo zwolnic bo nie dziwi sie ze dol brzucha mnie boli ze maly tak sie wypycha na dole zjadlam dzis sledzia wrrrr z jablkiem cebula i jogurtu lyzka nat. i 130 cukeir wrrrrrr masakra lece juz spaciu bo jutro na wyniki o 7 rano z corcia jej lepiej ale org cos walczy bo raz epiej raz gorzej sie czuje caluje Kochane zdrowka Spijcie slodko