- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
dzięki że zapytasz lekarza o to drętwienie
ewe kochana jak cudownie czytać że mamusia z taką radością robi zakupy dla dzidzi
Ale najbardziej to zazdroszczę tego: "bierz co chcesz" wspaniałe słowa
Koniecznie pochwal się nam się zakupami jak już wszystko ogarniesz
i gratuluję dobrych wyników badań
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Nadal czuje sie okropnie, brzuch sie spina mała wierci boleśnie a bedac w łazience na papierze toaletowym zauwazyłam różową wydzieline...
Jak myslicie co to jest? boje sie ze moze sie cos powoli zaczynac a mieszkania ani widu ani słychu ;(
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Poczekam az maz wróci za około godzinke powinien byc i mu powiem o tym i pewnie pojedziemy a po drodze w razie wu kupie reszte rzeczy bo biedaczek sie załamie ze nie wie co kupic.
A narazie sprobuje sie polozyc chociaz boli w kazdej pozycji.eh:(
Postaram sie odezwac jak juz bedzie cos wiadomo
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Karo, połóż się, odpoczywaj jak najwięcej, ale jedź do tego szpitala. Zbadają cię i będziesz wiedziała co i jak. Nie ma co ryzykować.
ewe zazdroszczę zakupów. Ja to nie mam szans żeby usłyszeć "bierz co chcesz" bo trzeba się liczyć z każdym groszem, a i tak wszystko prawie mamy używane
Byłam dziś na działce powyrywać co trzeba i tak mi się słabo zrobiło, że prawie przytomność straciłam i musiałam wracać do domu. Dobrze, że mama z ciocią były też (ciocia ma działkę obok mnie), bo jak bym była sama i bym zemdlała to nie wiadomo jak to by się mogło skończyć
A my dziś jeszcze około 21 gości mamy mieć, na kino pod chmurką... nie wiem jak długo wytrzymam. Pewnie zasnę
Zastanawiam się nad dokupieniem kółek do łóżeczka. Byłoby bardziej mobilne, a mamy dom jednopoziomowy to można by jeździć w razie co gdzie tylko bym chciała. I łatwiej odsunąć, żeby np wytrzeć pod spodem podłogę. Jak myślicie, dobry pomysł, czy lepiej sobie darować?
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karo i jak tam u Ciebie?
Oleczka jak sprawy w domu się mają, lepiej coś? Odezwij się bo się martwimy...
Paula powiem ci że sama także zastanawiam się nad kółkami w łóżeczku, bo byłoby to super wygodne, szczególnie że na noc zawsze przysuwałam łóżeczko najbliżej naszego a tak byłoby mi łatwiej. Także ja jestem ZA, ale najlepiej gumowe lub kauczukowe
Mężuś podpisał dziś urlop więc w niedziele jak tylko się odrobimy ze wszystkim to wyjeżdżamy
Dziś dalszy ciąg ogarniania chałupy a jutro to już zasuwam na pełnych obrotach. W sumie nawet nie wiem kiedy rodzice wracają czy w niedzielę czy jutro bo w ogóle nie dzwonią,hehe.
Ale pewnie w niedziele.
Muszę jeszcze mamie jakiś drobiazg kupić bo w poniedziałek ma urodziny, a nas nie będzie więc chcę jej coś zostawić.
Udanego wieczorku
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
mieszkanko prawie wysprzątane, na jutro mycie podłóg i kuchnie zostawiam
Karokurcze mam nadzieję że to nie czop i że małej się nie śpieszy tak bardzo! Trzymam za Was mocno kciuki!!!
Paula
fajny pomysł z tymi kółkami:)miłego wieczorku życzę )
ewe ahh zazdroszczę takich zakupów pochwal się co tam upolowałaś
Agusiak super że mężuś urlop dostał gdzie się wybieracie?
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie jutro została spora część do zrobienia, ale teściowie zabierają Paulinkę to sobie na spokojnie porobię co trzeba.
Kochana jedziemy do naszego domku letniskowego, w sumie to jeździmy tam co roku odkąd się młoda urodziła bo nie mamy kasy na żadne wczasowanie się
Ale uwielbiam tam być na wsi, dlatego cieszy nas i taki wyjazd
Dobranoc mamusie
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Karo pierwsze co jak przeczytałam to też od razu pomyślałam tak jak Agusiak, że to czop! daj znać jak tylko będziesz coś wiedziała, zmartwiłam się... eh mam nadzieję, że jakoś ta twoja córcia wytrzyma do tego 37tyg.
Uciekam, postaram się po weekendzie odnieść się do postów:*
Miłego kochane
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Elusiato ładnie Cię tam wymęczyli..ale najważniejsze że wszystko w porządku
Dobrej i spokojnej nocki kochane ;*
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jej nie było mnie jeden dzień a tu tyle postów do nadrobienia.
U mnie jakby troche sie uspokoiło oczywiście słowa przepraszam nie usłyszałam bo zawsze ciężko mu przechodzi ale wiecie zaczął sie przymilać, naczynia zmył, śmieci wyniósł hehe jakby to miało mi humor poprawić. Odpuściłam też dla swojego świętego spokoju i zdrowia. Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie. Ale na porodówkę go nie wpuszczę będzie żałował tego co powiedział. Ale czego sie jeszcze dowiedziałam- zaproponował żeby iść może do jakiegoś innego lekarza i coś zadziałać w sprawie porodu i cc bo on nie chce z trójką dzieci sam zostać. Boi sie że żylaki mi pękną i się wykrwawię. No proszę....
Straszna ta historia z tym wypadkiem chyba by mi serce pękło Tak to niestety jest człowiek chowa, pilnuje dba chucha z każdej strony a taki albo pijany albo przysnął na drodze...;( my 3 lata temu kolege pochowaliśmy miał 18 lat zginął na motorze ale to nie ze swojej winy. Facet tirem zajechał mu drogę kolega w niego uderzył i zginął zanim karetka dojechała. A facet z tira jeszcze powiedział że on go w lusterku widział a mimo to zajechał mu drogę...
Karo też sobie pomyślałam że to może być czop kurcze niedobrze trzymaj sie tam mocno ściskam kciuki za Ciebie Maleństwo i męża bo pewnie też strasznie przeżywa.
Ja wczoraj zabrałam sie za dokończenie prania dla maleństwa teraz mam góre prasowania, posprzątałam mieszkanko byłam na zakupach trochę gotowania. Też kupiłam sobie buraczki żeby sobie zaprawić bo ja tam bardzo lubię, zrobiłam jeszcze dżemik ze śliwek i powiem Wam że wieczorem umierałam tak mnie wszystko bolało i siły ruszyć ręką nie miałam.
Ale dziś już lepiej i zamierzam dzisiaj sie byczyć w spokoju bo mojego ma ponoć nie być do wieczora.
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Kontaktowałam sie z położna, kazała mi obserwować sytuacje dzisiaj, ale nocy nie spalam nic a nic tak mnie boli wszystko a jeszcze brzuch co chwile twardy jak kamien a mala jak sie wtedy rusza to bol niesamowity. ale jak narazie obserwuje i wiecej nie ma zadnej wydzieliny takze zobaczymy. jak nic sie nie polepszy to mam zadzwonic do poloznej i bedziemy myslec czy isc do szpitala czy czekac.
Zmobilizowało mnie to i dzis jedziemy odebrac ubranka z garazu, popiore jakas czesc, poprasuje i beda przygotowane zeby moj z tym sam nie został bo biedaczek i tak sie cholernie stresuje ta sytuacja.