- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Bardzo dluuugoo mnie nie było. Nie nadrobie napewno tego co napisałyscie bo mam 500 postów;/;/;/ z góry bardzo przepraszam i porsze o wybaczenie:)
Duzo sie u mnie działo dlatego nie pisałam. Po pierwsze mielismy dwa tygodnie remontu , takiego w sumie wymyslonego w ostaniej chwili, pozniej goście bo u Nas sezon pielgrzymkowy i w sierpniu to tak zawsze, jeszcze w niedziele goscie i chyba na tyle , dopiero jak mała sie urodzi to kolejne odwiedziny:) Naszczęscie remont skonczony i tylko ostanie porządki.
Dziś bylismy u lekarza Zosia waży juz 1500 g wszytsko dobrze sie rozwija, przekręciła sie i ma prawidłowe ułożenie, ale czułam jak sie przekręciła dwa dni temu bo cały brzuch az sie ruszył
Ostanio mam takie smutne dni, ale to pewnie hormony, ciagle mi smutno i czesto płacze nie mam zadnych powodów, ale samo tak przychodzi;/
To jeszcze raz przepraszam i witam na nowo, postaram sie teraz bywać na bieżąco jak poprzednio. To buziaki papap
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
GROSZKU ja tez tak mialam ze nie moglam wejsc na forum.. ale mój mąz posprawdzal mi wszystko w lapku i okaząlo się ze forum jest zawirusowane i teraz jak wchodze musze omijac cos tam ja sie nie znam na tym ale ważne ze wchodze jakos:)
PAULA odpoczywac mialaś a nie prania ręczne robic:)
Ja się już spakowałam tylko jeszcze kosmetyczkę musze upchac:) ale rzeczy takie jak pampersy chusteczki nawilż., wklady poporodowe i wkładki laktacyjne włożylam do reklamówki bo w życiu w torbe bym sie nie zmieścila... bede wyglądała jak jakas durna moze z torba na kółkach i reklamówka no ale co tam Własnie przypomniałyście mi ze nie mam lampki takiej dla malego... musze kupic...
Witaj Edzia:)
Milego wieczorku:)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
dziewczyny nie przejmujcie się ja też nic nie mam porobione ani pokupowane i jakoś o tym nie myślę. Ale ja zawsze wszystko robię na ostatnią chwilę
Jak pomyślę i mam do kupienia i zrobienia to już mi się nie chce
Elusia super, że szefowa pożyczyła Ci chustę i jeszcze kombinezon od znajomej zarobiłaś na pewno się przyda
Edzia witaj ponownie Fajnie że już jesteście po remoncie i z dzidzią wszystko okej
Moja młoda także ważyła 1500 gram na wizycie w 30 tygodniu ale ułożenie miała jeszcze pośladkowe. Też ostatnio miałam wrażenie że zmieniła położenie ale okaże się 4 września
Kasia ja to forum uwielbiam ale co tu się kiedyś działo to masakra. Był jakiś zamach na serwery, masę wirusów tu było, potraciło się mnóstwo wątków, ach szkoda gadać. Czasami też się wnerwiam że ciężko tu wejść, że jest error ale jakoś trzeba próbować. Właśnie wtedy zaczęły powstawać grupy na fb poszczególnych wątków.
My jutro mamy gości, wpadają moi rodzice na jeden dzień na duszonki
Miłego wieczorku i śpijcie dobrze
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Kasiaa hihi ja mam plecak do zabrania i na bank się w niego zmieszczę
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
moje dzisiejsze plany mycia okien pozostały na etapie planów bo mój D. wstał o 14 a chwilę po tym przyszedł mój kuzyn w odwiedziny. No więc nic z tego.. jutro planujemy jechać na targi Mother& Baby, ale chce nie wiem czy wstaniemy
Kurczę dziś miałam co jakieś 40 minut takie bóle w dole brzucha jak przy okresie, czułam się jakbym zaraz miała okres dostać. 5 razy takie bóle miałam ale jak wyszliśmy na spacerek to przeszło :)ale nie mam pojęcia co to i dlaczego
Edzia witaj super że z Malutką wszystko dobrze
Agusiak jej jak wspaniale od dziecka takie słowa usłyszeć pozazdrościć udanej wizyty gości życzę
Elusia fajnie że udało Ci się tak z tą chustą no i kombinezonkiem :)trzymam kciuki żebyś dała radę jeszcze ten tydzień a potem to już tylko leż plackiem hihi
Karoulga że z Malutką wszystko dobrze gratuluję złowionej rybki mój D. też uwielbia łowić ryby ale jakiś czas temu złamała mu się wędka i jak na razie nie mamy w planach zakupu nowej...
Dobrej nocki!
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miłego dnia Mamusie
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Nusia udanych targów, mam nadzieję że jednak uda Wam się pojechać
Dziewczyny współczuję bezsenności, mnie się też zdarza, ale sporadycznie
No chyba że jeszcze wszystko przede mną
My już po śniadanku i czekamy na gości,
miłego dnia mamusie
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
ja standardowo po kilka razy do lazienki i ten bol bioder jej juz drugie zaczyna rwac ja wstaje po 7 cukier i te sprawyi wstawiam juz obiad zazwyczaj i do poludnia mam z glowy chce isc do miasta bo zakupy musze zrobic Maz jest wiecej jedzenia Trzeba.
Agusiak Kochana masz wizyte jak ja 4 wrzesnia ja tez sie nie przejmuje wszystko prawie mam wiec poco mam sie pakowac tak szybko to sie zdazy zrobic co ma sie kisic w torbie
nuska ja mam tak samo krocze kluje a i tez dwa razy wczoraj mialam Bol jak miesiaczkowy bol brzucha uuuuuu tez sie zem wystraszyla
karo groszku biedna nie mozecie spac a pozniej co bedzie. Ja tez spie i nie spie ale na sile ocy zamykam hehehe :*
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Ja to juz zdarzyłam zjesc dwa razy a teraz mi niedobrze i prysznic za mna a teraz kompletuje ciuszki.bo juz wyprane a te najmniejsze jako pierwsze poprasuje. Dostałam zakaz od meza na wychodzenie sama z domku wiec grzecznie czekam az wróci i zrobimy przemeblowanie i łóżeczko złożymy. juz sie nie moge doczekac. przynajmniej w taki sposób sie przygotuje na przyjscie małej
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Ja juz dawno wstałam i od dzis lekarz kazał mi liczyć ruchy po każdym jedzeniu. Po sniadaniu juz policzyłam prawidłowo wyszło , wiec jestem spokojna. Dzis mam troche pracy w firmie;/ i trochę musze przyszykować na jutrzejszych gosci. Pewnie wieczorem padne z nóg, w poniedziałek zamierzam dokończyc sprzatanie i wziaść sie za szykowanie ciuszków dla małej. Mam nadzieje, że mnie leń nie dopadnie:p
Miłego dzionka kochane papap
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Nie zazdroszczę wam tej bezsenności, ja ostatnio na szczęście prawie całe noce przesypiam. Dziś za to cały dzień głowa mnie boli okropnie. A na 19 na 18-stkę kuzyna idziemy. Na razie umyłam włoski i leże sobie, bo nic mi się nie chce. Ciuszki wyschły i miałam prasować, ale dziś nie dam rady....