BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 4 miesiąc temu #731335 przez Elusia
Hej kochane:) Normalnie ekstra weekend!:D nie dość że mama zadzwoniła, że za tydzień przyjeżdża z siostrami w odwiedziny, szef napisał że mam na 10 do pracy jutro to jeszcze mi przyjaciółki zrobiły super niespodziankę i nieoczekiwanie o 22 w piątek stanęły w drzwiach :D! no i miło spędziłam z nimi weekend:)
Groszku, Agusiak, Tośka ja też mam wizytę 4.09 :D!
Współczuje wam kochane tych bólów, bezsenności... ja na szczęście nocki ładnie przesypiam, tylko kilka razy siku idę w nocy, żadnych bólów nie mam, czasami właśnie tylko zdarzają się takie jak na miesiączkę. Maluszek się ładnie rusza, rozpycha:)
Pochwalę się wam zdjęciami:) bo już dawno nic tu nie wrzucałam;)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #731337 przez Elusia
A tu z narzeczonym :P
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #731343 przez Karo290392
Elusia
Piękne zdjecia ( śliczna z Was para :) ) Jeszcze troszke to takie w trójke zdjecia bedziesz dodawac :)
Super że tak fajnie weekend spedzasz :)

Dziewczyny Wy wizyty 4.09 a ja na 5.09 do szpitala i sie dowiem co i jak takze czekam niecierpliwie na te wasze wizyty :) Co tam u maluszków ciekawego :)

Tośka
Jakie Ty cudeńka tworzysz normalnie aż dech zapiera i ciezko uwierzyc ze takie cuda recznie robisz. normalnie zachwycona jestem :)

U mnie jutro Bank Holiday to szybko skoczyłam do sklepu po cos na obiad i na jutro bo mezus wolnego nie ma a po pracy jego juz zamkniete wszystko bedzie i Wam powiem ze takie wyprawy juz nie dla mnie.

Pociesza mnie mysl ze juz niedlugo beda sie zaczynac u nas pierwsze porody i beda sie pokazywac pierwsze słodziaki na forum :)

Aaaa i Wazne pytanie mam do was skarby- łóżeczko jest ale nie mam jeszcze materaca i chcem w tym tygodniu kupic ale powiedzcie mi jaki najlepszy? piankowy? ze sprezynami?czy jaki?bo ja głupia w tym temacie

11 lata 4 miesiąc temu #731348 przez Tośka27
Elusia slicznie wygladasz piekne zdjecia dodalas :*
Karo Kochana mi proponuja ten materac ale nie wiem czy wyrobie finansowo na niego miala mi Mama kupic ale czy Kupi chyba Nie :P allegro.pl/materac-danpol-gryka-pianka-k...s24-i3464444220.html
dziekuje za mile slowa otuchy jesli widze ze komus sie podoba to co robie to chce mi sie wiecej i wiecej kombinowac :*

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #731355 przez Agusiak
hej kochane :)

Tośka super te Twoje wyroby szydełkowe, na prawdę będę miały Twoje dzieciaczki z Tobą dobrze i cieplutko szczególnie zimą :)

Elusia rany jak Ty ślicznie wyglądasz :lol: A to zdjęcie z narzeczonym to macie normalnie jak jakieś gwiazdy czy celebryci przyłapani na spacerze :laugh: cudne :)
Widzę że 4 września to będzie bardzo obfitujący w wizyty dzień:)

Karo czekamy na wieści od Ciebie 5 września :)

Mężuś poszedł z Paulinką do sklepu a ja zrezygnowałam bo jednak te dwa kilometry to już nie dla mnie, szczególnie dzisiaj, coś mnie ten brzuszek jakoś drażni :S
Jutro jesteśmy zmuszeni pojechać do miasta naszym skocznym autem więc trzymajcie kciuki, hehe. Mam nadzieję że spokojnie dojedziemy i wrócimy :)

Jeśli chodzi o materace to my mamy gryka- pianka- kokos bo takie są wszędzie i wszyscy je niby polecają, ale jak zaczęłam po fakcie drążyć temat to jednak już bym teraz takiego nie kupiła. Najlepsze są lateksowe czy jakoś tak ale cena też "najlepsza" ;)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #731359 przez ewe88
Elusia jak pięknie wyglądasz! :) Aż nie można oczu oderwać.

Dziewczyny co do materaca to kupuję piankowy.

11 lata 4 miesiąc temu #731365 przez Tośka27
ewe chwalilam ci sie o cukrach a po obiedzie jak mi skoczyl to az 146 :O uuuuuuuu nie dziwo ze glowa mnie tak boli hmmm a takie byy super

11 lata 4 miesiąc temu #731367 przez nuśka09
Witajcie kochane:)

Weekendzik fajnie nam minął :) wczoraj po obiadku poszliśmy na spacerek i wróciliśmy dopiero ok 21 do domu:) a dziś ja leniuchowałam w łóżku do 13 a mój D. zrobił obiadek :) flądry smażył, które uwielbiam :cheer: potem znów spacerek i niedawno wróciliśmy :)
idę zaraz robić popcorn i jakiś film włączymy ;)

Elusia super zdjęcia - ślicznie wyglądasz :)
Agusiak współczuję Ci tych nocnych skurczy;/ mi drętwiały nogi w nocy ale zażywam 2 tabletki magnezu od kilku dni i jest ok:) trzymam kciuki żeby Wam się jutro udało dojechać do miasta ;)
Karoja materacyk mam piankowy bo wydaję mi się łatwiejszy w utrzymaniu czystości bo można go do pralki wsadzić :)

a ja wizytę mam już w piątek:) ciekawe co tam u mojego Skarbka słychać:)

Miłego wieczoru :)

11 lata 4 miesiąc temu #731374 przez P@ul@
O Boże ile wy żeście napisały... Nie dam chyba rady nadrobić. Kiepsko się dziś czuje. Wpadłam tylko na chwilę.

Z tego co zdążyłam zauważyć mówicie o materacach. My dostaliśmy i mamy właśnie gryka-pianka-kokos. Wydaje się ok, ale ja się na tym nie zna.

Nie moge chodzić, bo co przejdę kawałek to tak mnie spojenie kłuje, że aż ryczeć się chce. Masakra :(

11 lata 4 miesiąc temu #731387 przez Tośka27
Paula mam tak samo co rusz :(

11 lata 4 miesiąc temu #731394 przez Karo290392
paula toska

Mam to samo juz dłuuugi czas i cholernie mnie to wykancza. takze wspolczuje wam strasznie ale nic nie pozostaje tylko przetrzymac

A propo materaców to dziekuje za Wasze opinie i sobie jutro posiedze i cos wynajde.

11 lata 4 miesiąc temu #731462 przez Tośka27
juz blisko Kochane juz tuz tuz jej ja juz tak mysle :) czekam jutro mam troche spraw po poludniu sie odezwe Milutkiej Nocy Kochane przespanej :*

11 lata 4 miesiąc temu #731464 przez Agusiak
dobry wieczór :)

My też mamy piankowy do łóżeczka turystycznego i właśnie się zastanawiam czy nie dać go do tego ze szczebelkami. Ale jeśli macie ten gryka kokos to polecam prześcieradła gumowane pod spodem. Jak się dziecko przesika a to na pewno się zdarzy, to materacowi nic nie grozi i mamy pewność że nic nam się tam nie zalęgnie :huh:

nusia podziwiam Cię za to spacerowanie, ja to najchętniej bym tylko leżała :P
No i ten luksus wylegiwania się do 13, marzenie :ohmy: :lol:
Korzystaj kochana póki możesz :blink:

Spokojnej nocki :)

11 lata 4 miesiąc temu #731497 przez Edzia04
hej dziubaski!

U mnie dzień pełen wrażen, od rana miałam gosci dopiero niedawno pojechali. Jestem wykonczona ide spac.
Ja wizyte ma 09.09 :)
Tosia piekne rzeczy , sama bym chciala cos takiego robic:P
Agusia wspolczuje tych skurczy;/, mnie tylko okropnie bolą krzyże. Czasem jak posiedze dłuzej w jednej pozycji to pozniej nie moge wstac.

To do jutra buziaki pappa

11 lata 4 miesiąc temu #731543 przez Kasiaa
hey Kochane !
Nie było mnie na forum od piatku i tyle postów:)
ELUSIA pięknie wyglądasz i jaki sliczny brzuszek:)
Co do materaca to ja kupiłam podobno dobry gryka kokos, ale zobaczymy:)
Dziewczyny ja mialam wizytę w sobotę ( wczoraj) i Mój chłopczyk waży 2416g :):):) Juz taki duży jest:) a poaz tym mam odpoczyawc i jeszce raz odpoczywac bo brzuszek napina sie no i ta szyjka skrócona... ale poza tym wszystko ok:) Następną wizytę mam 13.09...

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka