- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Groszku, Agusiak, Tośka ja też mam wizytę 4.09 !
Współczuje wam kochane tych bólów, bezsenności... ja na szczęście nocki ładnie przesypiam, tylko kilka razy siku idę w nocy, żadnych bólów nie mam, czasami właśnie tylko zdarzają się takie jak na miesiączkę. Maluszek się ładnie rusza, rozpycha:)
Pochwalę się wam zdjęciami:) bo już dawno nic tu nie wrzucałam;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Piękne zdjecia ( śliczna z Was para ) Jeszcze troszke to takie w trójke zdjecia bedziesz dodawac
Super że tak fajnie weekend spedzasz
Dziewczyny Wy wizyty 4.09 a ja na 5.09 do szpitala i sie dowiem co i jak takze czekam niecierpliwie na te wasze wizyty Co tam u maluszków ciekawego
Tośka
Jakie Ty cudeńka tworzysz normalnie aż dech zapiera i ciezko uwierzyc ze takie cuda recznie robisz. normalnie zachwycona jestem
U mnie jutro Bank Holiday to szybko skoczyłam do sklepu po cos na obiad i na jutro bo mezus wolnego nie ma a po pracy jego juz zamkniete wszystko bedzie i Wam powiem ze takie wyprawy juz nie dla mnie.
Pociesza mnie mysl ze juz niedlugo beda sie zaczynac u nas pierwsze porody i beda sie pokazywac pierwsze słodziaki na forum
Aaaa i Wazne pytanie mam do was skarby- łóżeczko jest ale nie mam jeszcze materaca i chcem w tym tygodniu kupic ale powiedzcie mi jaki najlepszy? piankowy? ze sprezynami?czy jaki?bo ja głupia w tym temacie
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Karo Kochana mi proponuja ten materac ale nie wiem czy wyrobie finansowo na niego miala mi Mama kupic ale czy Kupi chyba Nie allegro.pl/materac-danpol-gryka-pianka-k...s24-i3464444220.html
dziekuje za mile slowa otuchy jesli widze ze komus sie podoba to co robie to chce mi sie wiecej i wiecej kombinowac :*
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Tośka super te Twoje wyroby szydełkowe, na prawdę będę miały Twoje dzieciaczki z Tobą dobrze i cieplutko szczególnie zimą
Elusia rany jak Ty ślicznie wyglądasz A to zdjęcie z narzeczonym to macie normalnie jak jakieś gwiazdy czy celebryci przyłapani na spacerze cudne
Widzę że 4 września to będzie bardzo obfitujący w wizyty dzień
Karo czekamy na wieści od Ciebie 5 września
Mężuś poszedł z Paulinką do sklepu a ja zrezygnowałam bo jednak te dwa kilometry to już nie dla mnie, szczególnie dzisiaj, coś mnie ten brzuszek jakoś drażni
Jutro jesteśmy zmuszeni pojechać do miasta naszym skocznym autem więc trzymajcie kciuki, hehe. Mam nadzieję że spokojnie dojedziemy i wrócimy
Jeśli chodzi o materace to my mamy gryka- pianka- kokos bo takie są wszędzie i wszyscy je niby polecają, ale jak zaczęłam po fakcie drążyć temat to jednak już bym teraz takiego nie kupiła. Najlepsze są lateksowe czy jakoś tak ale cena też "najlepsza"
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny co do materaca to kupuję piankowy.
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Weekendzik fajnie nam minął wczoraj po obiadku poszliśmy na spacerek i wróciliśmy dopiero ok 21 do domu:) a dziś ja leniuchowałam w łóżku do 13 a mój D. zrobił obiadek flądry smażył, które uwielbiam potem znów spacerek i niedawno wróciliśmy
idę zaraz robić popcorn i jakiś film włączymy
Elusia super zdjęcia - ślicznie wyglądasz
Agusiak współczuję Ci tych nocnych skurczy;/ mi drętwiały nogi w nocy ale zażywam 2 tabletki magnezu od kilku dni i jest ok:) trzymam kciuki żeby Wam się jutro udało dojechać do miasta
Karoja materacyk mam piankowy bo wydaję mi się łatwiejszy w utrzymaniu czystości bo można go do pralki wsadzić
a ja wizytę mam już w piątek:) ciekawe co tam u mojego Skarbka słychać
Miłego wieczoru
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Z tego co zdążyłam zauważyć mówicie o materacach. My dostaliśmy i mamy właśnie gryka-pianka-kokos. Wydaje się ok, ale ja się na tym nie zna.
Nie moge chodzić, bo co przejdę kawałek to tak mnie spojenie kłuje, że aż ryczeć się chce. Masakra
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Mam to samo juz dłuuugi czas i cholernie mnie to wykancza. takze wspolczuje wam strasznie ale nic nie pozostaje tylko przetrzymac
A propo materaców to dziekuje za Wasze opinie i sobie jutro posiedze i cos wynajde.
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
My też mamy piankowy do łóżeczka turystycznego i właśnie się zastanawiam czy nie dać go do tego ze szczebelkami. Ale jeśli macie ten gryka kokos to polecam prześcieradła gumowane pod spodem. Jak się dziecko przesika a to na pewno się zdarzy, to materacowi nic nie grozi i mamy pewność że nic nam się tam nie zalęgnie
nusia podziwiam Cię za to spacerowanie, ja to najchętniej bym tylko leżała
No i ten luksus wylegiwania się do 13, marzenie
Korzystaj kochana póki możesz
Spokojnej nocki
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
U mnie dzień pełen wrażen, od rana miałam gosci dopiero niedawno pojechali. Jestem wykonczona ide spac.
Ja wizyte ma 09.09
Tosia piekne rzeczy , sama bym chciala cos takiego robic:P
Agusia wspolczuje tych skurczy;/, mnie tylko okropnie bolą krzyże. Czasem jak posiedze dłuzej w jednej pozycji to pozniej nie moge wstac.
To do jutra buziaki pappa
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
Nie było mnie na forum od piatku i tyle postów:)
ELUSIA pięknie wyglądasz i jaki sliczny brzuszek:)
Co do materaca to ja kupiłam podobno dobry gryka kokos, ale zobaczymy:)
Dziewczyny ja mialam wizytę w sobotę ( wczoraj) i Mój chłopczyk waży 2416g Juz taki duży jest:) a poaz tym mam odpoczyawc i jeszce raz odpoczywac bo brzuszek napina sie no i ta szyjka skrócona... ale poza tym wszystko ok:) Następną wizytę mam 13.09...