BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 4 miesiąc temu #731569 przez ewe88
Cześć kochane :)

No ja chyba czuje się lepiej, wczoraj to jakaś depresja mnie dopadła... hormony :angry: Moja mała wczoraj dała mi popalić.. cały czas się wierciła... ona w ogóle prawie cały czas się rusza ale wczoraj to jakieś apogeum było ;)

Kasiaa wizytę mamy w tym samym dniu, też idę 13.09 :laugh:

Miłego dnia kochane :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #731575 przez Elusia
hej kochane, aż nie wiem co powiedzieć..... dziękuję :blush:
Karo, Paula, Tośka jejku kochane współczuje wam, naprawdę :( pocieszające jest że już tak niewiele nam zostało do spotkania z naszymi maluszkami :)
Nuśka no to miło spędziłaś dzień:) fajnie czasem tak poleniuchować, szczególnie tak jak mówi Agusiak- niedługo nie będzie to już możliwe ;)
Kasia ale fajną wagę ma już twój synuś:) super, że wszystko w porządku:)
Ewe dobrze, że już lepiej, no niestety te nasze hormony to potrafią czasem namieszać :dry:
Nie wiem o której dziś wrócę z pracy, ale na pewno się odezwę:) znowu cały tydzień jestem sama, ale za to w weekend zjazd rodzinki więc nie narzekam ;) :****

11 lata 4 miesiąc temu #731577 przez Tośka27
hey zawitalam do was no ja to o 6 pobudke mialam od Maluszka ta sie zaabwial w brzuszku hihi Maz do pracy a Maly szaleje i probowalam pokimac sasiad zadzwonil do domofonu bo kluczy zapomnial wrrrrr i tak siedze sobie juz i czekam na sniadanko o 8 i do miasta na zakupki nie za wielkie raczej dla Corci:)
Ewe super ze dzis lepiej jednak musisz wypoczywac wiecej
Kasiaa no to spory ten Maluszek sie wydaje mi powiedzial w 31 tygodniu 2100 ze duzzzy hehe ale aby zdrowy nic nie jest wazniejsze
Wczoraj taka zlosliwa sasiadka do mnie duzy masz ten brzuch ciagle to samo jak mnie zobaczy a ja mowie z tego co wiem to ty chodzilas jak Bambaryla Twoja Mama tak mowila a ona siebie nie widzialam a aj mowie no wlasnie ja siebie widze w lusterku a ktos postrzega inaczej i zamknela Gebe bo nie wiedziala co powiedziec jak to latwo o kims pogadac a siebie nie widziec tak jak i swej corki nie widzi jaki okropny LIs rosnie.hiihih
Agusiak no ja to ci powiem ze ja nie umiem i nie umialam nigdy wylegiwac sie w lozku :P nawet jak Corcia dala pospac ja ciagle cos robilam Maz szybciej szukal gdzie usnac ja to nie nie lubie spac a nie chce sie rpzezwyczajac nawet do leniuchowania hihihih :*

11 lata 4 miesiąc temu #731584 przez Agusiak
dzień dobry :)

ewe super, że już lepiej się czujesz :) Ja też mam czasem gorsze dni, że mam wszystkiego dość i płaczliwa jestem a potem wszystko znowu mnie cieszy :lol:

Elusia trzymaj się dzielnie w pracy, to już ostatni tydzień i zasłużony odpoczynek :)

Tośka co za wredna baba z tej sąsiadki. Ale nie ma się takimi co przejmować, przeważnie tak mówią zazdrośnicy bo normalny, dobrze wychowany człowiek to brzusio pochwali i życzy spokojnej ciąży.

Kasia synek faktycznie spory, kawał chłopa jak to mówią :silly: ale najważniejsze że zdrowiutki, przynajmniej silny będzie :)

Ja czekam na bułki bo T pojechał do sklepu, potem śniadanko i mykamy do miasta :)

Miłego dnia :)

11 lata 4 miesiąc temu #731606 przez Tośka27
Agusiak Kochana ja tez dzis cisne po bulki ale ja do miasta u nas nie ma takich coja moge jesc :( po 10 juz zmykam milego dnia buziak

11 lata 4 miesiąc temu #731631 przez Groszek
Witam się i ja. Wstaliśmy 20min temu po ciężkiej nocy. Zjemy śniadanie i spadamy na spacer z Misiulem.
Miłego dnia

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

11 lata 4 miesiąc temu #731647 przez nuśka09
Dzień dobry ;)
okropną noc miałam;/ męczyła mnie zgaga straszna ;/ usnęłam w końcu po pierwszej ale przebudzałam się co jakiś czas bo krocze strasznie mnie bolało ;/ na co dzień mnie nie boli tylko właśnie w nocy...
ehh no takie uroki :P

Tośkaco za wredne babsko;/ nie przejmuj się takimi małpami :)
Kasia no no spory chłopczyk :)najważniejsze że zdrowy :) ja ciekawa jestem ile waży mój rozrabiaka :)

Miłego dnia :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #731651 przez Edzia04
Witam :)
wstałam dziś o 8, ale coś slaba jestem i połozyłam sie spowrotem i dopiero wstałam . Musze jechcac dzis do Zus, a tak mi sie nie chce, że aż to nie mozliwe;/;/
CHciałam dzis troche posprzatac w szafkach , ale chyba nic z tego bo naprawde dzis nie mam mocy.
Jesli chodzi o humory , to u mnie zaczęły sie teraz , ciagle albo placze albo nic mnie nie cieszy, rzadko kiedy mam dobry humor, a najgorsze jest to, ze nic mi sie nie chce i nie czuje, ze jestem w ciazy nie wiem co mi sie stalo , ale mnie to przeraza :(

Kasia w którym Ty jestes tygodniu??? :) duzy chlopczyk :)
Tosia ludzmi nie ma sie co przejmowac, najwiecej gadaja Ci , którzy nie maja co robic i sa zazdrosni, wiec głowa do góry!!

Milego dzionka życze wszystkim buziaki papa

11 lata 4 miesiąc temu #731685 przez alutka1011
Jestem...jeszcze w dwupaku :laugh:
W środę wizyta..ciekawa jestem co i jak :)
Mój "malutki" chyba dość nisko bo jak się rusza to czasami się za krocze musze chwycić :dry:

11 lata 4 miesiąc temu #731735 przez Kasiaa
EDZIA jestem w 34 tygodniu jeszcze w sobote jak miałam usg byłam tak na przełomie 33/34 tydzień

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 4 miesiąc temu #731788 przez Agusiak
Kochane udało nam się szczęśliwie wrócić z miasta naszą bryczką ;) a i zakupy mega udane :)

A to my z dzisiaj :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #731844 przez ewe88
I jak mija dzień?
Agusiak jaki Ty kochana masz wielki brzuchol! :) Ślicznie wyglądasz :)
Ja musiałam się położyć.. zasnęłam na półtorej godziny :ohmy: :) Ale teraz czuję się znacznie lepiej :)

11 lata 4 miesiąc temu #731858 przez Elusia
Kochane byłam w pracy tylko 2h!:D a w piątek już chyba wolne albo też na 2h więc tydzień szybko minie:)
Agusiak jaki piękny brzusio:*! i cieszę się że zakupy się udały:)
Ewe ja też zaraz sobie utnę drzemkę bo coś mnie muli...
Edzia to hormony, przejdzie:* trzymam kciuki, że z każdym dniem humor będzie lepszy, ja czasem jak się budzę to muszę sprawdzić czy mam brzuch i czekam aż się mały poruszy- bo czasami mam takie uczucie lekkości jakby tam maleństwa nie było :dry: schizy:P
Alutka oj to chyba rzeczywiście jest nisko! :ohmy: oby tylko maleństwo nie chciało za szybko wyskoczyć z brzusia.
buziaki kochane, idę drzemać ;)

11 lata 4 miesiąc temu #731859 przez Tośka27
hey dziewczyny a mi glowa peka cukier mi do 160 podskoczyl i peknie mi glowa za chwiel i jak go spalic jej jak nie da sie nawet chodzic tak mnie uciska juz dol brzucha :( i zjadlam ta sama bulke co wczesniej i nie podnosila mi tylko ddoalam plaster wedliny i juz cukier wysoki ach
Agusiak piekny masz brzuszeczek doslownie prawie jak Ja :D
Ewe no cos ty to jest duzy brzuszek moim zdaniem to normalny na ciaze taka juz zaawansowana to wlasnie nie ktorree maja malenkie te brzuszki hihihi
Edzia Kochana nie przejmuje sie bo mam znajomych ktorzy nie mowia takich rzeczy to sa tylko ci zazdrosni ludzie heheh kazdego zawsze szczypalo ze usmiechnieta szczesliwa i wogole

11 lata 4 miesiąc temu #731959 przez alutka1011
Agusiak śliczny brzuszek! :kiss:
Elusia mam nadzieję że jeszcze troszkę się pokulam :silly: zobaczymy co mi gin w środe powie :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka