- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No ja chyba czuje się lepiej, wczoraj to jakaś depresja mnie dopadła... hormony Moja mała wczoraj dała mi popalić.. cały czas się wierciła... ona w ogóle prawie cały czas się rusza ale wczoraj to jakieś apogeum było
Kasiaa wizytę mamy w tym samym dniu, też idę 13.09
Miłego dnia kochane
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Karo, Paula, Tośka jejku kochane współczuje wam, naprawdę pocieszające jest że już tak niewiele nam zostało do spotkania z naszymi maluszkami
Nuśka no to miło spędziłaś dzień fajnie czasem tak poleniuchować, szczególnie tak jak mówi Agusiak- niedługo nie będzie to już możliwe
Kasia ale fajną wagę ma już twój synuś super, że wszystko w porządku:)
Ewe dobrze, że już lepiej, no niestety te nasze hormony to potrafią czasem namieszać
Nie wiem o której dziś wrócę z pracy, ale na pewno się odezwę znowu cały tydzień jestem sama, ale za to w weekend zjazd rodzinki więc nie narzekam :****
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Ewe super ze dzis lepiej jednak musisz wypoczywac wiecej
Kasiaa no to spory ten Maluszek sie wydaje mi powiedzial w 31 tygodniu 2100 ze duzzzy hehe ale aby zdrowy nic nie jest wazniejsze
Wczoraj taka zlosliwa sasiadka do mnie duzy masz ten brzuch ciagle to samo jak mnie zobaczy a ja mowie z tego co wiem to ty chodzilas jak Bambaryla Twoja Mama tak mowila a ona siebie nie widzialam a aj mowie no wlasnie ja siebie widze w lusterku a ktos postrzega inaczej i zamknela Gebe bo nie wiedziala co powiedziec jak to latwo o kims pogadac a siebie nie widziec tak jak i swej corki nie widzi jaki okropny LIs rosnie.hiihih
Agusiak no ja to ci powiem ze ja nie umiem i nie umialam nigdy wylegiwac sie w lozku nawet jak Corcia dala pospac ja ciagle cos robilam Maz szybciej szukal gdzie usnac ja to nie nie lubie spac a nie chce sie rpzezwyczajac nawet do leniuchowania hihihih :*
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
ewe super, że już lepiej się czujesz Ja też mam czasem gorsze dni, że mam wszystkiego dość i płaczliwa jestem a potem wszystko znowu mnie cieszy
Elusia trzymaj się dzielnie w pracy, to już ostatni tydzień i zasłużony odpoczynek
Tośka co za wredna baba z tej sąsiadki. Ale nie ma się takimi co przejmować, przeważnie tak mówią zazdrośnicy bo normalny, dobrze wychowany człowiek to brzusio pochwali i życzy spokojnej ciąży.
Kasia synek faktycznie spory, kawał chłopa jak to mówią ale najważniejsze że zdrowiutki, przynajmniej silny będzie
Ja czekam na bułki bo T pojechał do sklepu, potem śniadanko i mykamy do miasta
Miłego dnia
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Miłego dnia
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
okropną noc miałam;/ męczyła mnie zgaga straszna ;/ usnęłam w końcu po pierwszej ale przebudzałam się co jakiś czas bo krocze strasznie mnie bolało ;/ na co dzień mnie nie boli tylko właśnie w nocy...
ehh no takie uroki
Tośkaco za wredne babsko;/ nie przejmuj się takimi małpami
Kasia no no spory chłopczyk :)najważniejsze że zdrowy ja ciekawa jestem ile waży mój rozrabiaka
Miłego dnia
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
wstałam dziś o 8, ale coś slaba jestem i połozyłam sie spowrotem i dopiero wstałam . Musze jechcac dzis do Zus, a tak mi sie nie chce, że aż to nie mozliwe;/;/
CHciałam dzis troche posprzatac w szafkach , ale chyba nic z tego bo naprawde dzis nie mam mocy.
Jesli chodzi o humory , to u mnie zaczęły sie teraz , ciagle albo placze albo nic mnie nie cieszy, rzadko kiedy mam dobry humor, a najgorsze jest to, ze nic mi sie nie chce i nie czuje, ze jestem w ciazy nie wiem co mi sie stalo , ale mnie to przeraza
Kasia w którym Ty jestes tygodniu??? duzy chlopczyk
Tosia ludzmi nie ma sie co przejmowac, najwiecej gadaja Ci , którzy nie maja co robic i sa zazdrosni, wiec głowa do góry!!
Milego dzionka życze wszystkim buziaki papa
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
W środę wizyta..ciekawa jestem co i jak
Mój "malutki" chyba dość nisko bo jak się rusza to czasami się za krocze musze chwycić
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
A to my z dzisiaj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Agusiak jaki Ty kochana masz wielki brzuchol! Ślicznie wyglądasz
Ja musiałam się położyć.. zasnęłam na półtorej godziny Ale teraz czuję się znacznie lepiej
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agusiak jaki piękny brzusio:*! i cieszę się że zakupy się udały:)
Ewe ja też zaraz sobie utnę drzemkę bo coś mnie muli...
Edzia to hormony, przejdzie:* trzymam kciuki, że z każdym dniem humor będzie lepszy, ja czasem jak się budzę to muszę sprawdzić czy mam brzuch i czekam aż się mały poruszy- bo czasami mam takie uczucie lekkości jakby tam maleństwa nie było schizy:P
Alutka oj to chyba rzeczywiście jest nisko! oby tylko maleństwo nie chciało za szybko wyskoczyć z brzusia.
buziaki kochane, idę drzemać
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Agusiak piekny masz brzuszeczek doslownie prawie jak Ja
Ewe no cos ty to jest duzy brzuszek moim zdaniem to normalny na ciaze taka juz zaawansowana to wlasnie nie ktorree maja malenkie te brzuszki hihihi
Edzia Kochana nie przejmuje sie bo mam znajomych ktorzy nie mowia takich rzeczy to sa tylko ci zazdrosni ludzie heheh kazdego zawsze szczypalo ze usmiechnieta szczesliwa i wogole
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
Elusia mam nadzieję że jeszcze troszkę się pokulam zobaczymy co mi gin w środe powie