- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Natomiast znowu zaczyna mnie wszystko drażnić, łącznie ze stanem w którym się znajduję.
A jeszcze brzuch mam tak wysoko, że jak siedzę to muszę tak jakbym kij od szczotki połknęła bo inaczej mnie gniecie i źle mi się oddycha.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Brzuch też mam wysoko i jak normalnie siadam to aż mnie boli...
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Groszku no mam taka nadzieje
Agusiak jatez biore Magnez mialam przepisany 6 tabletek dziennie ale bralam 4 czesto tak robie bo nie lubie przesadzac z lekami przez skurcze ktore tez mam ja mam wlydkach okropnie mi wykreca a wiesz co robi sie nie masuje naciaga NOge i palce u Nog do gory sie napreza chyba dobrze wytlumaczylam i pomaga mi maz to robi codziennie jak jest bo niestety mam codziennie to.w prawej nodze najbardziej i juz lewa zaczyna biedaczkowi wnocy nie daje spac Maluszkowi oczewiscie tym kreceniem sie,Teraz biore jedna dziennie tabletke witaminy i od tarczycy tabletke bo tez ja mam.
A brzuch kobietki to ja mam tak nisko ze nie moge chodzic az sie martwie bo poszlam sniadanie zrobic i obiad przygotowac i kluje mnie jak chodze chcialam isc p ozakupy i Meza wysle chyba ech sama musze jezcze chodzic we wrzesniu mam tyle spraw tyle wizyt ejje
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Dlatego T mi to rozmasował aż palić zaczęło, ale ponoć trzeba ukłuć czymś stopę jednak tego sposobu jeszcze nie próbowałam
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja dzisiaj w nocy się wystraszyłam bo nie mogłam zatamować krwi z nosa Powiem wam szczerze, że przyszło mi już na myśl żeby pojechać do szpitala. no ale jakoś po pół godz. się udało.
Oleczka przepiękny komplecik!! strasznie mi się podoba.
Tosia co do piersi to też mam flaki i też się zastanawiam czy będę mieć mleko
Po wizycie u lekarza niby wszystko ok ale czuję niedosyt bo jej nie zmierzył Powiedział, że ma bardzo nisko głowę i nie chce jej męczyć żeby zmierzyć. A według mnie to jak zobaczył badania prenatalne to jemu już się nie chciało tego robić. A tak chciałam wiedzieć ile waży
Wczoraj kupiłam naklejki na ścianę Jak wrócę ze szpitala to zajmę się dekorowaniem pokoiku
W domu coś ostatnio z moim mężem nie mogę się dogadać... jakieś ciche dni czy co... może moje hormony.. nastrój mam taki "nijaki".
Miłego dnia kochane
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
ewe Kochana nie martw sie moj lekarz tez mi nie zmierzyl Niuńka mojego powiedzial ze jest juz za duzy waga wymiary glowki brzuszka uda tak ale nie calosci jest skulone dzieciatko mocno juz wiec ciezko jest zmierzyc nie martw sie a TY chodzisz Prywatnie,?
a z Ta krwia z Nosa Ewe Martwisz Mnie oslabiona mozesz byc kiedy wyniki robilas moze ta cholerna dieta tak ci morfologie zepsula ja jakos sie najadam teraz 300 gram przytylam ostatnio a nie schudlam wiec ciesze sie bo Diabetolog nic nie mowi wiec jest OK
A co hormonow i dni tak jest Kochaniusia ja tez tak Mam jeden dzien chodze jakas nafochana nadasana a na drugi dzien smieje sie lub plakac mi sie chce tak przezywam juz wszystko Tesknie za Skarbem a zarazem sie Boje zeby wszystko bylo ok
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- Milka
- Wylogowany
- gaworzenie
Jestem z styczniówek 2013r a rodziłam w walentynki tak się u nas przeciągło .
Zajrzałam tu do was bo mam do sprzedania laktator elektryczny firmy medela mini electric - na gwarancji i laktotr reczny firmy avent również na gwarancji , oba laktatory kupiłam nowe sa używane tylko przezemnie ręczny 2 miesiące a elektryczny 4mies sporadycznie w czasie wyjazdów ( i są z paragonami) - nie chce Wam zbytnio zasmiecac watku dlatego gdyby któras była chętna to napiszcie PW a odpisze na wszystkie pytania , do tego mam jeszcze ubranka które mogłabym również sprzedać za nieweilką cene np. dla mamy która była by chętna lkupic laktator (wtedy była by jedna przesyłka) ubranka mam dziewczęce oraz unisex od 56 do rozmiaru 68 .
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A dzisiaj cukier to mam 90, 90, 89 jak na razie... aż się zastanawiam czy glukometr się nie popsuł bo chyba więcej jem i na pewno częściej. Teraz zmierzę też mojemu Łukaszowi to się okaże. Buziaki słoneczka
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hey Kochane to kolejne Moje dziela :*
A ewe Kochana Ty Moja No to niskie masz e cukry ja staram sie do 120 miec dzis mam 64 102 103 wiec tez szczesliwa jestem nareszcie i albo jak piszesz i u mnie sie organizm przezwyczail do ilosci jedzenia ze zjem i nie potrzebuje wiecej lub unormowal sie troche cukier nie wariuje oby bo ja to mam stres zawsze jak mierze choc najwyzszy w calym tygodniu mam 127 no to nie 169 jak mialam ufffff
A lekarz skoro dal Skierowanie na badania prenatalne to dlatego teeraz tak podchodzi do tego bo to drogie badanie sa z tego co wiem . a Ja mam tak swietnego tez prywatnie ze nawet mialam za darmo wizyte mialam przyjsc tylko szyjke zobaczyc a on i tak Usg zrobil i wiedzialam ze przytylo sie Dziubkowi ale nie zamartwiaj sie kiedy teraz masz wizyte ????
Musisz wspomniec o tej krwi z nosa a macie moze cisnieniomierz bo ja przy diecie mam niskie cisnienie musisz sprawdzic Kochana bo to moze byc cisnienie tez i daj znac :*
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No właśnie chyba to ciśnienie. Bo w ciąży to mam takie 100/65 średnio. A w sumie to idę zmierzyć. I chyba walnę kawkę (inkę) z ciasteczkiem owsianym coś na poprawę nastroju
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna