BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 3 miesiąc temu #747217 przez nuśka09
przeglądam tak właśnie sobie posty od początku i widzę że nas duuużo mniej niż na początku...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #747292 przez P@ul@
Ale napisałyście dziś dużo. Ja trochę zła jestem, bo byłam dziś na KTG i miałam wejść do lekarza na kontrolę tych wód i się okazało, że położna zapisała że mam KTG ale o wodach nie i nie miałam miejsca w kolejce i muszę być jutro o 8.10. No trudno się mówi.

Oleczka super że zrobisz tabelkę i ten kolaż. Ale dane i zdjęcie prześle jutro bo dziś nie mam już siły.

No i najważniejsze

KARO Ogromne GRATULACJE!!!!! I czekamy na zdjęcie małej księżniczki :)

11 lata 3 miesiąc temu #747309 przez Agusiak
dobry wieczór :)

Nusia masz rację, sporo nas ubyło, a to dopiero początek :(
Jak się dzieciaczki porodzą to zobaczycie ile mamuś poznika :dry:

Miłego wieczorku :)

11 lata 3 miesiąc temu #747313 przez Edzia04
Czesc kochane!
Karo GRATULACJE DLA CIEBIE I MEŻUSIA !!!!!!
Jezu jak przeczytałam, ze Karo urodzila to az sie popłakałam ze szczescia, a co dopiero jak zobacze swoje dzieciatko.:)
Boże jak to zlecialo, dopiero sie wszytskie poznalysmy, a tu juz pierwsze malenstwa na swiecie, az trudno w to uwiezyc.
Agusia jaki buc z tego faceta, juz nawet nie mowiac o jego obowiazkach, sam fakt, ze jest mezczyzna a Ty kobieta i to w dodatku w zaawansowanej ciazy powinien pomoc, ale jak burak to burak.
Ja zrobilam zakupy juz chyba bede miala wszystko, tylko czekam na przesyłki . Jak przyjdzie łozeczko( ktore zamaowilm 3 tyg;/ temu) to mezus skreci i posciel mam nadzieje, ze przyjdzie jutro to juz Zosia bedzie miala wszytsko . Juz nie moge sie doczekac na te przesylki:D
Trzymajcie sie kochane. Buziaki papa

11 lata 3 miesiąc temu #747319 przez Edzia04
A powiedzcie mi dzieczynki jak wysłac na prv zdjecie???:P

11 lata 3 miesiąc temu #747378 przez Elusia
No właśnie ja też nie wiem jak dodać zdjęcie na priv...
Edzia trzymam kciuki żeby doszło wszystko do końca tygodnia :) takie zakupy dają duuużo radości :)
Agusiak też o tym myślałam, że z czasem pewnie forum zrobi się niemal puste :( szkoda... ale jak się człowiek będzie zajmował taką niunią maleńką to pewnie brak czasu i każda chwila z maleństwem cenna, ja bym chciała mimo wszystko tu zaglądać chociaż raz dziennie, wieczorkiem gdy maluszek będzie spał sobie.
Paula a te wody ok?
Idę z Wallem na siku, bo ciemno już się mega zrobiło i późno... eh nie lubię tych wieczornych spacerów...:/
Ewe Mój pies jest taki kochany, że do innych nie szczeknie, nie zawarknie tylko chciałby się bawić, ale jest strasznie inteligentny i potrafi obchodzić się z psami. Jak jest malusi piesek ale starszy to ładnie daje mu do zrozumienia, że nie podskakuje, a jak młodziak się mu za mocno stawia i daje we znaki to tylko da ostrzeżenie i bawi się dalej. Nie wiem jak on to robi ale potrafi się odnależć z każdym psem :)

11 lata 3 miesiąc temu #747399 przez nuśka09
kochane ja zdjęcia dodałam na pokazywarkę i wysłałam linka.

Paula kurcze kijowo że się do lekarza nie dostałaś;/ a na KTG wszystko ok?
edzia super że już wszystko pozamiawiane dla Zosi masz:)

a ja padam, po wizycie mojej Zosi. Uczy się liczb i liter i chciała żebyśmy się razem pouczyły i nie chciała przestać po 2godz :P potem jeszcze się z nią chwilę bawiłam i na szczęście przyszła mama po nią :P

idę spać :) buziaki :*

11 lata 3 miesiąc temu #747492 przez Elusia
Dzień dobry kochane :)
Mnie tak książka wczoraj zainteresowała, że do 1.00 czytałam :)ale w końcu stwierdziłam, że nie mogę przeczytać całej bo skończę nad ranem :P dzisiaj rzucam się w wir czytania, no i mam zamiar ciasto upiec...
Miłego dnia kochane :)

11 lata 3 miesiąc temu #747512 przez nuśka09
Dzień dobry ;)
super mi się dziś spało :)miałam ochotę jeszcze ale musiałam wstawać. Zjem śniadanko idę wziąć prysznic i jadę do szpitala. Ciekawa jestem co mi tam powiedzą no i jaki dadzą termin...
Miłego dnia :)

11 lata 3 miesiąc temu #747530 przez Agusiak
dzień dobry :)

Dziewczynki ja także wrzuciłam zdjęcie na pokazywarkę i wysłałam oleczce linka :)

Nusia trzymam kciuki za udaną wizytę i ustalenie terminu cc :)

Elusia a jaką książkę czytasz? :lol:
Ja ostatnio tak połykałam 50 twarzy Greya i pozostałe części :lol: :lol:

Miłego dnia mamusie :)

11 lata 3 miesiąc temu #747557 przez Tośka27
hey Kochane
wczoraj jakos nie mialam czasu wpasc bylam na zakupach kosmetyki kupilam kapcie reczniki juz zaopatrzona tylko cieplejszy kocyk kupic musze chyba ze Mama z Tata mi kupia tak mowili.
A co do Meza ODpukac cos widze zaczyna sie podlizywac z czego sie ciesze spokojniej pojde do spzitala bo mu powiedzialam ze nie chce go widziec w szpitalu moze to go ruszylo.
Wczoraj wyobrazcie Sobie wrocilam z miasta zoriblam obiadek czekalam na wloczke chce dokonczyc komin z kapturem i czekam bo moge nie zdazyc zrobic mam juz coraz czestsze jakies klucia w kroczu.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nusia Kochana ooo to i ja jestem ciekawe no ja w nastepny czwartek juz jade jak mi sie uda w szpitalu wejsc w komorce to dam wam wszystkim znac co i jak.
Elusia ja tez tak mialam jak zaczelam czytac ksiazke to masakra nie moglam odejsc tak teraz od dziergania
No KOchane zalezy wszystko od Naszych Maluszkow - ja osobiscie bardzo lubie gotowac wiec mysle ze chwile ktore bede miala poswiece na obiadki zawsze byly i sa nawet jak urodzilam Corcie do lezaczka mowilam do niej i robilam albo spala i robilam. Bylam zla jak nie byo obiadu poniekad nauczylam tak Meza ale glownei mi chodzi o Corcie oczewiscie Ukochana choc nie wiem jak to tez bedzie bo Maz w prayc bedzie wiec bd sama.
Ja wcozraj KArmi wypilam na wieczor przy meczu Maz ogladal Jakkis i spalam jakos jak zabita hahhaha pare razy sie rpzekrecilam ale Cukier 100 na czczo uuu a do 90 -95 w ciazt ma byc ale karmi i pauszkow pojadlam mysle ze nic groznego sie nie stanie :P
Gotuje obiadek zupka kalafiorkowa i lazanki :D

11 lata 3 miesiąc temu #747640 przez Edzia04
Hej!
Tosia bardzo sie ciesze, ze Twoj mąż chodz troche zmienil podejscie, moze bedzie tylko lepiej. Super, ze dostaliscie taki prezent, napewno Wam sie przyda!
Elusia czytaj, czytaj poki mozesz, bo jak Ignas sie urodzi to juz mnie tego czasu bedzie:)
Nusia trzymam kciuki, za udana wizyte i ustalenie terminu.
Dzieki za podpowiedz w sprawie zdjecia, zrobilam tak samo:D
Ja dzis popracuje troche w firmie, a pozniej moze pojedziemy z mezem poogladac samochod bo musimu jakis kupic przed porodem, bo stary to juz nie nadaje sie do naprawy. Zobaczymy co tam dzien przyniesie.
To mielgo dnia dla Was buziaki papap

11 lata 3 miesiąc temu #747641 przez Agusiak
Tosia super prezent rodzice Wam dali, na prawdę :)
Faktycznie szkoda, że nie możesz wszystkiego na dzieciaczki wydać, ale spłacone rachunki to także wielka ulga :)

Do mnie pisała Pani z apteki że jutro powinna być moja paczka :lol:

Napisałam też skargę na tego ćwoka od mebli, zobaczymy co mi odpiszą.

11 lata 3 miesiąc temu #747658 przez Tośka27
Edzia powodzenia jej tez marze o aucie ale mysle ze przyjdzie taki dzien :*
Agusiak Kochaniutka Masz racje ze zlozylas Skarge a dobrze sie czujesz nie boi nic pomimo ze ciezkie nie ciezkie ale nosilas przez jakiegos Fiut***
No to super ze paczuszka przyjdzie ja uwielbiam jak przychodzi do mnie poczta jak cos zabawiam a jeszcze jak szybko hihihi Corci buty zamawialam na drugi dzien byly jej ile radosci i ja i Ona bo to byla jej niespozianka takie botki podobne do moich tak bardzo chcialam to taka Modeleczka caluje Was i zycze Milego Dnia

11 lata 3 miesiąc temu #747675 przez Elusia
Kochane skończyłam czytać :laugh: czytałam "skutki uboczne" Janusza Bejnara- naprawdę wciągająca- o skutkach ubocznych antykoncepcji i o tym jak korporacja farmaceutyczna maskowała publikację badań.
Agusiak Greya mam już za sobą :laugh: ale był dokładnie równie wciągający :laugh: dobrze, że napisałaś tą skargę :)
Nuśka czekamy na wieści po wizycie! :)
Tośka cieszę się, że coraz lepiej sprawy się mają :) taki odpoczynek psychiczny przed nadejściem maluszka jest ważny.
Edzia Tak sobie myślę, że jak mnie będzie mocno ciągnęło do jakiejś książki a nie będę miała zbytnio czasu to będę ją Ignasiowi czytała, może go zainteresuje i sama skorzystam :laugh: Trzymam kciuki, że wyhaczycie jakieś fajne autko :) mój narzeczony też niedawno sprowadził autko- bo jak on to mówi "przecież jak już będzie synuś, to musi być kombi żeby i pies i wózek się zmieścił" ;)- oczywiście kolejny kredyt eh... ale tamten musimy oddać, a narzeczony cieszy się jak dziecko więc co zrobić :P
W ogóle wiecie co, zauważyłam, że im więcej leżę tym później jak stanę bardziej boli krocze, czuje duży napór małego, a jak pochodzę to jest ok... w ogóle im więcej chodzę tym mniej boli.. nie wiem dlaczego tak...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka