- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Edzia04
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Witam , ja dzis wstałam wczesniej bo moze pojedziemy ogladac samochody. Zjadłam sniadanie, nastawiłam pranie bo ładna dzis pogoda i ide robic pobutke męzowi:)

Ja uważam, że CC i SN mają sowje mocne i słabe strony, wiec nie ma co to wypisywać każdej z nich bo i tak każda z Nas inaczej przechodzi i jedno i drugie, najwazniejsze zeby wszytsko dobrze sie skonczyło i bolało jak najmniej

Agusia Ty juz masz przygotowany kącik dla coreczki??? tak jak wczoraj pisałam mamy praktycznie termin na ten sam dzien, wiec chciałabym wiedziec co Ci jeszcze zostało. Ja narazie spakowałam siebie do szpitala, jeszcze zostaje torba Zosi. Poza tym wszytsko mam zamowione, ale kiedy to poprzychodzi to nie wiem, juz pisałam na łozeczko juz 3 tydz. czekam i ani widu ani słychu. Mam nadzieje, ze zdąże ze wszytskim...
Miłego dnia dziewczynki papa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Edziu ja mam już praktycznie wszystko poza wózkiem.
W październiku chcemy go zamówić i do porodu będzie czekał w mieszkaniu moich dziadków, łóżeczko także mamy zamiar złożyć początkiem października i wtedy też zorganizujemy kącik młodej

Muszę jeszcze dokupić pieluszki i chusteczki do szpitala no i kilka małych ciuszków bo mam ich bardzo niewiele.
Dla siebie już wszystko mam, właśnie dzwonił kurier z apteki że będzie z moją paczką do 11, no i muszę jeszcze uprać torbę do szpitala.
Potem pakowanie i czekanie

Ale wcześniej chcemy jeszcze odwiedzić szpital, żeby spr czy nic się nie pozmieniało i wziąć od nich listę co potrzeba do szpitala mieć ze sobą.
Także już coraz mnie tego ale i tak ciągle sporo

Powodzenia a autkiem, może coś wybierzecie

Miłego dnia

- Elusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Agusiak no jakoś ten czas zleciał

Edzia to oby udało się coś fajnego znaleźć

Paula no pewnie gdyby człowiek spał do 10 to dzień by szybciej mijał

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dokupić chcę właśnie w rozmiarze 62 bo 56 to tak na chwilę, a ja mam dużo tych od 68 w górę.
- oleczka86
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tabelka, na razie w takim stanie bo tyle dostałam od Was info czekam na reszte

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No dziewczyny, nie ociągać się tylko przesyłam Oleczce dane do tabelki

A ja właśnie odebrałam przesyłkę z apteki

Wszystko jest, świetnie zapakowane, kurier dzwonił rano o której będzie i tak był, w gratisie jakaś próbka i łańcuszek do smoczka. Ogólnie jestem bardzo zadowolona

- ewe88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

No ja już mam w domku błysk!

Co do porodu to też zaczynam się bać. Boję się, że nie wytrzymam bólu i nieświadomie zrobię krzywdę swojemu dziecku. Ale obiecałam sobie, że będę robić wszystko żeby je wycisnąć jak najszybciej

Nie pamiętam która pisała o gorącej kąpieli? Odradzam. Mojej koleżance wody w wannie odeszły i tego nie zauważyła!!!!! Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Więc kochane... tylko prysznic!
Miłego dnia skarby

- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

ja dziś przespałam całą noc

idę zaraz coś wszamać na śniadanko i wziąć się za coś

Agusiak moja mama jak mnie rodziła to wzieło ją 30.10 i bała się żeby zdążyła przed 1.11

a co do bólu przy sn to może mają u Ciebie w szpitalu jakieś znieczulenia żebyś się nie męczyła? ja jakbym rodziła sn to wzięłabym albo zewnatrzoponowe albo gaz rozweselający ( ponoć bardzo dobrze wpływa na przebieg porodu, przyspiesza) bo u mnie takie są dostępne darmo

super że paczka już przyszła i że gratisy jeszcze dostałaś

ELusia jej szalejesz ładnie

nie mogę zobaczyć tabelki bo nie mam office ;/ może D. coś potem wymyśli

- alutka1011
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Maja i Dawid
Zostało mi 21 dni ale czuje że szybciej mnie weźmie.W środe i czwartek mi czop odszedł i zaczynam mieć stresa..
- MartiO
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)

KARO Gratulacje!!!!!!!!!!
sporo z Was już porządnie przygotowane

Nuśka mój syncio tak się bronił przed urodzinami w dzień Mamy

Dziewczyny jak patrzę jak szalejecie ze sprzątaniem i innymi takimi to normalnie zazdroszczę

do szpitala nie potrzebuję praktycznie rzeczy dla Młodej (oprócz pamperów, chusteczek i może coś do pępusia bo to akurat przy młodym jak był przy mnie to za mało było robione i później się paprało, może niedrapki, tetry jakieś i skarpetusie) tylko na wyjście, więcej dla mnie choć też dawali np podkłady na łóżko, albo podkłady poporodowe, ew. ligninę...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja poproszę chyba o cc jak do 31.10 nic się nie wydarzy

Marti pięknie wyglądasz i brzuszek taki zgrabniutki, chociaż spory jak u mnie

Super, że tak się udało z tym łóżeczkiem.
ewe wypoczywaj

Alutka już czop odszedł

- Elusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Nuśka ta książka jest z 2012r może dlatego jej jeszcze nie mają w bibliotece twojej, a ciasto z internetu oczywiście- tylko przerobione przeze mnie i stąd taki efekt

Matio oooo to masz małego rozrabiakę w domu

Alutka to się maleństwo śpieszy na świat

Ewe widzę, że Ty również masz dzisiaj werwę

- alutka1011
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Maja i Dawid

Marti śliczny brzuszek

Karo gratulacje

Psiapsióła urodziła córkę dokładnie w terminie

- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A ja dzis po nocce nie przespanej znowu moja Corcia goraczkowal i nic poza tym sie nie dzieje i zaczynam sie martwic DLACZEGO SKAD TA GORACZKA> i ja juz nie spalam wstawalam spr az wzielam ja do Siebie a Meza do pokoju jej i przysnela ze mna a mnie glowa BOLi i wnocy od tego zrywania sie z lozka brzucho bolalo bo ja spie od Sciany i musze wysunac sie z Lozka.
Ja dzis dziergam od rana mam zamowienia dwa albo i zaraz nawet 3 i dziergam poki co pare zl zawsze sie przyda bo z prezentu juz nic :*( choc dobre to ze raty zaplacone.
Obiadzik mam z wczoraj jak nigdy ale lazanej ttyle zrobilam ze cala rodzina sie najadla by hihih
Niuni dzis jakby lepiej do szkoly nie puszczona bo na nastepny tydzien musi byc zdrowa by wywietrzyc bakterie w domku.
Maz idzie do Brata teggo co ostatno taki cyrk nam wyrobil nie chce isc bo sie okropnie zrazil do niego ale pojdzie pomoze. a ja chce oponki zrobic ale twarogu nie ma u nas :*( moze Mama mi gdzies kupi moze.
Alutka uuuu a nie powinnas jechac do szpitala jak czop odszedl ???? nie wiem co to jest bo ja po CC jestem
Marti ladniutkie lozeczko my nie mamy jeszcze bo brak kaski jak sie ur z ubezp wozek i lozeczko cos podobnego lub orzech taki ciemny chcemy
a brzuszek masz slodziutki zgrabniutki podoba mi sie ja mam identyczny u mnie tylko brzusio pupy prawie nie widac nog nic hihihi a Synek to widze lobuziak jej ja to jak wspomne to moja To Aniol nauczona zajac sie i zajmowala ja nigdy nie musialam przy niej siedziec pilnowac bawic sie a nie wspomne o skakaniu po lozku po parapetach olaboga nigdy zadnego pilota w reke zadnych szafek otwierania hmmmm
Oleczko ja tez nie odczytam tabeli bo ja zadnych rpogramow nie mam na kompie hihihi
Eve Kochana odpoczywaj poki mozesz Kochana :*
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-