- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Edzia04
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Ja sobie zrobilam wieczorne spa

Elusia świetny pomysł z tym sms, przyjnajmniej dowiemy sie jak Karo sie czuje.
Martio kawał kapitalny, przeczytałam mezowi i usmialismy sie bardzo:)
Nusia ja tez zamierzam zrobic sesje mojej corci i juz nawet znalazlam swietna pania fotograf i cena jest bardzo ciekawa bo za 10 zdjec to koszt ok. 300 zł, ale od razu zapytałam o chrzciny i wyceniła mi cały pakiet na 500 zł wraz z kilkoma zdjeciami w ciązy. Uwazam, ze cena jest bardzo przystepna, a zdjecia robi piekne . Jesli chcesz zobaczyc to prosze to jej strona gabrielahulboj.pl/galeria/2/sesje-dzieci
Agusia widze, ze idziecie jak burza.
A i jesli chodzi o przygotowania to dzis juz wszytsko do mnie przyszło i tylko czekam na łozeczko i wtedy urządzam kącik dla małej:)
No to trzymajcie sie do jutra buziaki apap
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

usnęłam ok 1 bo a obudziłam się o 5 ;/ Noga mnie strasznie bolała, miałam ją złamaną na początku roku i teraz się czasem odzywa;/ w ciągu dnia się prześpię bo sama dziś jestem.
D. po południu dostał telefon z pracy żeby przyszedł no i kolejna sobota sama jestem

Wieczorem byliśmy na chwilę u znajomych. Mają taką cudną córcie

MartiO PADŁAM!!

Edziasuper że wieczorkiem się zrelaksowałaś

- ewe88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Wstałam godz. temu bo mój mąż na grzyby jechał i mnie obudził

Dzisiaj jadę sobie kupić jakieś spodnie bo zimno się zrobiło i nie mam w czym chodzić. Myślałam o dresach.. zawsze wykorzystam po porodzie.
MartiO kawał świetny. Ale się uśmiałam hahaha

Nuśka co do teściowej to też tak mam. Jak sobie pomyślę, że będzie brać moje dziecko na ręce to mam ochotę jej tętnicę przegryź. Sama nie wiem skąd u mnie takie odczucia bo mam spoko teściową. Tłumaczę sobie jak mogę, że przecież ona mi dziecka nie zabierze i tylko chce troszkę pobyć z wnusią. Eh.. my to mamy czasem schizy. Tak na trzeźwo patrząc to prędzej z nami jest coś nie tak niż z nimi

Paula mam nadzieję, że imieniny się udały

Agusiak życzę miłej wizyty u koleżanki

Edzia oj zazdroszczę takiego spa

Miłego dnia kochane

- Elusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ewe Udanych zakupów życzę

Edzia super pomysł z tym spa

Agusiak faktycznie idziecie jak burza, niedługo będzie wszystko gotowe dla córci

Nuśka Oj to nieciekawą noc miałaś... ja też co prawda mało spałam ale to dlatego, że mały sobie potańcówkę w brzuszku urządził

Matio

- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Paula na przeziębienie jest syrop prenalen i tabletki na gardło Prenalen Gardło.
Mnie pomogły na przeziębienie w pierwszym trymestrze.
Kochane ja też nie spałam, ale to przez te łapy moje, bolały jak diabli, aż mnie paliło

A jeśli chodzi o teściową to też tak miałam. U mnie w szpitalu mają nieco staroświeckie podejście i raczej nie pozwalają żeby ktoś z zewnątrz brał noworodka na ręce poza matką oczywiście. Wszyscy zostali poinformowani i grzecznie oglądali sobie młodą w tym "korytku" a teściowa przyjechała i cap od razu ją na ręce. I chociaż mam super teściową to się we mnie zagotowało, modliłam się żeby przyszła siostra i upomniała teściową, ale na szczęście zrobił to mój mąż.
Potem jeszcze wiele razy mnie ściskało jak ona lub ktoś brał małą na ręce. Wydawało mi się że źle ją trzymają i tylko ja robię to dobrze

Edzia super, że miałaś taki relaksacyjny wieczorek

Nusia mój T też dziś w pracy

ewe udanych zakupów

Elusia mam nadzieję że te eski to Karo jednak dojdą i da znać co u nich.
W UK jak wszystko gra to tego samego dnia nawet do domu puszczają.
Miłego dnia

- alutka1011
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Maja i Dawid
- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A co do Noszenia dzieci tez nie lubie tego nie dam tez po rekach nosic tak samo zeby mi jak ur cala Familia przyjezdzala Moj MAz Corcia Mama Tata i Narazka a ze mam spora rodzine to na co mi tam tyle Bakteri i wogole w domu tez niech czekaja napewno niech nie leca zaraz mi do chaty,
Ja szczerze do 3 Lat nie dalam nikomu Corki do pilnowania byla ciagle ze mna wszedzie doslownie wszedzie KOPALAM DZIALKE ONA ZE MNA DO MIASTA ZE MNA JECHALAM GDZIES ZE MNA WSZEDZIE ZE MNA i fakt nie bylo nigdy komu pilnowac zawsze problem ale i powiedzialam ze nie potrzebuje Pomocy.i tak jest i teraz jedna pilnuja a drugiego nie nie wiem czy to sprawiedliwe ale nie chce mi sie walkowac tego tematu, milego Dnia Kobietki odezwe sie jeszcze

- Edzia04
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
U mnie jakas zmiana nastąpiła jak do tej pory, cały czas byłam sennna, spałam po po południu, szłam spac bardzo wczesnie, wsławałam pozno, to teraz ide spac po 12 i wstaje koło 7, 8.

Nusia ta babka jest z Częstochowy:)
Agusia mam nadzieje, ze po porodzie przejda Ci te bole, bo kurcze to jest przewalone:/
Elusia ja chętnie wymienie sie z Toba numerem telefonu:) Moze pozniej uda sie z tymi sms do Karo i czegos sie dowiemy:)
Dobra kochane życze miłej soboty, pozniej pewnie zaglądne jeszcze buziaki papap
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Tak sobie wszystko planujemy z D. a tak naprawdę nam życie pokaże co z tego nam się uda zrealizować

Eweudanych zakupów życzę. Ja ostatnio próbowałam coś upolować ale nie było nic ciążowego. Ale 2 tygodnie mi zostały to już nic nie kupuje jakoś przechodzę w tym co mam

Edzia oj kurcze to kawałek ode mnie... poszukam coś u siebie

Elusiaczasem smsy za granicę dochodzą nawet na drugi dzien;/ ja mam koleżankę w UK i do niej żeby doszedł sms od razu to cud

Paula ja też brałam ten prenalen w I trym. i postawił mnie na nogi. Mleko z miodem, syrop cebuli też pomagają. Możesz rutinoscorbin zażywać. uważaj na soki z malin bo ponoć nasilają skurcze macicy w ostatnich tygodniach ciąży. I nie martw się jak przyjdzie czas porodu to zapomnisz ze coś innego Ci dolega

Coś nie za dobrze się czuję, taka słaba jakaś jestem ale to raczej z niewyspania, co prawda przespałam się trochę no ale to nie to samo co sen w nocy

Miłego dnia ;*
- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Akurat soku z malin nawet nie mam, za to piję herbatę z miodem i sokiem z jeżyn. Może pomoże. Zaraz pójdę zrobić sobie mleka z miodem, nie lubię mleka, ale i tak smaku nie czuję.
Najgorsze jest to, że strasznie wymiotuje. Mam nadzieję, że szybko mi to minie. To już tylko 20 dni

- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

zdrówka życzę!

- Elusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Paula wracaj szybciutko do zdrowia

Nuśka ja bym bardzo chciała żeby każdy mógł wziąć na ręce itd ale coś mi się wydaje, że instynkt macierzyński będzie się we mnie gotował jak mi ktoś będzie synusia na rączkach nosił ;)już taka nasza kobieca natura

Edzia no ciąża jest bardzo zaskakująca- ja nigdy bym nie pomyślała, że będę miała tyle siły, energii że na dupie nie umiem wysiedzieć i to w ostatnim miesiącu ciąży!

U mnie zostało "teoretycznie" 14 dni