- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Paula dobrze, że już lepiej ja miałam 2x KTG robione i każde trwało tyle samo- 0,5 godziny
Tośka Pizza domowa mniam, mniam!
Nuśka ja nie myślałam jeszcze, ale pewnie kupię jakieś obciskający jak zobaczę, że nie za ladnie to wszystko wygląda
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
ja dziś chodzę prawie jak kaczka boli mnie w pachwinach tak jakbym co najmniej na beczce pół oceanu przepłynęła albo co najmniej miała tam wszystko ponaciągane... ale powoli tak będzie... i tak nie jest tak źle bo z Młodym dłużej mnie chyba męczyło...
Tośka współczuję Ci z tym Twoim... mój też sporo siedzi przy kompie ale sporo też robi bo i zakupy jakieś po pracy najczęściej i czasem sprzątanie jakieś... więc nie mogę narzekać....
a poza tym Tośka i Ewe... uciekło mi to wcześniej... bo np przy cukrzycy można stosować do słodzenia albo np do ciast fruktozę... można kupić w większości marketów większych... mama babci na tym piekła ciasta... choć teraz to już pewnie za późno się mi przypomniało...
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
zdecydowałam się kupić body wyszczuplające różne są opinie ale ja biorąc z mamy przykład mam zamiar korzystać, mama stosowała pas - dzięki niemu szybko wróciła do formy po każdej cesarce. A mięśnie wiadomo że się rozleniwią jak się będzie tylko pas nosić a nie będzie się ćwiczyć
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Tosieńka kochana aaaaaa ja Cię chyba uduszę za tą pizzę!!!! Aż się ślinić zaczęłam
Rany ale musi być pyszna
Nuśka mnie lekarz zabronił wszelkich pasów, z resztą rana tak mnie nawalała że najchętniej to bym nawet majtek nie wkładała a co dopiero mówić o jakiś opinaczach
MartiO ja też dziś ledwo łażę, mnie zaś boli spojenie a nogi mam jak dwa słupy
Miłego wieczoru
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Marti Kochana u mnie tez sprzatanie raz w tyg w soboty lub niedziele zmyje naczynia jak widzi focha Mojego zrobi zakupy jka powiem nie jest az tak zle. Ale poza tym jak pisalam to juz czasami przesada z tymi kompem i zachowaniem.
A ktg ja nie mialam cala ciaze teraz nikt nic nie mowil.
A co do pasa i body to mi lekarz majtoch nie pozwolil nalozyc ja takie sobie wzielam spodenkowe uciskalam ciut brzuch i kazal zmienic.
elusia chetnie bym Wam Wszystkim dala po kawalku wiec wyslalam wirtualnie :* za te slowa otuchy Kochane :* ♥ no Moj zaczal mnie zagadywac cus wrrr i przyszedl wczesniej z Kompa siedzi obok ciekawe o co chodzi jutro dam znac caluski
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tosia pizza imponująca!!! Po takiej domowej cukier mniej skacze, więc można konsumować!
MartiO dzięki kochana za radę.. wypróbuję na pewno!
Paula ja KTG miałam 2 razy i trwało około 20-30min. No ale wszystko też zależy czy pacjentek będzie dużo.
U nas dziś leje. Więc kocyk.. książka.. ewentualnie pilot.. coś ciepłego.. i leżycho
Miłego dnia Wam wszystkim życzę :*
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
u nas również barowa pogoda. Wypiję kawkę i biorę się za tą stertę prasowania. Mój D. Zabronił mi kategorycznie zakupów jakichkolwiek ubranek dla Małego dopóki nie przekroczy rozmiaru 74!
Wczoraj wieczorem odezwała się do mnie kuzynka, której synek ma 8 miesięcy i wyobraźcie sobie że ledwo mieści się w rozm 80!!
Tośka może coś dociera powoli do tego Twojego... trzymam kciuki żeby się ułożyło
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzisiaj się wymarzłam na spacerze z psem, bo tak jak u was deszcz, wiatr i zimno, więc tylko wywiesiłam pranie, zjadłam śniadanie a teraz tak samo jak wy Paula i Ewe kocyk, książka i gorące kakao
Nuśka wytrwałości w pracowaniu
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Ja tylko na chwle powiedziec Wam ze od nocy mam cholerne bole krzyza i skurcze. teraz juz regularne co 20 minutek. Czekam na meza az sie zwolni z pracy i jedziemyyy
Ciekawe czy faktycznie mała wzieła do siebie zyczenie mamy mojej ze na jej urodziny ( dzis ) była by najcudowniejszym prezentem
Ciezko mi wysiedziec wiec uciekam. Jak bedziemy cos wiedziec to dam znac.
Udanego dnia mamusie :*
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
No u mnie jako tako wstalam sniadanko Mezowi Corci bo on ja prowadza do szkoly wiec niech MA i mowie zajdz do sklepu kup sos do spaghetti i ogorki kiszone na zupke przed wyjsciem mowi boonese a ja mowie obojetnie to kupil pieczeniowy ciemny echhh i kurw******* mysle ludzie to moja wina i poszedl to wymienic,Nie wiem czy dociera ale widze ze pomimo ze nadal komputer to cos tam gada do mnie mi za specjalnie nie chce sie odzywac bo zal mam wielki ze odkad przyjechal a tyle go nie bylo to czuje sie nadal SAMA.
U nas tez pada ciemno ach co za pogoda chyba spacerkami sie nie nacieszymy :*(
a poza tym wiecie co w szkole jest gnida taka z podworka od Corci mojej ktora jest takim lisem i wyglada jak lis. ze ciagle dominuje i manipuluje kolezankami i odpychaja moja Corcie a moja grzeczna dobrze wychowana zawsze uczona sie ladnie bawic. i poszedl Maz do szkoly Moja podchodzi a ona wziela sobie Mojej Corci dwie kolezanki ulubione i do mojej ty nie mozesz ru stac bo my juz stoimy we 3 no kurrrrrr gdybym ja tam byla to mowie Wam juz nie madrzyla by sie ona na podworku juz wie jak ja na nia spojrze a moja lzy no mysle ja co pokaze ja pojde po nia dzis do szkoly to ona zobaczy choc Maz tlumaczyl zeby nasz sie z nia wcale nie bawila skoro tak sie zahcowuje ale nie powinna odpychac jej i zabierac jej kolezanki i maz powiedzial do tej wrednej gnojowy chwila chwila co 3 ze Ona tez ma prawo tu stac.Tak ja matka i babka wychowuja bo ja wiem kto to jest co za plociuchy i typy bleeeeeeeeee mamnadzieje ze ja zycie nauczy jak pare razy ktos ja skrzywdzi.
Elusia tak to skurcze przepowiadajace ja tez mam tak czasami nawet jak stoje caly brzuch sie napina no moze to byc na dniach w sumie a czasami to tylko macica sie przygotowuje wiec spokojnie :* bedzie ok dobrze ze sobie spalas,napewno by cie bol obudzil wiec nie bylo tak zle, u mnie maly jak sie kreci to tak kluje ze kroka ciezk ozrobic.
Nusia z tymi ciuszkami to racja ja mialam takiego bzika jak Corcie nosilam w brzuszku teraz juz nie mam kilka i mysle ze sie ciagle cos dokupi.
Eve no jeszcze nie zjadlam nie probowalam hihi fakt ze zjadlam parowke zwykla z dwiem akromkami chlebka tego co ja jem pro body on mi nie podnosi cukru i 103 moze pozniej sprobuje kawalek zjesc
Paula ja tez nos zatkany masakra wczoraj zrobilam Sobie salatke z Brokula Jajka gotowanego piersi kurczaka fety i czosnku w jogurcie nat, by na noc moze przeszlo czosnek to dobre lekarstwo ale nos mam zatkany dalej ech 8 dni a ja przeziebienie Tobie zycze zdrowka ja bym chetnie wypila herbatke z sokiem malinowym i cytrynka ale nie bardzo moge boje sie tym sie leczylam zazwyczaj.
A co do kompa wczoraj no to wzial Coreczke umyl chwile piosenki sie pouczyli i jednak i tak poszeld do kompa a ja do lozka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
U nas także szaro, buro i ponuro no i leje deszcz już od nocy.
Nuśka jak wspomniałaś że pogoda barowa to od razu piwa mi się zachciało Takie mam w tej ciąży czasem chwile że chyba bym całą butlę piwa wydoiła na raz
Z Paulinką w ogóle nie miałam ochoty na żaden alkohol.
Elusia ja też miałam w nocy skurcz ale nie twardnienie brzucha, tylko taki co złapał w okolicy rany po cc i nie chciał puścić dziad Zawsze mnie to złapie z prawej strony.
ewe wypoczywaj i zazdroszczę każdej która może wylegiwać się pod kocykiem.
Tośka ja się właśnie najbardziej obawiam etapu szkoły i to tej podstawowej bo dzieciaki potrafią być okrutne. I jeszcze ja jestem strasznie porywcza i jak mi kiedyś któraś z dziewczyn powie o takiej sytuacji to chyba poszarpię to inne dziecko
Ale to zależy wszystko od tego co dziecko z domu wyniesie, niestety, a patologie także do szkół chodzisz muszą.
U mnie w podstawówce też było kilka takich "perełek" ale na szczęście nie wchodzili mi w drogę, a jak się zdarzyło to ja gęba jak stodoła i d razu po problemie. Ale bójkę też zaliczyłam tyle że już w Liceum
Najgorsze to to namawianie koleżanek, jak jakaś jedna właśnie coś zmyśli i podburza resztę przeciwko koleżance. Ech szkoła to dżungla
Karo trzymam kciuki za Was
Ech kiedy ja się w końcu za to prasowanie zabiorę?
Miłego dnia kochane
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Czyści mnie strasznie od rana... aż się trochę przestraszyłam, bo to podobno częste przed porodem, ale minęło Wczoraj za to często miewałam takie bóle jakby kolka mnie łapała, ale teraz pewnie już tak będzie, że co chwilę coś...
Karo trzymam kciuki Jeszcze wyprzedzisz nasza Tośkę
Zmykam sprzątać. Odezwę się później. Pa :*