- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Tośka trzymam kciuki za Ciebie, poradzisz sobie ze wszystkim tylko pamiętaj żeby się jednak oszczędzać na tej końcówce
Matko czy dobrze zapamiętałam że Ty już w przyszłym tygodniu będziesz mieć swoją dzidzię?
Elusia oj mnie też czeka prasowanie i to potrójne, aaaaaaa. Nazbierało mi się naszych rzeczy, młodej i małej
No ale mąż się zaoferował że też coś poprasuje więc jakoś się podzielimy
Paula trzymaj się dzielnie.
U nas dziś póki co ponuro.
Zapowiadam się tydzień dostarczania zamówionych paczek z czego się bardzo cieszę
Kochane a jak tam z odczuwaniem dzieciaczków? Bardzo się Wam wiercą czy raczej już mniej. Mnie się młoda tak przeciąga bardziej i te ruchy są takie spokojne raczej.
Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
A co do wiercenia no Moj Skarb tez wygina sie taka pileczka mi sie zrobila nie tyje w sobie wiec tylko mam brzuszek t oczuje go wszedzie
Ja mam nadzieje ze w tyg pojde jeszcze kupic kosmetyki bo w rodzinie nie ma komu mnie podwiezc
Dam Rade Kochaniusia
Dzis robie kopytka sosikz piersia Kurczaka i chyba Marcheweczke
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Ja dziś miałam nie ciekawą noc, ok 23 zaczeły mnie bolec zęby ;/ kurcze tak mnie bolały, ze jedna tabletka nie pomogła i musialam wziąć drugą;/ pozniej w nocy znowu mnie bol obudzil i to samo, masakra ;/ narazie spokoj, ale zobaczymy, nie chce isc do dendysty bo ja nawet nie wiem, ktory mnie boli wiec jak mi jakiegos naruszy to dopiero sie wscieknel;/ Okaze sie dzis co z nimi.
Jezeli chodzi o smoki, to tez nie chciala bym dawać i kupiłam je na wszelki wypadek, ale to wszytsko wyjdzie w praniu.
Agusia ja swoją dzidzie czuje tylko po jedzeniu i to tak delikatnie, zreszta ona od początku jest mało ruchliwa.
Elusia to milego leniuchowania zycze.
Tosia to juz tak nie duzo czasu Ci zostało na spotakanie z maluszkiem super!!
Mam nadzieje, ze z mezem sie wkoncu ułozy, trzymam za Was kciuki.
Milego dnia papap
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Edzia współczuję bólu zębów Mam nadzieję że nic się tam nie dzieję i że są to jedynie kolejne "uroki" końca ciąży
Mnie też boli jeden ząb, ale teoretycznie jest wyleczony, bo miałam go robionego kanałowo jeszcze przed ciążą miałam nawet rtg bo i tak ciągle bolał no i wyszło że w porządku a teraz też mnie boli
Elusia aj jak zazdroszczę tego leniuchowania z książką. Ja się położę na chwilkę bo ledwo patrzę na oczy to zaraz mnie młoda do zabawy ciągnie
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Trochę odespałam tą nieszczęsną noc. Ale jakaś zamroczona chodzę. Czas coś zjeść. K. dziś w domu, niby wolne, ale i tak ze mną nie siedzi, bo jakiś komputer do naprawienia ma. Pies łazi za mną, że chce na dwór... A ja zero energii, zero chęci, niczego... A to już za obiad trzeba się brać. A w planach klopsiki z pieczarkami. K. strasznie się o nie prosi to mu w końcu zrobię, chyba, że padnę przy garach.
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
ja dziś się wyspałam, tylko trochę zgaga dawała w kość ale jakoś usnęłam właśnie pierze mi się ostatnia partia ciuszków, pogoda ładna więc mam nadzieję że szybko wyschnie i w końcu do końca poprasuję to wszystko i posegreguje
Zastanawiam się na kiedy mogą mi dać termin do cc bo w piątek lekarz mi powiedział że w 39tyg robią cięcia mi to wypada ok 7.10 ale z usg wyszło mi tydzień do przodu (tzn licząc z om miałam 35+5 tyg a wg usg 36+6! ) noi teraz zwariowałam niech już będzie ten czwartek!
Agusiak cieszę się że już Ci lepiej no z tym ciśnieniem to nie panikowali tak wtedy bo takie upały były, po za tym ja często mam na wizycie albo niskie albo wysokie
a co do opuchnięć to jeszcze wyczytałam że zielona herbata jest dobra na nadmiar wody
Paula trzymaj się :* może jutro będzie lepszy dzień, takie niestety uroki ciąży no ale nie wiele nam zostało
Tośka o kurcze! ale to zleciało :)26 masz cięcie tak? moja mama ma wtedy urodziny
A mojego dzieciaczka czuję bardzo często i mocno często ma czkawki i ogólnie jest ruchliwy, nawet na ktg położna się śmiała że będzie żywe sreberko bo w 30 minut było 16ruchów. Ale wydaję mi się że Mały się denerwował wtedy bo uciekał co chwila i musiała mi z boku na bok przekładać
Miłego dnia!
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przyszła własnie moja koszulka do szpitala. Nie wiem jak oni te rozmiary w cm podają, specjalnie zmierzyłam swoją bluzkę i zamówiłam pod ten rozmiar i za duża jest. No ale już trudno musi taka być, z reszta potem i tak w niej spać nie będę bo podobnie jak Tośka nie znoszę koszul, wolę piżamki
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Jeszcze raz ja, ale mi sie mordka cieszy, wkocu cos pozytywnego sie wydarzyło. Własnie dostałam pienazki, wiec wybieram sie na zakupy:D kolo 14 jedziemy do ikei i jeszcze zahaczymy po drodze o jakies sklepy. jak ja lubie takie dni hehe, mimo bolu zebow jest mi wesoło:P
Trzymjacie sie dziewczynki papap
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Edzia udanych zakupów, oj ja także uwielbiam takie fajne dni zakupowe
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tosia no współczuję Ci z tym mężem. Co za egoista! Jak tam cukry? Ja dziś zjadłam kawałek tortu i cukier... 102!!! Aż sama byłam w szoku bo szykowałam się na 130 Także u mnie na szczęście chyba się unormowało Jem już wszystko.. nawet pizze.. i cukier 109!
Ja też chyba wezmę jakąś książkę dziś, bo nudzi mi się strasznie. W środę jadę na badania, chyba już ostatnie.. mam do zrobienia tego paciorkowca, morfologię i hemoglobinę glikowaną. Po badaniach skoczę na zakupy Muszę wreszcie prezent dla mojego męża kupić W ogóle mam plan zabrać go na kolację No chyba, że wcześniej urodzę hehe 25.09 ma urodzinki a 27.09 świętujemy rocznicę ślubu. 5 lat zleciało Także ostatni weekend września zapowiada się świetnie. Mam nadzieję, że wszystko wypali
Miłego dnia kochane :*
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
No u mnie potrafia skoczyc ale i tak jest oki zjadlam tarta z winogronami prawie plaster taki spory i 120 cukier ostatnio po dwie kromki chleba jem tez i oki cukry nawet w dzien mialam 69 po sniadaniu :O toc to szok ale i 133 tez mam czasem ale to nic nie szkodzi wyniki mialam dobre z hemoglobiny glikowanej tez robilam mialam taki sam wynik jak kiedys wiec powiedziala ze juz spokojnie z dieta i ciala ketonowe sie pokazaly wiec za malo jadlam i schudlam 1KG
a co do 27,09 to Kochana Nasz ANiolek sie urodzi
poza tym boli mnie od nerwow juz glowa mam dosc poszedl do miasta kupic dziecku prezent i chleb dla MNie zagaduje mnie moze przeszedl sie i przemyslal tak to jest jak siedzi i nic nie mowi nie pyta czeka na gotowe to tak sie dzieje mysli i nauczyl sie ze wszystko zalatwiam ja