BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 6 miesiąc temu #750709 przez nuśka09
Dzień dobry kochane :)
ja się wyspałam, padłam po 21 i tylko raz się przebudziłam w nocy :) Nawet nie słyszałam kiedy D. do pracy wychodził :P
Zastanawiam się o co temu lekarzowi chodziło z tym dojrzałym łożyskiem :unsure: nic mi nie wytłumaczył a ja zakręcona zapomniałam zapytać. Ale w pt idę do swojego to się dowiem. Chyba że mnie weźmie wcześniej :P

Paula trzymam kciuki! ;*

Edzia u nas też jest ten gaz i położna na dniach otwartych bardzo to polecała, ponoć ułatwia poród i dobrze wpływa na maluszka.

Toskakochana wszystko będzie dobrze ;* ale ci zazdroszczę już zaraz będziesz mieć synka przy sobie! :)

Agusiak współczuję tych problemów z rękami ;/ miejmy nadzieję że coś Ci jutro na to poradzą. Miłej wizyty koleżanki :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #750719 przez Tośka27

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #750726 przez Tośka27
A JAKIE WY MACIE MATERACE CZY PIANKOWY TO TEZ DOBRY JA MIALAM CORCI I NIC JEJ NIE DOLEGA MOZE WYMYSLAJA TE JAKIES INNE CENY SA SZOKUJACE DLA MNIE 80ZL ZA MATERAC TO DUZO

11 lata 6 miesiąc temu #750733 przez nuśka09
Toskaja mam piankowy- takie już za ok 30 zł są. Współczuję Ci kochana że wszyscy w okół na ostatnią chwilę zostawiają wszystko...

11 lata 6 miesiąc temu #750738 przez Tośka27
Nuska Kochana no wlasnie coraz czesciej MNie to denerwuje Jej Boze Kochany dlaczego Cale zycie Ja Musze miec Wszystko na Glowie i nie dosc ze wszystko Ja wszystkim ja sie przejmuje martwie to najbardziej po lbie dostaje ja :*(

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #750766 przez Kasiaa
hej:)
Dziewczyny nie stresujcie sie :) Dacie rade:) na spokojnie:)

MYSZKA ja jestem z Wawy ale rodziłam w Kozienicach. Lekarz do którego chodziłam w Wawie jest ordynatorem w Kozienicach dlatego wlasnie tam. Ale wiecie co Wam powiem ze nie spodziewałam sie takiej opieki takiej dobrej opieki:) I co mnie zaskoczyło.. ze jechałam do szpitala jak na wycieczkę 2 tygodniową z wielka torbą i jeszce reklamówką:P a tu sie okazło ze koszule do porodu i pozniej , ubranaka dla dziecka wszystkoz apewnia szpital:P wiec ja tylko pare rzeczy z torby wyjełam:) nawet podklady poporodowe dawali. A polożne bajka poprostu ... miłe pomocne przychodzily i pomagały nawet w nocy przychodziły i pytały czy nie trzeba pomoc czy nie przebrac dziecka itd. Polecam szpital w KOzienicach jesli macie niedaleko do niego:)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 6 miesiąc temu #750772 przez Agusiak
Tosia nic się nie będzie działo przy piankowym. Ostatnio w ogóle zmienili podejście że dziecko jednak nie powinno spać całkiem na twardym jak na desce ale że materac powinien się układać pod ciężarem dziecka. Ja mam taki i taki i jeszcze nie wiem który dam, ale wykorzystam oba bo na dole w salonie będę mieć łóżko turystyczne jak przy córci.

11 lata 6 miesiąc temu #750773 przez Tośka27
hey Kasiaaa jak samopoczucie jak Synek Wojtus :D grzeczny :D

11 lata 6 miesiąc temu #750779 przez Tośka27

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #750792 przez Agusiak

11 lata 6 miesiąc temu #750802 przez Tośka27

11 lata 6 miesiąc temu #750803 przez Kasiaa
napisalm posta wyzej mam nadzieje ze juz go widac:) Synek jak anoiłek spi je i robi kupke:) Mąz zapisał nas do przychodni i juz w czwartek pierwsza wizyta u pediatry a w srode tzn jutro wizyta patronażowa połoznej:) Martwi mnie jednak tylko ze mimo tego ze przebieram go ciągle na dupce pojawiły sie kropeczki czerwone pare tych kropeczek... nie wiem uczulenie? czy odparzenie? ale przebieram go chusteczkami wycieram pupke i linomagiem smaruje. A od wczoraj nawet myje dupkę przegotowana woda i osuszam i dopiero smaruje i zakladam pieluszke mam nadzieje ze przejdzie mu . nie chce zeby go bolało ...

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #750807 przez Kasiaa

Przedstawiam Wam mojego Największego Skarba ... Wojtusia:)

Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #750821 przez Agusiak
Kasia dobrze robisz że nie przemywasz na razie chusteczkami. Jak coś jest na pupci to lepiej samą przegotowaną wodą. Powinno zejść. U takich maluszków to jeszcze nie jedno na skórce się pojawi ;)

Matko jaki cudowny chłopczyk :lol: :lol: Ucałuj go w piętkę :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #750823 przez Kasiaa
Musiałam zmniejszyc maksymalnie zdjecie...

Dziękuje:) ucałuje napewno:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka