- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
Bardzo przepraszam, że was nastraszyłam, ale ja po prostu nie mam czasu nawet odpisać NatB na sms (przepraszam ). Nie jestem w stanie nadrobić postów bo po pierwsze nie mam siły siedzieć przed komputerem. Moja nieobecność związana jest z tym, że mieszkam teraz przez miesiąc u teściów a tutaj wolnego czasu nie ma taki termin nie istnieje jedyny czas dla mnie to drzemka dwu godzinne w ciągu dnia. Trzecia sprawa byłam troszkę zestresowana bo we wtorek 1.10 zostałam panią MAGISTER:) Także u mnie się ciągle coś dzieje dzisiaj pewnie też nie będę miała czasu was poczytać, ale obiecuje że jak znajdę godzinkę to skupie się na was i chętnie poczytam co tam u was. Dziś czeka nas świniobicie dwóch świnek więc roboty to będzie że ho ho:) Buziaki i pozdrawiam:* W między czasie tylko powiem, że udało mi się kupić już kremy i kosmetyki dla malutkiej:) Tyle chociaż mogę zrobić dla siebie i Bianki:)
Buziaki i nie martwcie się jakbym coś było nie tak od razu dam którejś z was znak:) I nie mam się o co na was gniewać

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

Bożenas na pewno w dzień odeśpisz

Właśnie oglądam ,,pytanie na śniadanie" na tvp2 i było o tym, jak boli poród

Władek od rana znowu, jak na haju... wygina się na lewo i prawo, oby w dzień się troszkę uspokoił, bo nic nie zrobię...
- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Cortezia dobrze że się odezwałaś bo trochę się martwiłyśmy. Gratuluje Magistra

Kasia085 z tą szkołą rodzenia to przegięcie. Pewnie sami nie wiedzieli ile mają osob. Jedno wielkie zamieszanie.
Suzii zazdroszczę Ci tego USG ja nie mam raczej co na to liczyć. Co szpital to inna polityka.
Kicia mam nadzieję że szafa dojdzie do Ciebie w końcu w całości i bez problemu. Już się pewnie nie możesz doczekać żeby mieć to z głowy.
Wredota gratuluje 36 tyg

Kaśkus wspołczuje Ci że musisz być sama. Ja nie pamiętam kiedy ostatnio miałam jakąs rozłąkę z moim M chyba jakies 6-7 lat temu haha poważnie. Chyba bym się zatęskniła jakby mnie opuścił na dzień lub dwa a 6 to już w ogóle dramat hahaha
Izaa trzymam kciuki za wózek i czekamy na fotki

PaniP ta szklanka to na szczęście

bozenas ja do mojej torby szpitalnej tez wzielam stopery bo się spodziewam ze mogą być jakies chrapiące haha ale podobno ja też chrapie (chociaż odkad biore zantac i spie na jednej a nie na 4 poduszkach to podobno nie ) więc jak ktoras mi nie będzie dawala spac to ja się będę odwdzieczac hahaha
NatB no to mnie zaskoczyłaś ta reakcją teścia i szwagierki no ale może akurat DOTARŁO w końcu że już za niedługo będziesz rodzić i pasuje wszystko urządzić ale ze szwagierką to podejrzane faktycznie...
ja miałam nie za ciekawą noc. Przestawialiśmy łożko w pokoju żeby zmieścić kosz mojzesza i moje krzesło i jakoś nie mogę się przyzwyczaić żeby tak spac... będę dzisiaj kombinować jak to ustawić ale nie ma dużo opcji. Poza ty chyba pobiłam reord w wstawaniu na siku bo chyba z 10 razy byłam w nocy nie wiem czy to przez to ze nie mogłam spac w nowym miejscu i co chwile się budziłam czy mały akurat tak na pęcherzu się ułożył.
dzisiaj z rana było trochę problemów z naszym forum oby się to często nie zdarzało

mam nadzieje że mój post naskrobany po raz drugi dojdzie...
- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jaś - moja miłość:-)
- Otrzymane podziękowania: 5
Bozenas współczuję ciężkiej nocki, ale jak ja bym pewnie leżała z Tobą na tej sali to też bym z kija dostała, bo chrapię niemiłosiernie i to nie ważne czy na wznak czy na boku. Sama się burze swoim chrapaniem. Mój M. chyba już się przyzwyczaił bo nic nie mówi. Jak mi się po porodzie nie zmieni to może mnie w izolatce zamkną

Nefretete uśmiałam się z tej Twojej pianowej historii. Musiałaś być w niezłym szoku

nat B może w końcu coś do niej dotarło jak już inne osobniki się tym zainteresowały. Dobrze że Twój teściu zareagował. Ja jestem dobrej myśli i obym się nie pomyliła.
A ja dziś wkurzona jestem. Zamówiłam sobie z allegro 2 staniki do karmienia - rozmiar 80 D i jak się okazało miseczka to chyba z B.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I muszę takim sposobem wybrać się do sklepu żeby coś sobie wybrać. Kurczę później kupię sobie taki lepszy ale na początek do szpitala chciałam tańsze bo nie wiem jak to będzie z tym moim rozmiarem.
A i co najlepsze dostałam wczoraj smsa ze szkoły rodzenia że zapraszają mnie od 10 października. Miałam im odpisać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- nefretete666
-
Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ty się tam u tych teściów nie przepracuj nam

Hehe Małopolanka to Ty wg Twoich obliczeń zaraz rodzisz

Ja mam kiepski dzień, Władek niespokojny :/, boleśnie mi się wygina, jak nigdy... plecy mi wysiadają :/... w ogóle w krzyżu mnie boli, po obiedzie muszę troszkę odpocząć

Kasia085 a z tymi stanikami to Twoja wina, czy sprzedającego?

P.S. odpisz im tak

- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Kasia085 oby było warto z ta szkołą rodzenia bo sobie w kulki lecą haha
Nefretete mój mały szkrab już mnie ćwiczy na nocne wstawanie ;-/
- nefretete666
-
Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- wredota1
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Cortezia, gratuluję obrony magistra.

Kasia, nieźle Cię zrobili z tymi stanikami. Nie ma to jak samemu najpierw zobaczyć i "pomacać", żeby mieć pewność.
Na szczęście katar mi przechodzi. Dziś ostatni dzień. Noc o wiele lżejsza od ostatniej.
Gabi jakoś słabiej się rusza, albo ja za bardzo zwracam już uwagę na ruchy dziecka. Ale to pewnie dlatego, że ma mało miejsca i tylko przepychanki jej zostały.
Dziś śniło mi się nasze dziecko. Ale jakoś dziwnie małe było

P.S. tylko napisałam, że Gabi mało się rusza i już zaczęła się wyginać

Zmykam robić obiad

- nefretete666
-
Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- suzi001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Malopolanka tez mam zgage ale mi pomaga mleko i gumy mietowe nie wiem czemu ale jak żuje gumę to automatycznie mi mija

Cortezia gratulacje wielkie mgr

Nat moze faktycznie teścia posluchaja swoją droga on pewnie tez patrzy ze to juz niedługo mały będzie na świecie a tamta bzdziagwa blokuje wam miejsce..nie dziwie sie ze sie odezwał

Bożena nie zazdroszczę chrapania w nocy ale właśnie tak jest w szpitalach

Kasia a ja kupiłam w smyku staniki chyba za 30 zł jeden i tez sa fajniusie

A my wkoncu znaleźliśmy mieszkanie moge juz spać spokojnie,kamień z serca mi spadł :Zd tylko dopiero przeprowadzkę robimy 22 października mam nadzieje ze do tego czasu Natalce nie będzie śpieszno na swiat

- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24

Bozenas no jak fajnie się udało, że przy okazji i szkołę rodzenia zaliczysz:) Współczuję chrapiącej "kuleżanki", nie znoszę czyjegoś chrapania. Też mam lekki sen i po prostu nie da się spać z taką osobą w jednym pomieszczeniu.
Nat nooo szalony mąż

Cortezia super, że się do nas odezwałaś

Nat a po co ty oglądasz takie rzeczy? Nikt Ci nie powie jak będzie bolał poród bo nikt tego za Ciebie nie przeżył. Każda z nas inaczej go oceni. Bedzie dobrze, damy radę choćby nie wiem co

Małopolanka może rzeczywiście się tak ulożył. Ja aż dzisiaj zdziwiona byłam bo chyba tylko 4 razy wstawałam- no jak nie ja

Kasia o kurka! no to ja nie zamawiam z neta, w takim układzie, bo pewnie spotka mnie to samo... ale strasznie mi szkoda dać 60zł za jeden stanik, co najmniej... Ciężki nasz los- biuściastych. Buhaha Ci ludzie ze szkoły rodzenia to sobie kpiny urządzają, samej by mi było ciężko się powstrzymać żeby im coś odpisać, w Twojej sytuacji.
Wredota uuu co to się porobiło. Dobrze, że nie musiałaś bardzo nicku zmieniać bo byśmy nie wiedziały ktoś ty

Suzi nie chcę Cię straszyć, ale jeżeli ty tak pesymistycznie podchodzisz do porodu to może Ci być naprawdę ciężko, postaraj się kochana zmienić nastawienie bo to połowa sukcesu

A ja dalej chora

- bozenas
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ja dziś znowu na przepływach i wszystko ok, po sterydach tez odpukać super. Jeszcze tylko jeden raz i czekam na kolejne usg...niestety półtora tygodnia jeszcze

Stanik kupiłam sobie na Allegro, za 50 zł,dwa i są całkiem fajne. Niewiem jeszcze jak się sprawdza w użytkowaniu, ale wyglądają ok i są przyjemne w dotyku

A jakie laktatory kupujecie? Chyba pora sobie zamówić, ale jakoś nie wiem jeszcze, ate raz nawet pojeździć i na żywo pooglądać nie mogę.
Suzi001 mnie tez dziś w nocny bolało podbrzusze i w ogóle jakiś twardy był cały brzuszek

Wredota1 - tez mi się ostatnio snilomo je dziecko. I to był dziwny sen, bo jakby w lustrze na suficie widziałam jak przez brzuch głowę i ręce...
Mi pewnie bedą wywoływać poród w 36, 37 tc, także tez już być może niedługo...
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Bozenas o kurka 35 tc?! to byśmy mogły już rodzić!!! aaaaa... 3mam kciuki, żeby było ok

Pani_P no tak mój mąż szaleje, ale akurat w tej kwestii bardzo go wspieram

A ja leżę, bo po obiedzie źle się czułam, brzuch mi się spinał, wzięłam 2 no spy i jest ok