- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- baksik6661
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaśkus
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Małopolanka, myślałam, że coś zdziałają dzisiaj u Ciebie, jakieś decyzje zapadną, a tu nic. Na szczęście z Kamilkiem wszystko okej. Szkoda tylko, że Ty musisz się tak męczyć. Biedna :*
Patrycja, pierwsza noc na swoim. Cudownie. Śniło Ci się coś ciekawego? Ponoć pierwszy sen na nowym jest proroczy.
NatB, już na fb pisałam, ale tak się cieszę, że i tu skrobnę - gratulacje dla Ciebie i Władka i męża!
- kicia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Izaa nie łap dołów bo będziesz miała "smutne" mleko Żartuję oczywiście
Świetna wiadomość że Julek czuje się coraz lepiej. Niedługo będziecie w domku i na pewno będziesz się czuła lepiej.
Małopolanka to widzę że wiele z nas pierworódek urodzi po terminie. Nat się poszczęściło, Wredocie też i kilku innym ale z nami będzie ciężko... Jeszcze sobie poczekamy Mnie się wydaje że już tak zostanie i zawsze będę chodzić w ciąży.
Może Tobie murzynek pomoże, mnie nie pomógł.
Patrycja super że już na swoim. No i zdążyliście się przeprowadzić
- oki222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
zacznę od GRATULACJI:
Natb i Kasia - Cudowne wiadomości, Gratulacje, ogromnie się cieszę ,ze kolejne złotka są już na świecie. Wracajcie szybko do domku.
Myślę ,że Psotka też już jest szczęsliwą Mamusią tylko nie ma siły by napisać. Czekamy na wieści.
Izaa- Cudownie, że wszystko już zaczyna być dobrze i masz synka przy sobie, Jesteś bardzo dzielna :*
Patrycja - super ,ze się uwinęliście, pewnie jeszcze dużo pracy Was czeka ale to już z górki, Pamiętaj tylko oszczędzaj się.
NO to teraz z Nowości u mnie dzisiaj miałam znów KTG i lekarz mnie dodatkowo zbadał i tak... zero skurczy, zero rozwarcia, szyjka jak u dziewicy MASAKRA JAKAŚ zero objawów a w piatek mija tydzień od mojego terminu. Podobno po 10 dniach od terminu muszą mi robić ktg 3 razy dziennie i wtedy muszą mnie położyć na oddział no chyba ,że wcześniej odejdą mi wody . CHYBA NIE JESTEM URODZONĄ RODZICIELKĄ przykro mi troszkę bo tyle z Was już ma maluszki przy sobie i mimo ,ze byłam na początku listy u mnie chyba jeszcze długa droga i do tego coraz mniej nas na forum (oczywiście w związku z nowymi obowiązkami).Do tego straszne bóle krocza, które jak widać są znikąd bo nic się nie zmienia.
OJ MAM JAKIEGOŚ DOŁA
Kicia będziemy czekać w końcu jak to moja mama mówi 3 lata nie będziemy chodzić w tej ciąży i w końcu trzeba jakoś urodzić ( BARDZO POCIESZAJĄCE CO ??)Ja to się już zastanawiałam ,czy mi lekarze się nie pomylili i zamiast 1 litopada powinno być 1 grudnia. Nie wiem co tam u Grudniówek ale pewnie one szybciej zaczną niż my skończymy
Całusy, Miłego wieczoru
- oki222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- kicia
- Wylogowany
- budujemy zdania
No nic ja się chyba jutro kładę na oddział i czekam. Już nie będę kombinować i powtarzać wszystkich badań w poradni przyszpitalnej bo już będą mieli mnie dość hi hi. Najwyżej mnie z oddziału wypiszą jak się nic nie będzie działo. Jutro rano mąż wróci z pracy, prześpi się trochę i jedziemy.
- asiulek2706
- Wylogowany
- gaworzenie
- kicia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Niagara Nat urodziła naturalnie, była tylko nacięta. Ale rzeczywiście też szybko jej poszło.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Mój suwaczek też już ani drgnie a już 41 tydzień.
Niagara Nat urodziła naturalnie, była tylko nacięta. Ale rzeczywiście też szybko jej poszło.
To blyskawicznie jej poszlo najwazniejsze, ze wszystko dobrze
- kaśkus
- Wylogowany
- pierwsze słowa
i oczywiście gratulacje dla Kasi!!
- Brunetka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kocham Cię córciu :)
U mnie też dalej nic się nie dzieje. Żadnych bóli, nawet dzisiaj dobrze się czułam. Apetyt dopisuje bardzo, bardzo Sama jestem w szoku ile potrafię zjeść Jedynie od wczoraj bardzo "wysadziło" mi brzuch. Wcześniej był wystający a teraz zrobił się jak balon... aż na boki się rozlewa:) Też chciałabym mieć ten poród za sobą. Mała czuję rośnie w zastraszającym tempie. Przynajmniej tak mi się wydaje... nie chciałabym mieć wywoływanego bo zdaję sobie sprawę,że po podaniu tego środka kobieta ma większe boleści. Tak mnie to wzrusza jak pomyślę o tym,że tyle z Was ma już swoje skarby przy sobie. Ja coś czuję,że jak ze swoim P zobaczymy nasze maleństwo to będziemy płakać jak bobry z tych emocji, z tej radości. Ehhh... to musi być wspaniałe przeżycie:)
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53655
- oki222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Oki glowka do gory lada dzien i na Ciebie przyjdzie kolej. Nie smuc sie najwazniejsze ze z Twoim zdrowiem wszystko w porzadku i z Maluszkiem. A znasz wage Dzidzi?
Wczoraj na usg wyszło około 3900
- suzi001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- wredota1
- Wylogowany
- pierwsze słowa