- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
-> Nasz, mały cud
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Nat alez pięknie piszesz o tym wszystkim! Przez Ciebie nie mogę się doczekać :-P hihi Władek taki słodko pomarszczony po porodzie ahhh jeszcze troszkę i moja Zuzinka będzie na świecie
- MONIŚ 26
- Wylogowany
- gaworzenie
- [url=http://www.zapytajpolozna.pl] [img]http://www
- Otrzymane podziękowania: 0
A tutaj dodam zdjęcie mojego synka w pierwszych minutach życia, już od wtedy lubił sobie ,,cycać" :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
-> Nasz, mały cud
kurcze ale masz fajnego skarba . a jaki ładniusi. moj synio tez chce żeby miał czarne włoski;-)))
ja jestem tu nowa, troche poźno dołączyłąm do Waszej rodziny forumowej .
- MONIŚ 26
- Wylogowany
- gaworzenie
Monis minął 6 listopada
Nat alez pięknie piszesz o tym wszystkim! Przez Ciebie nie mogę się doczekać :-P hihi Władek taki słodko pomarszczony po porodzie ahhh jeszcze troszkę i moja Zuzinka będzie na świecie
ja mam na 16 listopa . znajomi obstawiają , że 17 się urodzi. bo w naszej 5 osobowej paczce znajomych mamusiek. mają dziewczyny same córki i wszystkie 17 tylko różnych msc heheheh
- MONIŚ 26
- Wylogowany
- gaworzenie
- [email protected]
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja od 30 w szpitalu jestem mialam wyjsc ale tetno malemu slablo wiec na obserwacji jestem.
Moj maz nawet daje rade z mala. Pisze z tel i tu ciezko mi nadrobić zaległości. Wszystkim zycze milego dnia.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monis26 jak nie myja? zostaje w tej mazi i w tym wszystkim? u nas myli i po porodzie i zawsze rano
Monika 3maj sie dzielnie, nie masz czym sie martwic, jak maz sobie tak swietnie daje rade ... zdrowka dla Was
- Ellie
- Wylogowany
- gaworzenie
nat Wladzio przesliczny;)zycze wam samych cudownych chwil razem, niech zdrowo rosnie;)
Mnie od rana wreszcie cos podbrzusze pobolewa jak na okres,ale ktg wykazalo tylko skurcze na poziomie 5% w jednym momencie.Lekarz sie dzisiaj smial ze trafil mi sie uparty egzemplarz i jako dobra mama powinnam jakos wplynac na to swoje dziecko hehe.Licze na to ze jutro po tym dlugim weekendzie moze moja pani doktor cos zadziala no i moze mnie wreszcie zbadaja,bo badanie ginekologiczne mialam tylko w czwartek przy przyjeciu,szyjka byla skrocona ale sprezysta i rozwarcie na ok.0.5 cm,super...ja tak leze na tym oddziale noworodkowym i co widze jak wwoza jakiegos dzidzusia po porodzie to siedze i becze,strasznie mnie dobija to czekanie i jeszcze co chwile te telefony czy cos juz sie dzieje...okropne. brzuch masuje i nawet skurcze sie po tym pojawiaja,ale maly mnie tak wtedy umeczyc potrafi swoimi wariacjami ze ja nie wiem,mimo to masowac bede dalej,niech no wreszcie wyjdzie do nas hehe
- kaśkus
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wielomama, dziękujemy za info od Psotki. Przekaż jej, że jesteśmy cały czas z nią.
Monika, ostatnio jak oglądałam tabelkę, właśnie zastanawiałam się, gdzie nam zniknęłaś. Trzymaj się dzielnie w szpitalu. Już tak długo tam leżysz, ale wszystko dla Waszego dobra.
Pani_p, ale przy tych wszystkich pracach, jakie chcesz dzisiaj wykonać, odpocznij też trochę, bo nie starczy sił na poród.
Ellie, jeszcze trochę!
Moniś, heh, to może ten 17 listopada faktycznie jest Ci pisany? Chociaż może przełamiesz zasadę, bo w końcu Ty masz chłopczyka.
A co ze mną - wreszcie udało mi się wyprasować wszystkie bobasowe rzeczy! Jestem tak szczęśliwa, że aż fruwam. Teraz tylko poukładam wszystko w szafie. Brzuch się obniżył. Jak to któraś z Was powiedziała (chyba NatB), bobas siedzi mi na kolanach. Często skaczę na piłce i piję herbatkę z liści malin (od dzisiaj zaczynam pić po dwie filiżanki, ale tę drugą słabszą). Liczę, że przygotuję w ten sposób organizm do tego niesamowitego dnia.
- JustynaNL
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do karmienia to możliwe, ze jeszcze spada mu żółtaczka do tej normy 6 i dlatego potrafi jeszcze tyle przespać miedzy karmieniami. Ja ze swoja też tak miałam, ale zapewne gdybym nie wybudzala to może i dłużej by spala. Gorzej, ze później może wyjść, ze za mało przybiera, u Mojej położna twierdzi, ze trochę za mało a lekarz od wcześniaków, ze wystarczająco wiec bądź tu mądry. Dobrze, ze mam porównanie do Starszej Córki i wiem, ze taka ich uroda, są po prostu lekkiej kości
Co do mycia po porodzie to u Nas też na następny dzień juz myli i później każdego dnia wiec co szpital to inaczej.
Za nierozpakowane trzymamy kciuki i czekamy na kolejne bobasy
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
To tak w skrócie co się działo u mnie. Dajcie znac czy u Was wszytsko ok. W szpitalu trochę Was podczytywałam i wiem że Brunetka upadła ze schodów. Daj znac kochana czy wszytsko ok. Zaniepokoiło mnie to strasznie. Muszę już zmykac do synka. Jak znajdę chwilkę to przeczytam resztę postów. Pewnie sporo mnie ominęło.
aaa i przesyłam zdjęcia mojego synka pozdrawiamy
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- wredota1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wredota, Justynka no właśnie zacznę chyba od jutra już... chociaż powiem Wam, że mały jest bardziej żółty niż był , więc jak do jutra mu nie przejdzie jedziemy na pobranie krwi, bo nawet moja szwagierka laborantka powiedziała, która go w sumie widywała codziennie, że jest bardziej żółty...
Małopolanka ten Twój Kamilek to cały Tatuś strasznie jest podobny heh .. cieszę się, że tak ładnie sobie radzisz :)...
Lecę bo słyszę już kwiki z pokoju małego