- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- wredota1
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
. Dzis na szczescie Gabi nie miala problemu z wyproznieniem jak codzien

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
kicia zycie jest zbyt krutkie by je zmarnowac "starac sie zyc ta jak myslimy ze bedzie dobrze:))
Ja troche zla z rana zow do rady miasta,i przyjaciolka mnie wku..la .Wstepnie zamowilam mojem golarke elektryczna na prezet u przyjaciolki kolegi co kradnie ze sklepu .Muj przeczytal ze ma dostac elektryczna golarke ipowiedzial ze jej nie chce.Wiec odmowilam i przeprosilam a ta sie obrazila:(ehh
Suzi Ty Kochan jestes cudowna mama!!!wbij se to do glowy,jak kazda z Nas chcesz dal swojej pociechy jak najlepiej!!

natB Laseczka wez swojego na rozmowe i spokojnie wytlumacz w czym problem:)Ja jak narazie nie mam takich problemow moj zostaje z Jessica jak do pracy ide wisze na fonie i jest ok cisza mala nie placze radzi sobie chlopak

wredota1 Gabi wie kiedy ma byc grzeczna:))) ja bylam z moja wczoraj na wizycie bo 2 dni kupki nie zrobila :(podalam jej troche przegotowanej wody to sie urobila po pachy:))))i po strachu.Podaje codziennie wode 5/7lyzeczek tak dla mojego spokoju.Polozna powiedziala ze male dziecko bedac na samej piersi moze robic kupe raz na 10dni i jest ok a ja tez dokarmiam czyli kupa powinna byc minimum 1 na tydzien:) a ja ta wole jak mam jedna dziennie jestem spokojna:))Pisze i czytam Was a mala na cycu wisi:))Jessici waga 3,7kg:))) uslyszalam ze bardzo dobra:))
Taka pogoda ze sasiad zamykal ze mna drzwi bo sama nie dalm rady tak wialo i zalewalo promenade i deptak:(poblokowali a jak jechalam droga to woda z glonami na auto lecial z fal bo przelatywalo przez deptak:(
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

Niestety przechodzimy ataki kolek, potrafi z godzinę płakać i nic go nie uspokaja, oprócz oczywiście suszarki, którą ogrzewam mu brzuszek... czekamy na dostawę kropelek sab simplex, może przejdzie... dzisiaj też zmieniamy mleko na Hipp, może te wygibasy mu przejdą i te jęki i płacze...
A co do mnie i do mojego S. jest lepiej... troszkę sobie pogadaliśmy, ale pewnie i tak kiedyś dojdzie do kolejnego spięcia, tak już mamy... mnie i jego przerasta czasem bycie rodzicem
Suzi mam tak samo, też bym wróciła z chęcią do pracy, a mój S. by mógł troszkę z małym posiedzieć i zobaczyć, że każdy dzień to walka dosłownie... że bycie mamą na cały etat to jest najcięższy z możliwych zawodów... damy radę kochana, musimy się wspierać :***
Pamiętaj, że dla Natalki jesteś najważniejszą osobą w życiu

Władek już śpi od 13, odpukać w niemalowane nocki nam ładnie przesypia, dzisiaj spał od 21 do prawie 3, a potem obudził się o 6

Do małego dzisiaj przyszedł Mikołaj, dostał skarpetę (żeby ją wypełnić za rok

Gravity u nas za oknem podobna aura, a Jessica to chyba anioł prawda? kurka my wszystkie tu narzekamy, a Ty nic

- itusia69
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
przepraszam że mnie nie było, zwyczajnie sprawy potoczyły się tak szybko, że nie zdążyłam nawet pomyśleć o czymś innym niż to ŻE W KOŃCU URODZIŁAM

Jestem przeszczęsliwa, moja pociecha ma już tydzień i nawet nieprzespane nocy i grymaśne dni mi nie przeszkadzają

- majeczka22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Jessica hmm nie ma na co narzekac zje spi i kupe uwali raz na dzien:)))przyznam sie bez bicia raz kolyslam na rekach jak nie mogla kupki zrobic:))))a tak luz bluz ja posprzatam ugotuje :)i ciasto tez upiek mixer chodzi kolo ucha a Jessica ma go gdzies:))
Uwielbia na spacery chodzic i autem jezdzic przy dosc glosnej muzyce:)
Dopajam ja woda bo dzis dopiero dotrze herbatka do sklepu ma byc kolo 6 na moje zamowienie wiec bedzie pic oprocz mojego i sztucznego mleczka jeszcze hippa

Co do mleka w pl polecam Wam Nan jest ponoc niezawodne:)
- kicia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Wredota i NatB z tymi kupkami to rzeczywiście masakra. Mam nadzieję że się to u Was skończy szybko. Trzeba wypracować sobie jakiś sposób bo maluchy się męczą. Może rzeczywiście zmiana mleka albo kropelki u Władka dadzą radę.
Gravity dobrze że Cię całkiem nie wywiało. Zdjęcia świetne, filmik też

NatB ja dzisiaj ze sowim też miałam spięcie. Nie wiem jak to jest ale facet może narzekać na wszystko i jest dobrze a ja jak sobie chcę ponarzekać że się np. nie wyspałam bo mały chciał jeść w nocy co godzinę (tak dzisiaj był) to się obraża i mówi że to przecież nie jego wina że nie karmi piersią. Ja przecież nie mam do niego pretensji, chcę sobie tylko pogadać bo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nie mam z kim! No ale też sobie już wyjaśniliśmy. Przynajmniej na razie bo pewnie jak u Ciebie znowu coś wyjdzie kiedyś

itusia69 GRATULACJE!!!

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do facetów no to są takie duże dzieci, stwierdziłam, że jak się ich nie weźmie ,,za rączkę" i nie pokaże to w sumie sami nic nie zrobią... wg. mojego S. nie mam co narzekać, bo siedzę w domu i zajmuje się ,,tylko" małym, a on chodzi do pracy, jednej, drugiej i jeszcze małego kąpie wieczorem i karmi

Itusia69 gratulujemy

A Baksik gdzie?!

- oki222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Baksik - Gratki ,no miły prezent na rocznicę :)i nie ważne ze dzień po

Itusia-fajnie ,że nie zapomniałaś o nas

Gravityja nie wiedziałam że ty już do pracy wróciłaś. podtrzymuję Twoje szaleńśtwo hehe
Kurczę piszecie o tych kupach a ja nie wyrabiam z pampersami

I BARDZO WAM ŻYCZĘ ŻEBYŚCIE MIAŁY TAKIE WSPARCIE JAK JA.
Jeśli chodzi o mleko ja cały czas daje bebilon 1 ostatnio też się wybrałam do znajomych bez mleka i kupiłam w sklepie NAN i też było ok.
Ja niestety mam coraz mniej mleka 30ml 2 x dziennie ściagam i NIunio trochę śsie ale słyszę ,że rzadko przełyka.
Kurczę mam takie wyrzuty sumienia naprawdę zamierzałam karmiń min 6 miesiecy a tu dupa pudełko 800 g mleka mm schodzi nam w tydzień

A dzisiaj przychodzą znajomi i poprosiłam już o zakup Mojego M malibu i wreszcie napiję się mojego ukochanego drineczka z sokiem ananasowym i lodem jak ja za tym tęskniłam MNIAM oczywiście ściagnę wcześniej mleko a drineczek będzie słaby ale będzie

Pogoda okropna my nie wychodzimy na spacery od 2 dni moze dzisiaj się przejdziemy chociaż wieje i śnieg sypie i co tu robić z maluchem.
Miłego weekendu dziewuszki :*
- wredota1
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Gratulacje dla Sandry

- oki222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- JustynaNL
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- wredota1
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Coraz czesciej karmie Gabi mm. 3/4 karmienia to mieszanka. Po 7-godzinnej przerwie w karmieniu sciagnelam wczoraj 100 ml mleka. To moj rekord!

Gabrysi wyskoczyla jakas wysypka na czole i kilka pryszczykow ma na policzku. Mysle ze to po czekoladzie na ktora sie skusilam w wiekszej ilosci.
Na razie byloby na tyle. Lece robic obiad. Caluski!! :*

- oki222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A dzisiaj ciezki dzien, maly marudny, prawie w ogole nie spal, a i teraz ciezko mi jest go uspic

tragedia z tym spaniem
Nono zazdroszcze Wam tych igraszek, ale ja na razie nie mysle, bo czekam na wizyte, a i czasem sil mi brakuje na cokolwiek, a co tu dopiero na seks eh...
Juz szczerze opadam dzisiaj z sil, wlasciwie to psychicznie wysiadam, bo chcialabym malemu pomoc, a w dzien jakis niespokojny jest i ciagle to jego wyginanie sie :/ po mleku i stekanie... chyba pojde z nim do lekarza, bo nie wiem gdzie jest problem :/