- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- kicia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
plus.google.com/photos/11129310705737865...bums?partnerid=gplp0
Pozdrowienia i dużo zdrówka dla dzieciaczków
- kicia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nawet mi się nie chce pisać bo i tak prawie nikt tego nie przeczyta Niech się któraś odezwie bo mi smutno
- [email protected]
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- baksik6661
- Wylogowany
- gaworzenie
teraz to ja mam problem z tym okresem NatB mialas zolty sluz jak ja u mnie zmienilo sie to na brazowe jakby krwia obrudzone i do tego slabo sie czuje Natala u ciebie sie nie zmienilo ??? i teraz mam problem jak to sie rozkreci na potok krwi co mam zrobic jak jutro mam wizyte u ginekologa ??? peszek normALNIE <zla do kwadratu>
mam cholernego stresa caly czas sie zastanawiam czy moge isc go gina jak zaczyna sie okres w sumie to ja mialam po anty tabletki isc ale i tak pewnie by po porodzie chcialby zabadac co myslicie ????
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Baksik tam też Ci odpisałam ... Dzisiaj padam na twarz, mały maruda <3 od późnego południa, dobrze, że dzień się kończy...
Eh powiem Wam, że nie wiedziałam nigdy, że można tak kogoś kochać ... nie wyobrażam sobie życia bez mojego najukochańszego synka <3
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
No oczko ok juz:) co do okresu to u mnie jak krwotok bylo ale na razie ok.Usg mam kontrolne ostatniego lutego
- kasia085
- Wylogowany
- rozmowna
- Jaś - moja miłość:-)
- Otrzymane podziękowania: 5
Pani p ja tam czekam z podawaniem jedzenia.dam polizac jabuszko ale to tak tylko na jezyxzek.
Co do okresu to ja jeszcze nie masm i nie teskniue.
Nat b oj wiem co to milosc do dziecka.bezwarunkowa i nie wyobrazalnie silna.
Gravity zakombinuj cos z tym aparatem bo bym strasznie chciala zobaczyc plywajaca Jesice
- kicia
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas dzisiaj leje, chmury i nawet wychodzić się nie chce. Potem i tak musimy jechać do sklepu to wyjdziemy. Dobrze że mój dzisiaj po nocy w domu to przynajmniej odezwać się mogę do kogoś kto mi odpowie nie po dzidziusiowemu
- kasia085
- Wylogowany
- rozmowna
gravity super zdjecia Jesicy.
- wredota1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziekowac, ze mozna tych kilka razy w tyg. wyjsc na fitness i sie od tego wszystkiego oderwac.
A jak tam dziewczyny przygotowania do walentynek? Zalozycie watek 'listopadowki 2014'? hihi... I pomyslec ze rok temu juz nasze maluszki rozwijaly sie w nas. Gdzie ten czas zlecial...
- kasia085
- Wylogowany
- rozmowna
U nas chyba zabki jeszcze nie wychodza.maly wsadza wszystko do buzi i sie slini ale dziaselka nie sa opuchniete.
Wredota to marudzenie maluszkow jest faktycznie wyczerpujace.o cos im chodzi a nie wiadomo o co?ja to czasem odkladam malegoi wychodze do innego pokoju-a on cichnie.wroce,pokaze mu sie i od ppoczatku to samo.
- wredota1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
My Gabi splodzilismy 6 lutego, wiec juz drobineczka z nami byla
Dzis dalam jej dokonczyc marchewke, bo 48 godz. od otwarcia sie zblizaly. Zjadla jeszcze wiecej niz wczoraj i jadlaby dalej, ale juz jej nie dalam, zeby nie bylo za duzo. Reszte sama zjadlam. Mi smakuja takie przeciery Gabi bardzo pismakowala marchewka. Zebyscie widzialy jak ja wsuwala . Jak zblizalam lyzeczke do buzi to sama otwierala dziobek i zajadala, milo popatrzec I od razu moge doradzic, zeby poplamione sliniaki zapierac na biezaco. Ja zapralam zimna woda i mydlem bambino i ani sladu. Potem mozna jeszcze w odplamiaczu pomoczyc jak nie zejdzie. Ja mam odplamiacz w proszku z lidla i jest taki sobie.
- kicia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kasia085 nie tylko ja czytam na pewno. Jak wolisz forum to pisz na forum, zawsze któraś odpisze
No to jutro macie niezłą rocznicę. Trzeba świętować
Wredota ty jesteś twarda kobitka to przetrwasz jęki Gabi lepiej niż niejedna z nas jęki swoich dzieci Wiesz co, ja też jak wychodzę biegać to staram się odpocząć psychicznie, lubię nawet te 40 min sam na sam ze sobą. Trzeba nam tego żeby nie zwariować.
My będziemy walentynki też obchodzić w sobotę bo mój w piątek po pracy pewnie koło 20 do domu wróci padnięty i pójdzie spać. i nie wiem czy u nas też nie skończy się na pizzy chociaż staramy się nie za często zamawiać żeby nie psuć efektów "ciężkich" treningów Ja nie wiem dokładnie kiedy Eryk został poczęty al jakoś tak w połowie lutego. Oj miło wspominam te pierwsze tygodnie jak dowiedziałam się o ciąży i jeszcze nie miałam mdłości (zaczęły się jakoś w 6-7 tyg.)
Fajnie że Gabi już tak zajada tą marchewkę. Podejrzewam że jakbym Erykowi dała przetarte jabłko to też by wcinał bo jak obiorę i dam do polizania to języczek chodzi jak jaszczurce a zadowolony że hej
- kasia085
- Wylogowany
- rozmowna
Kicia bede pisac tu i tu.na fb bede pisac jak bede chciala na szybko odp i zdjcia,a tutaj bede opowiadac co u nas.co do poczatkoiw ciazy to wlasdnie wkrecilam sie w pazdziernikowki i czytam jak teraz przezywaja poczatki.wracaja wspomnieniua.jak poj taawia sie listopadowki to tez bede ich czytac.a na pazdziernikowkach sa 2 dziewczyny ktore maja maluszki w wieku 7 i 10 m-cy,i druga ciaza-zqzdroszcze zorganizxowania.jak dac sobie rade przy dwojce takich maluszkow.