- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Asiula315
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tyje tyje i to moj problem zle sie z tym czuje a nie moge sie powstrzymać od jedzenia jak tak dalej bedzie to sie w 100 kg nie zmieszcze wrrr aj.... Mam doła masakra....!
Agacior.... Dzięki za info co do termometru...
Mefiana... Fajne zdjęcie....
Anitka90... Ubranka przeliczne
Byłam wczoraj u dentysty.... A teraz mnie ząb trochę nudzi... Mam nadzieje ze szybko przejdzie... Oj juz nie narzekam....
Pozdrawiam gorąco buziaki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Mefiana super brzuszek i ubranka
GosicaJa tez mam jutro wizyte i troche sie martwie bo moje wynikisa srednie przynajmniej z tego co ja rozumiem
Asiula315 To dobrze ze przynajmniej masz apetyt bo ja zjadam sniadanie i przed caly dzien jestem pelna. a co do dentysty to chodzisz normalnie i robisz znieczulenie?
Dam znac jutro po wizycie czy wszystko ok trzymajcie kciuki za nas
Pozdrawiam wszystkich
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Kristi ja sie juz wkurzam bo patrzylam ostatnio na tabele badan obowiazkowych w ciazy i np cytologia powinna byc na samym poczatku a mi jej jescze gin. nie robila, kolezanka ktora do niej chodzi tez nie miala a innej znow robila na pierwszych wizytach wiec nie halo cos i w ogole taka za bardzo na lajcie podchodzi do wszystkiego. Pojde gdzie indziej niech zrobia porzadne badania bede bardziej pewna. No i zobacze co jutro bedzie na wizycie.
A za Ciebie bede trzymac kciuki zeby bylo wszystko ok
- Asiula315
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No ja wiem ze tak czy siak przytyje ale jakoś czasami jak sie nakręce to szok....
Krysti... Trzymam kciuki napewno wszystko bedzie ok..... A co do dentysty to chodzę normalnie i robi mi ze znieczuleniem ale to jest specjalne znieczulenie dla kobiet w ciazy bez adrenaliny...takze jak gin i dentysta mowi ze nie szkodzi to ja wierze i lecze ząbki bo na początku strasznie mi sie posypały chyba ze trzy plomby straciłam...
Gosica.... No pewnie jak tylko będziesz spokojniejsza to idź na konsultacje do innego gin..... A co do cytologii to ja w sumie tez nie miałam robionej na początku ciazy... Ale jak byłam przed zajsciem w styczniu na wizycie to wtedy mi robiła i powiedziała ze narazie nie ma potrzeby powtarzać...więc nie wiem jak to jest..
A ja jem śniadanie i jadę do szwagierki włosy farbowac bo odrosty juz straszne moze mi sie humor poprawi... Hehe
Życzę wszystkim miłego dnia buziaki
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja jeszcze przed wizytą Wkurzona od rana i to konkretnie bo debile z wodociagów wode zakrecili i nawet nie mam sie jak wykapac. Nozzzzz kurw... takiego pecha to tylko ja moge miec. Co za debile zeby o tej godzinie wode zakrecac to ja nie wiem. I jak tu do lekarza isc. Napisze potem jak sie to skonczylo.
Miłego dnia
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeta jestem zauroczona Twoja fotka i fryzurka z reszta też
Mefina pokaźny sie zaczyna robic brzuchalek
Gosica o matko co za pech chyba bym kogoś walneła i trzymam kciuki za wizytę
Kristi śliczne rzeczy dla bobaska a i u Ciebie za wizyte zaciskam
a ja jakos ostatnio mam gorsze dni takie przytłaczające...
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
Melduje się i ja
Przedwczoraj odebrałam w końcu te wyniki mojego posiewu moczu i wyszło "ilość bakterii na 100 ml moczu: 10^4 " więc zadzwoniłam do mojej gin bo mówiła żebym zadzwoniła, mówie jaka sprawa i przepisała mi Monural. Dzisiaj lece do apteki kupić i na wieczór mam wypić pół saszetki. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i pozbędę się tych bakterii.
Będąc wczoraj we Wrocławiu zrobiliśmy małe zakupki, zdjęcia wysłałam na maila
Chodzę wkurzona od piątku, bo pojechaliśmy w piątek załatwić do Play'a ten abonament, okazało się, że musimy przynieść jakiś kwitek z ZUSu DRA ale, że to było po 16, to ZUS już zamknięty, a w weekendy nieczynny, to czekaliśmy do poniedziałku, wzięliśmy kwitek i wio do Play po telefon. Okazuje się, że oni dopiero muszą to zeskanować, wysłać do centrali, zweryfikować i dopiero wtedy... powiedzieli nam, że długo to nie potrwa i jeszcze dzisiaj (tj. wtedy w poniedziałek) będziemy mieć telefon... Dzisiaj mamy już środę, a ja telefonu nadal nie mam! Kurwica już mnie bierze! Musiałam się wyżalić.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta82
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja sie czuje lepiej i wydaje mi ze moje samopoczucie bylo spowodowane poprostu zmeczeniem.
Dzisiaj o 17.30 czyli po skonczeniu pracy zaczynam dlugi weekend z czego jestem strasznie zadowolona. Wyspie sie do woli i zaplanowalismy z mezem jeszcze male zakupy dla syncia.
Ostatnio udalo mi sie zakupic kombinezonik z czego jestem bardzo zadowolona bo tutaj ciezko o takie rzeczy. Na polskie mrozy to on sie chyba srednio nadaje ale tutaj bedzie w sam raz. Zrobie zdejcia i Wam sie pochwale.
Wszystkie zdjecia brzuszkowe so sliczne i ciuszkowe rowniez.
Pozdrawiam Was serdecznie i zycze milego dnia.
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
Juz po wizycie. Wszystko ok z Małym, ze mna tez, szyjka skrocona ale zamnknieta wiec Pani gin. stwierdzila ze taki widac jej kształt, co moglo byc spowodowane jakims malym tyłozgięciem macicy. Mąz pierwszy raz byl przy USG, zadowolony oczywiscie i dumny Ja tez ogolnie z wizyty zadowolona tyle ze dobre 10-15 min czekalam w gabnecie az gin. skonczy zalatwiac sobie przez tel plany na urlop,wyszukiwac wycieczki(moze Grecja moze Kreta, moze...) itd. No ale niech zna moje dobre serce nie wkurzalam sie o to.Poprosilam ja o skierowanie na badanie hormonow tarczycy bo swego czasu mialam guzki i chce skontrolowac sytuacje.No i przede mna picie glukozy. Bleeeeee...
Pyskaaa zeby to tylko woda Wstalam nie bylo wody,ukapalam cos na herbate to czajnik elektryczny nie chcial dzialac, stłukłam podstawke pod szklankę a na sam koniec wywalilam wszystkie tabletki z magnezem Wode resztki z zbiornika musialam wlac do garów, grzac na gazie zeby sie jakos wykapac. I oczywiscie gdy tylko skonczylam sie kapac to wode wlączyli
Uszy do góry Po tych gorszych dniach zawsze przychodza te lepsze
WhiteBleckberry Play cos ostatnio w ciula wali. My mamy neta z Playa no to jakos chodzi ale szalu nie ma bo u nas zasieg maja mały, a i numery przenieslismy do Play tyle za mamy na karte nie abonament no to z tego jestem w miare zadowolona ale wiecej bylo obiecywania zalet tego niz ich jest. Ale do neta nie potrzebowalismy zadnych papierow tylko dowod a przeciez tez placimy za niego abonament to nie wiem co oni Wam takie problemy robia.
Na mailu same slicznosci, az nie mozna sie napatrzec
Podsyłam tam fociaka z USG
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
My już po badaniu okazało się , że po prostu panikuje co prawda zapisal mi actiglobin ale mowi ze takie wyniki to w ciazy noormalne bo nasze skarby to egoisci i zabieraja nam wszystko i nie mysla o mamusiach
Gosica super foteczka na mailu
WhiteBleckberry Super gadzety dla maleństwa
U nas na badaniu byla chwila grozy przez chwile lekarz zawachal sie czy to napewno dziewczynka a ja tak sie patrze i mowie ,, a co ja teraz z tymi rozowymi rzeczami zrobie,, ale na szczescie pod koniec badania okazalo sie, że to jednak dziewczynka przynajmniej lekarz na dzien dzisiajszy tak stwierdził
A co do cytologi to ja tez mialam robiona na poczatku ciazy chyba w 8tc.
Pozdrawiam wszystkich
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1
Zdjęcia super
motylek270 - cieszę się, że maluszek zdrowiutki
Asiula315 - to tycie to i moja bolączka. Ale co na to poradzimy... Nie możemy być na diecie. Gosica ma rację. Później będziemy na pełnych obrotach i zrzucimy wszystko szybciej niż nam się wydaje
Pyśkaaaa - dziękuję za miłe słowa
MArta82 - też muszę się zaopatrzyć w kombinezonik. Szperałam już na necie, ale sezon się jeszcze nie zaczął i mniej ich jest.
Gosica - z Twoich przygód to chyba książkę można napisać. Wkurzające, ale tak je opisałaś, że prawie monitor oplułam Co nas nie zabije ...
Kristi - fajnie, że wszystko ok i że jednak różowe ubranka się przydadzą
U nas dziś spokój, święto. M z rana pojechał na 36 godzin dyżuru... Zbieram się niedługo do rodziców. A poza tym będę leżeć, leżeć i może jeszcze ... leżeć I cieszyć się ruchami maleństwa
Pozdrawiam!
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosica i ja sie obsmiałam hehehe:)i cieszę się że na wizycie wszystko dobrze a wiem że Tobie nie było do smiechu al ja tez sie obsmiałam
Jeta coż za plany hehehe ja jutro tez wedruje do rodziców co prawda z 2 latkiem mym nie poleże ale co tam
Kristi cieszę sie że u Ciebie tez wszystko dobrze to najważniejsze
Marta też ostatnio miałam gorsze dni i wiem że zaraz po nich przycodzą lepse będzie dobrze
dziewczyny ta glukoza wcale nie jest taka zła ja tez krzyczałam że ble dopoki jej nie wypiłam ciekawe czy teraz tez tak bedzie zmakowac
- paulainka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Dzisiaj dodalam zdjecie na poczte brzuszka, a o plec dopiero dowiem sie 28 sierpnia, ostatnio sie nie chcialo pokazac co tam miedzy nogami sie chowa