- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Kaś_O
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie będę odpisywać każdej po kolei, bo nie mam sił
Rozłożyło mnie przeziębienie Cały dzień leże w łóżku i się wygrzewam popijając różne dziwne i niekoniecznie smaczne specyfiki coby się wyleczyć, bo kaszel mnie dopadł okropny (aż wszystko mnie boli przy kaszlu), smarkam dalej niż widze, gardło boli, głowa też. No masakra
Prześle na maila filmik jak moja agentka szaleje w brzuszku, mało z niego nie wyskoczy. Jakoś ostatnio jest strasznie ruchliwa, wcześniej tak nie szalała dlatego aż ją nagrałam.
Kristi - To moja druga ciąża, bo niestety pierwszą poroniłam w tym roku 7 stycznia...
Staraliśmy się od razu o drugą ciąże no i mamy
W ogóle ja Wam chyba nie pokazałam mojej córci z ostatniego USG
Już posyłam na maila, a jutro porobie zdjęcia rzeczy które ostatnio kupiliśmy i wstawie
Rozglądam się już za resztą wyprawki dla mnie i dla Amelki, może w niedziele pojedziemy do Wrocka zamówić już wózek Albo na allegro zamówimy.
Całusy
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Moofkao kurcze, to nie dobrze ze musisz sie na taki "wypoczynek" wybrac. Cos sie posypały te pobyty w hotelu. Pewnie ze dasz rade a tak w ogole zerknelam na maila i mam taki sam(albo baaardzo podobny) kombinezon dla Maluszka jak Ty
Agacior łooooo matko ale przygoda
Kristi fajnie ze wozek juz wybrany i ze wszystko dotarło A co do kurierow to zauwazylam ze duzo z nich zachowuje sie jak by łaske robilo ze przywozi towar.
monisia100100 głowa do góry, cyc do przodu i nie smutaj sie
WhiteBlackberry zdrowiej Maleńka, zdrowiej
Ja dzis chyba przecholowalam. Pol dnia sprzatalam to sie powyginalam, wygimnastykowalam, pozniej jeszcze pojechalismy na zakupy,min prezent dla tesciowej nabyc i tak mi zaczal w trakcie chodzenia brzuch twardniec ze szok. W ogole dosc zle sie poczulam ale na szczescie jest juz w miare ok, tylko brzuch jeszcze daje co jakis czas znac o sobie. Do tego wkurzylam sie w sklepie na mojegp Ł. bo zamiast chodzic ze mna to polazl gdzies a ja potem chodzilam, szukalam i znalezc nie moglam. Dzwonilam to nie odbieral. W koncu go znalazlam a on sobie stoi spokojnie, rozmawia z kolega a dzwoniacy tel trzyma w rece i nie ma zamiaru odbierac.Jak zobaczyl moja mine to sie moment pozegnal z kolega ale zjeba i tak byla jeszcze w sklepie i to glosna
Wysylam na maila zdjecia ciuszkow ktore tak pozaplanowo kupilismy i moje fotki z brzuszkiem
Miłej nocy
- moni31
- Wylogowany
- gaworzenie
Nie było mnie znowu, ale niestety limit na internet mi sie skończył
Jestem juz w domu ale nie wiem w co ręce włożyć. Mój mąż wymalował pokoik dla małego, więc trzeba było troche ogarnąć. A od jutra mam gości z Irlandii więc czas nas gonił...
Co do mojej koleżanki niestety poroniła:(
Spróbuje jakoś nadrobic co pisałyscie... Narazie pozdrawiam
- Asiula315
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Agacior....przypadek z toaletą naprawde straszny....heh wczoraj jak byłam w parku i tam są szalety to sie nawet nie zamykalam bo sobie twoja przygodę przypomniałam....dobrze ze to sie tak wszystko skończyło
Dziewczyną ktore sie pochorowaly życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Moofka..trzymaj sie
Gosica...super brzuszek...ładnie rośnie
Nutka... Super tabelka...dzięki za aktualizacje
Moni31.... Przykro mi z powodu twojej koleżanki....i życzę miłego pobytu ze znajomymi
Pozatym dziewczyny życzę miłego weekendu....buziaki trzymajcie sie ciepło.... pozdrawiam
- Nutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzisiaj czeka mnie samotny wieczór. Mąż idzie trzaskać zdjęcia a ja zostaję w domu z kotem no i Kubulkiem
Gosica ja swojego M za takie coś bym rozniosła... W drobny pył także uważam ze zjebki w pełni zasłużone. A z tym sprzątaniem to kochana trochę wystopuj. Wiem ze chciałybyśmy zrobić wszystko jak najszybciej ale niestety... Ja przy remoncie chciałam mężowi we wszystkim pomagać i zafundowałam sobie wczasy... Teraz muszę leżeć.
moni31 przykro mi z powodu koleżanki...
asiula315 dzięki
A właśnie dziewczyny, co do tabelki. Jak widzicie jeszcze nie wszystkie dane są wpisane odnośnie płci czy imienia. Jeżeli macie juz takie dane proszę was o wiadomość na PW.
Ehhh.. Czas sie ruszyć i wymyślić coś na obiad...
Do potem
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
dla tych, które pytały o moje wyniki glukozy to miałam za drugim razem 81/175/148. zobaczymy co wyjdzie w szpitalu.
moni31 przykro mi z powodu koleżanki
Agacior niezły horror miałaś, ja zawsze miałam taką fobie że się zamknę i nie wyjdę i czasami wolę żeby mi ktoś wlazł niż ryzykować zatrzaśnięcie
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Nutka wlasnie mialam ochote go rozniesc. Ludzie w kolejce do kasy sobie posluchali litania i wiazanki Stopuje, stopuje nie chce przegiąć
Czuje sie Dziewczęta jak by walec po mnie przejechal. Totalny brak sił mnie dopadł.Moje konczyny ledwo sie ruszaja W domku sobie napalilam jest cieplusio i milusio, ugotuję tylko obiad i tyle robie sobie święto Juz czuję tą gorącą, fantastyczn,relaksacyjną kąpiel którą sobie zafunduje A pozniej idziemy na impreze- imieniny tesciowej. Aż uszami klskam z radośći na samą myśl Ale rodzenstwo mojego Ł. się stawi to i my msimy byc. Moze nie będzie źle, przynajmniej dobrze pojemy
Pozdrawiam i miłego dnia
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1
moni31 - mi również przykro z powodu koleżanki...
Gosica - fajowe foty. Ja muszę jakąś aktualną pyknąć.
Ja sobie szaleje z oknami. Oczywiście z przerwami i kolejne rozłożę na przyszły tydzień Pogoda dopisuje, słoneczko świeci aż ma się ochotę na porządki. Do tego jak pomyślę, że wieczorem siądę na kanapie w takim czystym pokoiku to aż się chce Uwielbiam takie wieczory
No to koniec przerwy. Na kolejnej znowu do Was zajrzę
- piranetka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kuba:) nasze największe szczęście!
moofka trzymaj się tam wszystko dla dobra dzidziusia
Agacior rozmawiałam o tym z koleżanką i ona też miała wklęsłego jednego. Jak urodziła to synek ładnie jej go wyciągnął podczas karmienia. A historia z toaletą to jak z jakiegoś horroru Ja zawsze mam takie wrażenie, że mi się drzwi zatrzasną jak wchodzę do publicznych toalet.
WhiteBlackberry wracaj szybko do zdrowia niby zwykłe przeziębienie, a potrafi uprzykrzyć życie no i czekamy na filmik i zdjęcia
Gosica uwielbiam czytać twoje posty o przygodach z mężem zawsze się uśmieję zdjęcia super! brzusio ładnie rośnie
Nutka jak wymyślisz coś dobrego to daj znać, bo tu pora obiadowa się zbliża a ja nie wiem co ugotować
jeta ja dzisiaj mam to samo energia mnie roznosi, ale staram się nie przesadzać.
Wczoraj nie mogłam długo usnąć i tak zaczęłam spisywać sobie co mam zabrać do szpitala (z najmniejszymi szczegółami). Wyszło mi, że zamiast torby, jakaś porządna waliza by się przydała!
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
jeta link do apteki nie działa? sprawdź ten www.aptekagemini.pl/ , ja ostatnio tylko u nich zamawiam, chyba, że czegoś nie mają to wchodzę na stronę apteki Dbam o zdrowie
motylek270 no to może u mnie też te ketony od zbyt małej ilości wypitych płynów, bo ostatnio trochę się z tym obijałam, ale już nadrabiam A tobie już się polepszyły wyniki moczu?
Zaraz zabieram się za sprzątanie łazienki bo już się od kilku dni o to prosi.
Jeszcze jakiś obiad przydałoby się zrobić, ale coś nie mam weny
Wczoraj zamówiliśmy w Smyku dwa komplety pościeli dla małego + kołderkę i poduszkę. Szukałam takiej kołderki spinanej z dwóch, jedna warstwa cieńsza, druga grubsza zależnie od tego co się potrzebuje, a jak za zimno to można spiąć je obie razem. I znalazłam ją w Smyku, mam nadzieję, że się sprawdzi Jeszcze kilka rzeczy na liście małego tylko mi zostało
A tu jeszcze trzeba swoją wyprawkę uszykować. Piżamki dotarły wczoraj. Co Wy szykujecie dla siebie do szpitala? Czytałam o podkładach poporodowych, ale nie wiem które wybrać i co jeszcze z takich rzeczy by się przydało. Może któraś z Was coś może polecić?
W poniedziałek idziemy na wizytę, więc dowiem się co o moich wynikach sądzi moją lekarka. A po badaniu lecimy na pierwsze zajęcia w szkole rodzenia
Miłego popołudnia
- Nutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Miło popatrzeć jak w sobotę coś sie u nas dzieje niegdyś były tu pustki
Piranetka juz pewnie po obiedzie jesteście u nas dzisiaj Botwinka na jutro tez starczy, jedynie dorobię klopsiki mielone w sosie koperkowym i do tego potatosy