BezpiecznaCiaza112023

Grudnióweczki 2013 :)

11 lata 2 miesiąc temu #758266 przez Kristi
Aha to przykre :dry: kurde głupio mi że zapytałam.... :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #758271 przez Nutka
Kristi spokojnie :) pisałyśmy o tym na forum a nikt nie wymaga tego żebyś cały wątek wertowała i nadrabiała :)

11 lata 2 miesiąc temu #758282 przez Kaś_O
Monisia to widzę że masz termin do mojego u mnie po USG wpisali 28.11 a i tak powiedziała ze tak orientacyjnie bo młody tydzień starszy się wydaje. I by się zgadzało że owu miałam wcześnie.. :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 2 miesiąc temu #758330 przez WhiteBlackberry
Cześć dziewczyny :)
Nie będę odpisywać każdej po kolei, bo nie mam sił :(
Rozłożyło mnie przeziębienie :( Cały dzień leże w łóżku i się wygrzewam popijając różne dziwne i niekoniecznie smaczne specyfiki coby się wyleczyć, bo kaszel mnie dopadł okropny (aż wszystko mnie boli przy kaszlu), smarkam dalej niż widze, gardło boli, głowa też. No masakra :(
Prześle na maila filmik jak moja agentka szaleje w brzuszku, mało z niego nie wyskoczy. Jakoś ostatnio jest strasznie ruchliwa, wcześniej tak nie szalała dlatego aż ją nagrałam. :lol:

Kristi - To moja druga ciąża, bo niestety pierwszą poroniłam w tym roku 7 stycznia... :(
Staraliśmy się od razu o drugą ciąże no i mamy :)

W ogóle ja Wam chyba nie pokazałam mojej córci z ostatniego USG :)
Już posyłam na maila, a jutro porobie zdjęcia rzeczy które ostatnio kupiliśmy i wstawie :)
Rozglądam się już za resztą wyprawki dla mnie i dla Amelki, może w niedziele pojedziemy do Wrocka zamówić już wózek :) Albo na allegro zamówimy.

Całusy :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #758347 przez Kristi
White Przykro mi :dry: Ale super że się udało szybko znowu i teraz jest już wszystko ok :blink: Jak będziecie we Wrocławiu zajedźcie do askota nie pamiętam jaki wózek miałaś wybrany ale tam teraz w weekend jest kiermasz wózków i można w fajnej cenie coś upolować ja już swój mam w domku :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #758390 przez Gosica
Hej Laseczki :)

Moofkao kurcze, to nie dobrze ze musisz sie na taki "wypoczynek" wybrac. Cos sie posypały te pobyty w hotelu. Pewnie ze dasz rade :) a tak w ogole zerknelam na maila i mam taki sam(albo baaardzo podobny) kombinezon dla Maluszka jak Ty ;)

Agacior łooooo matko ale przygoda :ohmy:

Kristi fajnie ze wozek juz wybrany i ze wszystko dotarło :) A co do kurierow to zauwazylam ze duzo z nich zachowuje sie jak by łaske robilo ze przywozi towar.

monisia100100 głowa do góry, cyc do przodu i nie smutaj sie :kiss:

WhiteBlackberry zdrowiej Maleńka, zdrowiej :kiss:

Ja dzis chyba przecholowalam. Pol dnia sprzatalam to sie powyginalam, wygimnastykowalam, pozniej jeszcze pojechalismy na zakupy,min prezent dla tesciowej nabyc i tak mi zaczal w trakcie chodzenia brzuch twardniec ze szok. W ogole dosc zle sie poczulam ale na szczescie jest juz w miare ok, tylko brzuch jeszcze daje co jakis czas znac o sobie. Do tego wkurzylam sie w sklepie na mojegp Ł. bo zamiast chodzic ze mna to polazl gdzies a ja potem chodzilam, szukalam i znalezc nie moglam. Dzwonilam to nie odbieral. W koncu go znalazlam a on sobie stoi spokojnie, rozmawia z kolega a dzwoniacy tel trzyma w rece i nie ma zamiaru odbierac.Jak zobaczyl moja mine to sie moment pozegnal z kolega ale zjeba i tak byla jeszcze w sklepie i to glosna :silly:
Wysylam na maila zdjecia ciuszkow ktore tak pozaplanowo kupilismy i moje fotki z brzuszkiem ;)

Miłej nocy :kiss:

[/url]

11 lata 2 miesiąc temu #758421 przez moni31
Hej dziewczyny

Nie było mnie znowu, ale niestety limit na internet mi sie skończył :(
Jestem juz w domu ale nie wiem w co ręce włożyć. Mój mąż wymalował pokoik dla małego, więc trzeba było troche ogarnąć. A od jutra mam gości z Irlandii więc czas nas gonił...

Co do mojej koleżanki niestety poroniła:(

Spróbuje jakoś nadrobic co pisałyscie... Narazie pozdrawiam

25.12.2008 40 tc (*)(*)(*)

11 lata 2 miesiąc temu #758477 przez Asiula315
Hejka z rana.... Jakoś u mnie ostatnio brak weny do pisania.... Nie wiem chyba hormony.....ale czytam na bieżąco...
Agacior....przypadek z toaletą naprawde straszny....heh wczoraj jak byłam w parku i tam są szalety to sie nawet nie zamykalam bo sobie twoja przygodę przypomniałam....dobrze ze to sie tak wszystko skończyło ;)
Dziewczyną ktore sie pochorowaly życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)
Moofka..trzymaj sie :)
Gosica...super brzuszek...ładnie rośnie ;)
Nutka... Super tabelka...dzięki za aktualizacje :)
Moni31.... Przykro mi z powodu twojej koleżanki....i życzę miłego pobytu ze znajomymi :)
Pozatym dziewczyny życzę miłego weekendu....buziaki trzymajcie sie ciepło.... :) pozdrawiam

11 lata 2 miesiąc temu #758546 przez Nutka
Witam weekendowo :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dzisiaj czeka mnie samotny wieczór. Mąż idzie trzaskać zdjęcia a ja zostaję w domu z kotem :) no i Kubulkiem :)

Gosica ja swojego M za takie coś bym rozniosła... W drobny pył :) także uważam ze zjebki w pełni zasłużone. A z tym sprzątaniem to kochana trochę wystopuj. Wiem ze chciałybyśmy zrobić wszystko jak najszybciej ale niestety... Ja przy remoncie chciałam mężowi we wszystkim pomagać i zafundowałam sobie wczasy... Teraz muszę leżeć.

moni31 przykro mi z powodu koleżanki...

asiula315 dzięki :)

A właśnie dziewczyny, co do tabelki. Jak widzicie jeszcze nie wszystkie dane są wpisane odnośnie płci czy imienia. Jeżeli macie juz takie dane proszę was o wiadomość na PW.

Ehhh.. Czas sie ruszyć i wymyślić coś na obiad... :)

Do potem :)

11 lata 2 miesiąc temu #758576 przez moofka
dziewczynki dziękuję bardzo za słowa otuchy :kiss: :kiss: :kiss:

dla tych, które pytały o moje wyniki glukozy to miałam za drugim razem 81/175/148. zobaczymy co wyjdzie w szpitalu.

moni31 przykro mi z powodu koleżanki :(

Agacior niezły horror miałaś, ja zawsze miałam taką fobie że się zamknę i nie wyjdę i czasami wolę żeby mi ktoś wlazł niż ryzykować zatrzaśnięcie :P

11 lata 2 miesiąc temu #758590 przez Gosica
Cześć :)

Nutka wlasnie mialam ochote go rozniesc. Ludzie w kolejce do kasy sobie posluchali litania i wiazanki :silly: Stopuje, stopuje nie chce przegiąć

Czuje sie Dziewczęta jak by walec po mnie przejechal. Totalny brak sił mnie dopadł.Moje konczyny ledwo sie ruszaja :blink: W domku sobie napalilam jest cieplusio i milusio, ugotuję tylko obiad i tyle robie sobie święto :blink: Juz czuję tą gorącą, fantastyczn,relaksacyjną kąpiel którą sobie zafunduje :lol: A pozniej idziemy na impreze- imieniny tesciowej. Aż uszami klskam z radośći na samą myśl :X Ale rodzenstwo mojego Ł. się stawi to i my msimy byc. Moze nie będzie źle, przynajmniej dobrze pojemy :laugh:
Pozdrawiam i miłego dnia :)

[/url]

11 lata 2 miesiąc temu #758610 przez jeta
Hejsa!

moni31 - mi również przykro z powodu koleżanki...

Gosica - fajowe foty. Ja muszę jakąś aktualną pyknąć. :)

Ja sobie szaleje z oknami. Oczywiście z przerwami i kolejne rozłożę na przyszły tydzień :) Pogoda dopisuje, słoneczko świeci aż ma się ochotę na porządki. Do tego jak pomyślę, że wieczorem siądę na kanapie w takim czystym pokoiku to aż się chce :) Uwielbiam takie wieczory :)

No to koniec przerwy. Na kolejnej znowu do Was zajrzę ;)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #758631 przez piranetka
Cześć kobietki :)
moofka trzymaj się tam :) wszystko dla dobra dzidziusia :)
Agacior rozmawiałam o tym z koleżanką i ona też miała wklęsłego jednego. Jak urodziła to synek ładnie jej go wyciągnął podczas karmienia. A historia z toaletą to jak z jakiegoś horroru :lol: Ja zawsze mam takie wrażenie, że mi się drzwi zatrzasną jak wchodzę do publicznych toalet.
WhiteBlackberry wracaj szybko do zdrowia :) niby zwykłe przeziębienie, a potrafi uprzykrzyć życie :dry: no i czekamy na filmik i zdjęcia :D
Gosica uwielbiam czytać twoje posty o przygodach z mężem :lol: zawsze się uśmieję :D zdjęcia super! brzusio ładnie rośnie :)
Nutka jak wymyślisz coś dobrego to daj znać, bo tu pora obiadowa się zbliża a ja nie wiem co ugotować :huh:
jeta ja dzisiaj mam to samo :) energia mnie roznosi, ale staram się nie przesadzać.

Wczoraj nie mogłam długo usnąć i tak zaczęłam spisywać sobie co mam zabrać do szpitala (z najmniejszymi szczegółami). Wyszło mi, że zamiast torby, jakaś porządna waliza by się przydała! :pinch:

11 lata 2 miesiąc temu #758649 przez mała82
Dzięki za informacje odnośnie wyników glukozy :)

jeta link do apteki nie działa? sprawdź ten www.aptekagemini.pl/ , ja ostatnio tylko u nich zamawiam, chyba, że czegoś nie mają to wchodzę na stronę apteki Dbam o zdrowie :)

motylek270 no to może u mnie też te ketony od zbyt małej ilości wypitych płynów, bo ostatnio trochę się z tym obijałam, ale już nadrabiam :) A tobie już się polepszyły wyniki moczu?

Zaraz zabieram się za sprzątanie łazienki bo już się od kilku dni o to prosi.
Jeszcze jakiś obiad przydałoby się zrobić, ale coś nie mam weny :(

Wczoraj zamówiliśmy w Smyku dwa komplety pościeli dla małego + kołderkę i poduszkę. Szukałam takiej kołderki spinanej z dwóch, jedna warstwa cieńsza, druga grubsza zależnie od tego co się potrzebuje, a jak za zimno to można spiąć je obie razem. I znalazłam ją w Smyku, mam nadzieję, że się sprawdzi :) Jeszcze kilka rzeczy na liście małego tylko mi zostało :)
A tu jeszcze trzeba swoją wyprawkę uszykować. Piżamki dotarły wczoraj. Co Wy szykujecie dla siebie do szpitala? Czytałam o podkładach poporodowych, ale nie wiem które wybrać i co jeszcze z takich rzeczy by się przydało. Może któraś z Was coś może polecić?
W poniedziałek idziemy na wizytę, więc dowiem się co o moich wynikach sądzi moją lekarka. A po badaniu lecimy na pierwsze zajęcia w szkole rodzenia :)

Miłego popołudnia

11 lata 2 miesiąc temu #758712 przez Nutka
Wow :)
Miło popatrzeć jak w sobotę coś sie u nas dzieje :) niegdyś były tu pustki :)

Piranetka juz pewnie po obiedzie jesteście :) u nas dzisiaj Botwinka :) na jutro tez starczy, jedynie dorobię klopsiki mielone w sosie koperkowym i do tego potatosy :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka