- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nim sie obejrzysz będzie 15:30, trzymam kciuki
Kaś_O- No właśnie z tą macicą to jakiś cyrk, byłam u 3 lekarzy i żaden nie stwierdził obniżenia macicy, dopiero czwarty doktor Za 10 dni ide ponownie i sie podpytam o tą macice, po porodzie ćwiczyłam mięśnie Kegla i miałm fizjoterapie, bo wiem że kobietki pózniej miewaja problemy etc. Aj teraz byleby się nie denerwować.
Spokojnej nocy dziewczynki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kaś_O
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- Nutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
A tak btw Dzień doberek wszystkim
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jeszcze od wczoraj wzieło mnie jakieś przeziębienie , gardło boli,ale do lekarza narazie nie chcę iśc bo wolałabym uniknąć brania leków. Zobaczymy czy do jutra trochę się polepszy.
- Nutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ale u mnie szarawa pogoda a jak jest u was?
Kaś_O- mój syn 11 maja 4 latka kończy, ale bywa, że go noszę na rękach jak sie wygłupiamy lub jak przyfasoli w coś. Lekarz tylko powiedział bym nie dżwigała. Postram się uważać na to przez te 10 dni.
Monisia-zwiększona wydzielina jest całkowicie normalna, wiele kobiet nie obchodzi się bez wkładek. Ja mam teraz infekcje bakteryjną (ponoć środowisko w pochwie podczas ciąży bardzo im sprzyja) i moja wydzielina była szarawa, ale mi się wydawała biaława i była bez zapachu, więc to może dopiero był początek, bo to chyba ma nieprzyjemny zapach. Lekarz sprawdził stan mojej szyjki takim sprzetem dosyc sporym podobnym do mikroskopu i widziałam siebie od środka tak jak na tym zdjęciu:
www.beautifulcervix.com/age-21-day-4/
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
mefiana u mnie pogoda taka w kratkę na chwilę wychodzi słoneczko, i po kilku minutach aż szarawo się robi jak się chowa za chmurkami. Ale twój lekarz ma sprzęcior , nawet nie słyszałm o czymś takim
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Monisia ja pierwszy raz byłam u niego, tak samo nie wiedziałam.
Czy któraś z was miała takie badanie?
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
www.mikroskopy.pl/uploads/511cc4b9d8402.JPG
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1
Mefiana - Zawiera koncentraty soku z malin i czarnych porzeczek oraz stanowi źródło naturalnych, biologicznie czynnych substancji z czosnku i witaminy C.
Nie wiedziałam, że takie narzędzie w ogóle istnieją. Ile to się człowiek dowiaduje na tym forum
O wydzielinie była dyskusja. Ja miałam przez jeden dzień wydzielinę o kolorze lekko brązowym. Czytałam różne opinie na ten temat. Jaka jest wasza opinia?
- Agacior
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie też dużo chmur i słoneczko mi zakrywają, więc z leżakowania na dworze muszę chyba zrezygnować
Mefiana- no mój gin chyba nie ma takiego sprzętu w każdym razie nie miałam takiego bad. No i mi też zalecił natamycynę. Biorę już 2 tyg i o wiele lepiej jest, przynajmniej nic nie swędzi no i jest całkowicie bezpieczna bo działa tylko miejscowo.
Monisia - Prenalen zawiera gł. czosnek i czarną porzeczkę, co jest dużą dawką naturalnej vit. C. Na gardło polecam aerozol Argentin T (bezpieczny w ciąży), użyłam 2 razy + płukanie wodą z solą przeszło raz dwa.
Nutka- ja bym vit C odstawiła. Prenalen zawiera dużą dawkę naturalnej vit c, a jej nadmiar raczej nie jest wskazany w ciąży.
Jutro lecę na kontrolę do lekarza. Mam nadzieję, ze uda mi się i moją fasolkę Wam pokazać Co prawda mam już 2 zdjęcia, ale była malutka i praktycznie nic nie widać.
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jeta ja myśle, ze takie lekko brązowe plamienia mogą być wlaśnie pękającymi naczynkami przez bardzo ukrwioną macice i chyba to nic grożnego jak sobie wypływa a nie zostaje w środku, jednak pewności nie mam.
Agacior- własnie mi doktor powiedział, ze leki takie muszą działać miejscowo. Mam nadzieje, że za te 10 dni bedzie już dobrze, bo mam szlaban na przytulanki chyba przez to lub przez tego krwiaka No ale taki zakaz to nic strasznego wiadomo
- Agacior
- Wylogowany
- pierwsze słowa