- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Agacior
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja już po wizycie. Szyjka wygładzona, rozwarcie na 1 cm. Tak się cieszę, ze w końcu się coś ruszyło główka już jest bardzo nisko. Kamilek waży 3200 czyli już całkiem sporo (a miał być małym dzieckiem). Na usg uśmiechał się do nas
Kolejna wizyta na ktg 11.12. Jak doczekamy oczywiście Mój gin powiedział, że lepiej jak się urodzi jak najszybciej, bo dużo przybiera na wadze.
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
My niestety jeszcze w ,,hotelu,,;(( więc tylko troszkę napisze jak u nas. Ale najpierw oczywiście GRATULACJE DLA WSZYSTKICH NOWYCH MAMUSIEK:***
My miałyśmy iś. Do domu ale malutka dostała żółtaczki;( więc tteraz się opala ni. Wiem jak długo yu jeszcze będziemy siedzieć;( trzymam kciuki za pozostałe dwupaczki:* i życzę dużo cierpliwośći w oczekiwaniu wielkiego dnia;) White rodzilam w Olesnicy
- Natala
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ależ się rozkrecilyscie dziewczyny !
Z wizyty - rozwarcie na jeden palec, szyjka zgładzona, mała główka juz nisko, 2950-3000 wazy, w gabinecie widziałam się z nim ostatni raz, teraz co 2-3 dni na zapis KTG w szpitalu i czekać...
Moofka, Kristi, 3 mam kciuki
jakos do mnie dzisiaj doszło, ze w końcu ten poród nie musi być taki straszny - szkoda, ze naglasniąne sa te ''złe'' akcje porodowe, zaczelam czytac o porodach , po których dziewczyny chciały rodzic jeszcze raz, a skurcze w lydce SA dla nich bardziej bolesne niż te porodowe o dziwo takie kobiety istnieją a czytanie o tym dobrze robi na głowę, z reszta ile ludzi na świecie tyle porodow, wiec czemu ja nie mialabym sobie poradzić... Niby grunt to pozytywne nastawienie, wiec się nastawiam a co ważne nagroda za ten wysiłek i bol jest całkiem niezła wiec warto się poświecić
Tez marzy mi się waga ślubna tylko, ze ciąże zaczynalam z + 7 kg więcej niż na ślubie wiec wyzwanie podwójne , a tez myslalam wtedy , ze grubas jeszcze jestem... Człowiek głupi teraz docenia dopiero
Zmykam spać bo ledwo chodze tak mnie krok boli, chyba mój doktorek skarbów tam dzisiaj szukał...
- moni31
- Wylogowany
- gaworzenie
Nasza Nutka urodziła Kubunia:) 4160g, 56 cm... Gratulujemy i zdrówka dla małego:)
- Daisy
- Wylogowany
- gaworzenie
- miłość nie do ogarnięcia...
- Agacior
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Winka_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jakby nasze dzieciaczki czekały na rozpoczęcie grudnia i teraz jedno za drugim haha
szaleńcze tempo.
daisy gratulacje
Nutka nareszcie już będzie mogła opuścić szpital z Kubusiem
Kristi jeszcze parę dni w szpitalu, dacie radę!
Natala a moze zrobił Ci ten masaż szyjki? Bo co innego?? Chociaż termin masz na 12 grudnia to po co by robił tak wcześnie i bez słowa hmm
Ja jutro ide na wizyte może w końcu mi tam sprawdzi rozwarcie bo jeszcze nie sprawdzał no ale jeszcze 6 dni do terminu. Jedynie co to stopy mam jak balerony, przeszły same siebie wcale ich nie poznaje haha. Żadne buty na mnie nie wchodzą już i ledwo człapię
- Kaś_O
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas.pierwsza ciezka noc.. ale co zrobic.. czelam niecierpliwie na meza
- Agacior
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Te nasze dzieciątka coś nie chcą już siedzieć w brzuszkach. Poczuły grudzień i koniec
Po wczorajszej wizycie i spacerze po Bonarce dostałam takich różowawo brązowych plamień a do tego jeszcze bóle w kroczu... zaraz ide zrobić herbatkę z liści malin i biorę się za sprzątanko a w przerwach poskaczemy na piłce.
Gosica jak z tym oknem? ja ostatnio skakałam po drabinie, ale żeby się dostać na poddasze na naszej budowie ochrzan od męża taki jak nigdy jak mnie zobaczył na tej górze, ale w końcu ja mu tłumacze, że ja i dziecko musimy być silni przy porodzie
- piranetka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kuba:) nasze największe szczęście!
zbiorowe gratulacje dla paulinki, nutki i daisy!
Dziewczyny zwolnijcie trochę bo do Świąt wszystkie maluszki wyjdą i styczniówki będą musiały zacząć wcześniej
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Paulainka Gratulacje! Super, że już jesteście razem
Jak znajdziecie troszkę czasu to dajcie znać jak było
karbon Trzymaj się ta Chyba rzadko która z nas jest na to przygotowana, choć niby mamy te 9 miesięcy na oswojenie się z tym wszystkim.
anitka90 To w takim razie szybkiego rozwiązania życzę
Nutka No proszę i kolejna. Gratulacje Też daj znać jak już wrócicie do domu Normalnie zazdroszczę Wam, że już macie to za sobą
Daisy Również przesyłam gratulacje. Ale się rozkręciłyście. Co post do dobra nowina
A ja wczoraj odebrałam moje globulki i zaczęłam walkę z tym wstrętnym paciorkowcem. 16 grudnia umówiłam się na powtórne pobranie wymazu i zobaczymy czy zniknie. Wydaję mi się, że mały zrobił fikołka w brzuchu, ale nie takiego na jakiego czekamy. Teraz główka z lewej strony a nóżki pod moim żebrem z prawej. Do terminu jeszcze trochę, więc nadal mam nadzieję, że się wykręcę od tej cesarki Ale wiadomo najważniejsze zdrówko małego.
Wczoraj wybraliśmy się po kamerkę do sklepu, ale okazało się, że ta którą chcemy jest już zarezerwowana, a my specjalnie na drugi koniec miasta po nią jechaliśmy, bo w innym sklepie nas poinformowali, że tam mają. No i musimy zamówić na internecie i odbiór za kilka dni. Te sklepy normalnie same się proszą, żeby nie jeździć do nich specjalnie tylko zakupy przez internet robić
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
No widzę, że zaczęłyście się dosłownie masowo rozpakowywać
paulainka GRATULACJE !!! Dla Nutki oczywiście też!!! No i Daisy również gratulacje!
anitka90 Ooo, już coś ruszyło mówisz?
No kochana Ty też po drabinie skaczesz? :o Ej, ej, bo się przejde do Ciebie no!
Uważaj tam na siebie!
Kristi Wychodźcie szybko z tego 'hotelu'
Natala Szkoda właśnie, że tych złych relacji z porodu jest więcej niż tych dobrych... i weź tu się nastaw na fajny poród czytając jaki to ból itd...