- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Asiula315
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Iwona23
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Nie ma nic ważniejszego od rodziny i zaufania
- Natala
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- GOSIA82
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Asiula315
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Pozatym życzę miłego weekendu....

- Iwona23
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Natala na to wygląda że cholerstwo przeszło z nas na niego
My po wizycie w poradni patologi noworodka.Na szczescie przy mleku na razie zostajemy tym co mamy i trzeba obserwowac,plus dali nam skierowanie do alergologa podejrzewaja alergie i atopowe zapalenie skóry.Wyniki tez szalowe mu nie wyszly,morfologia w wiekszosci ma wszystko przekroczone albo znow za mało.Ale juz tyle wizyt w tej poradni,u siebie mamy kontrolowac.A alergolog dopiero w kwietniu.
Katar dalej meczy,woda morska nie wychodzi z uzycia,i wydaje mi sie ze dzis Szymek jest juz fajniejszy,taki bardziej zywy,moze mu przejdzie to pieroństwo
- Iwona23
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Kristi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- anitka90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Piszecie o basenach, a ja się jeszcze do galerii boję zabrać maluszka...
Dziś moj Kamilek przez cały dzień spał może z 30 min, przy kąpieli mi zasypiał, a teraz spać mu się nie chce... ciekawe co będzie w nocy... a jadł znów co chwilke.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- GOSIA82
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Gosica-biedny Szymonek,mam nadzieję,że katar szybko minie.I do tego bieganie po lekarzach-współczuję Wam
Iwona23-niestety alergie są genetyczne,ja akurat nie mam,ale mój tata jest alergikiem i moja Martynka po nim odziedziczyła alergie,tyle,że u dzieci są na początku pokarmowe i dopiero z wiekiem mogą zamienic się w wziewne.Dobrze,że mleko dają na receptę,zapytaj o jakiś płyn do kąpieli np.oilatum lub inny emolient-może też na receptę dają.
Kristi-na basen możesz iść tak naprawdę kiedy tylko chcesz,nie ma ograniczeń dotyczących wieku tylko zdrowy rozsądek-wiadomo z noworodkiem nie pójdziesz,bo po co.Jeśli woda chlorowana to trzeba dobrze natłuścić skórę po basenie i tyle.Nasza Martynka też była pierwzy raz na basenie jak miała dwa miesiące i teraz ma osiem lat-pływa,nurkuje-czyje się jak ryba w wodzie.Takie maluszki nie odczuwają jeszcze takiego strachu i warto to wykorzystać,żeby pokochały wodę.
Anitka90-ja po sklepach biegałam z Jaskiem jak miał 3 dni(przedświąteczne zakupy)-nie odmawiaj sobie żadnych wypadów,z takim maluszkiem to sama przyjemność-gorzej będzie jak podrośnie i nie będzie chciał siedzieć w wózku

A teściowa-cóż... głupie babsko i tyle.Mam nadzieję,że Ty dlużna nie jesteś i też coś potrafisz jej delikatnie dokuczyć

Ja jutro wypad z córką do kina,a Jasiek z tatusiem zostaje

- Natala
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja juz z mała wszędzie latami, ostatnio w galerii bylysmy a mała zachwycona wszystkimi swiecidelkami na suficie. A zakupy w Lidlu czy Tesco to juz standard , wiec śmiało rusz się , tym bardziej jak to lubisz

Gosica Ty to masz z tym maluszkiem cały czas cos , bądź dzielna

Gosia82 czekamyna fotki !
My tez walczymy ze skórka malej dalej , juz 5 serie kosmetyków testuje , bo takie zalecenie dostalam od pediatry testować AZ do skutku i tak tym sposobem na guzie Bepanthen, na nogi i ręce Emolium, na brzuszek i plcki jeszcze testujemy, a do kąpieli maka ziemniaczana ehhh i tak sobie myślę , ze pewnie w związku z tym nici z basenu ?! Martwie się jak by jej skora zareagowała na ta wodę basenowa...
Marysia wczoraj zasnęła mi w ciągu dnia na 3 h

- jeta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1
Anitka -
A mnie mój syn wystraszył w nocy. Zjadł sobie ok 18, później kąpiel i zasnąl ok 20. Czekałam na pobudkę i kolejne karmienie jak zwykle w okolicach 22-23. Ale nic, więc położyłam się i zasnęłam. Obudziłam się po 3 a on dalej śpi. Podotykałam, posprawdzałam - wszystko ok. No i sam się obudził przed 4. Był ponad 9 h bez jedzenia!!!

Dokucza nam jeszcze jego pupa - ciągle czerwona i jakieś krostki. Używamy do mycia wody przegotowanej, smarujemy sudocremem. Na chwilę się podgaja i znowu to samo, a niczego nie zmieniamy. Macie jakiś sposób?
- GOSIA82
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- GOSIA82
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-