- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- Brukselka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Napiszę coś więcej, jak będę miała chwilę, tymczasem trzecia noc hardkor.
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Nutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Po takich informacjach nie wiadomo co pisac Ale się cieszę Woooohoooo!
Moze tylko tyle ze w niedziele idiemy pierwszy raz na basen ciekawa jestem jak maly zareaguje na taaaaka ilosc wody Troche wieksza wanna Młody dostał od chrzestnego rowerek biegowy. doczepilismy kółeczka i po domu śmiga jak wściekły. na dniach kupujemy kask i ochraniacze i wio na chodniki
A tak poza tym to praca, praca, praca...
i moje dziecie w trakcie nauki samodzielnego jedzenia Jogurcik naturalny
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nutka uśmiałam się z Kubusia ale musiał być szczęśliwy taki upaćkany. Mój ostatnio nie jest zainteresowany samodzielnym jedzeniem. Samo jedzenie interesuje go bardzo, ale muszę go karmić. Myślałam, że Tymek jeszcze za młody na rowerek biegowy, a też mnie już korci od dawna i skoro Kubuś już śmiga na rowerku, to my chyba też spróbujemy. Musimy go najpierw kupić i kask też, ale może jutro to zrobimy i w sobotę na działce wypróbujemy.
Basen fajna sprawa, my chodziliśmy jesienią przez 3 miesiące. Na pewno będzie zajarany na maxa jak lubi się kąpać w wannie.
- Natala
- Wylogowany
- budujemy zdania
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
Nutka - boski! Musiał być przeszczęśliwy! U nas różnie z samodzielnym jedzeniem. Zwykle jest karmiony.
Daj znać jak było na basenie. My też się czaimy, ale zastanawiam się czy przy jego azs darować mu kąpiele w chlorowanej wodzie.
Dostałam wczoraj wyniki badań na alergie i ma uczulenie na pleśń, trawy, jajko i orzechy ale w niskiej klasie na szczęście. Dzięki temu nie ma mocnych objawów, bo jajka wcina w makaronie czy w ulubionych placuszkach i nie wyskakuje mu nic mocniej. Mam nadzieję, że wyrośnie z tego cholerstwa.
- Nutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nefri, Jeta młody był przeszczęśliwy że sie tak wysmarował... a jak się fajnie chlapało do okoła heh my też z reguły sami karmimy Kubulka, jedynie samodzielnie wcina paróweczki, warzywka gotowane w całości i kanapki (padlinkę ściaga i zjada a chlebek/bułeczka zostaje) Także dziewczyny kochane.. nasze maluszki maja jeszcze czas na samodzielne jedzienie Przyznam sie wam szczerze, że ja to sie nawet cieszę z tego że muszę Kube karmić... bo jak jeszcze tą sztuke opanuje to już w ogóle mama pójdzie w odstawkę
Jeta my idziemy na basen z woda jonizowaną. Generalnie nas nie chcieli wpuścić na basen z woda chlorowaną. Mówią że takie małe dzieci nie powinny sie kąpać w chlorowanej wodzie. Ale na ten temat słyszałam już wiele opinii. Jedni mówia tak a inni inaczej. I bądź tu madry.. My też się długo zbieraismy do pójścia na basen, są nawet w Elblągu specjalne zajęcia dla maluszków, ale jakoś nigdy sie nie składało. Traf chciał, ze Danio robił jakieś zlecenie na plakatyi ulotki dla tej szkoły plywania dla maluchów i rozliczenie zrobilismy w barterze. My im projekty a oni nam basen Sama jestem ciekawa co sie bedzie działo Czy Buba basenu nie rozniesie
Kochana powiedz mi jak załatwiałaś testy Julkowi? robiliscie prywatnie cy na NFZ? Kuie też musimy zrobić. Co i rusz cos mu wyskakuje. Najpierw uczuliło go kakao (dostał kasze kakaową i wysypało go po całości), ale jakiś czas temu zrobiłm mu naturalne kakao i nic... Wiec musimy sprawdzić co i jak
A jeszcze a propo wody...
Dzisiaj zrobilismy sobie mały wypad nad Zalew Wiślany. Kuba jak zobaczył wode to od rau chciał do niej wbiegać Mój M z trudem go odciagał Szaleństwo