- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Byłam u fryzjera. Z włosów za ramiona mam włosy z tylu obcięte maszynka 12mm. Trochę mnie pani nie zrozumiala, no ale odrosna. Wszystko byłoby ok, ale miedzy przodem a tyłem mam duży kontrast... Jakoś to przeżyję. Maz nie może sie najbardziej przyzwyczaić.
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Wojtek zaraz będzie miał 7 miesięcy, leniuszek z niego i nawet pełzać mu się nie chce. za to gada jak najęty, jak nie śpi to w całym domu go słychać
widzę, że się szykujecie na imprezy. my mamy wesele w lipcu i nie mam kiecki weźcie pożyczcie
no i co i chyba tyle ode mnie póki co lece się ogarniać bo za godzinę idziemy z Wojtkiem po Zośkę do przedszkola, potem na plac zabaw i zleci czas do wieczora. kolo 20:30 siądziemy z monżkiem na kanapie i będziemy się cieszyć że już mamy dzieciowy fajrant
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
moofka no faktycznie dawno Cię nie było...u nas też choroby. Janek bierze Zinnat, dziś z Olkiem byłam u lekarza i zapalenie nosa gardła i spojówek. Ja odciągam gile Olkowe marimerem no i chyba nawdychałam się tych bakterii, bo ledwo żyję: katar, kaszel. Przy dwójce dzieci jest co robić, więc to trochę uzprawiedliwia Twoją nieobecność na forum... widziałam zdjęcie w tle na facebooku- pięknie Twoje dzieciaki sie prezentują.
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
A tak ogólnie to często boją się mnie ciąć że za krótko zrobią. I jak mówię że maszynka na trójkę ma zrobić to za każdym razem słyszę że to krótko będzie i zacznie od 9, potem pokaże mi jak wygląda 6 i jak będę na pewno chciała krócej to zrobi 3 mm. Nie pomaga tłumaczenie że wiem jak to wygląda i maja tak ciąć od razu, więc siedzę trochę dłużej u fryzjera.
Jeta super kiecka
Moofka no to faktycznie nie zaciekawie u was
My też wesele mamy w lipcu chyba pierwszego i potem w sierpniu. Ale nie wiem czy polecimy teraz bo jeszcze nie znalazłam sensownego lotu w sensownych pieniądzach. Nie dość że przesiadki i więcej niż pół dnia w drodze to jeszcze drogo. Na ostatnią chwilę będę jeszcze zerknąć i wtedy zdecydujemy ostatecznie.
A u nas spoko, w dzień upały, więc dopiero wieczorem chodzimy sobie na plażę i też nie codziennie. Filip ma kolegów dwa piętra niżej. Głównie on siedzi u nich, ale czasem przychodzą do nas też. Na dole mają ogród do latania i od wczoraj trampolina jest, a do góry tylko trochę zabawek. Więc to dla niego większą atrakcją biz plaża, często na plażę nie chce nawet iść. W ogóle trafiliśmy na miłych ludzi tutaj póki co
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Załącznik DSC_2071.jpg nie został znaleziony
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
mała na zdjęciu w poziomie ta górka nie wygląda tak strasznie
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Motylek-dlatego nie lubię chodzić do fryzjerów,miałam parę incydentów i jakoś się zraziłam. Raz prosiłam podcięcie włosów tak do ramion i scieniowanie. Fryzjerka obcieła mnie na takiego ochydnego,króciutkiego grzybka w którym wyglądałam jak Buka jakas
Jeta-fiuuuu fiuuuu Ale Lalunia
Moofka-Nie masz czasu na nudę mówisz. Wcale się nie dziwię że jak ciągle coś,to zaglądać tu nie ma czasu
Mała-ciul z górką i tak zazdroszczę
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
Mała jestem tego zdania co Gosica. Co tam córka, za to jaki wypoczynek.
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Powiem Ci ze inaczej się jedzie gdzie są wakacje a inaczej na dłużej. Bardziej korzystasz jak jesteś na wakacjach dwa tygodnie. Chociaż w weekendy faktycznie czujemy się jak na wakacjach.
Motylek jak masz odkurzacz z regulacją mocy to bym zalaczyla katarek. kurde mi przypomnialyscie że tego osprzętu tu nie zabrałam, w razie wu pewnie tu maja w aptekach to będzie trzeba kupić.
Mąż dzisiaj dłużej pracuje, a my siedzimy na dole u właścicieli i dzieciaki skaczą na trampolonie. Zaraz zostajemy sami bo restauracja szykuje się do kina, my sobie darujemy bo bajka z dubbingiem chorwackim.
Ostatnie dni mamy trochę chłodniej więc jest czym oddychać i chętniej na dwór się wychodzi.
Dostałam namiar na plażę na którą chodzą turyści i podobno jest tam fajna restauracja z normalnymi cenami a nie jak tu pod turystów. W weekend sprawdzimy ta miejscowke
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa