- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2015
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2015
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Em dziś siostrze kupiła pajacyka, a ja wygrałam wyprawkę o chicco - zawsze to do przodu

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja to bardziej ze względu na blog niż szczęście podejrzewam

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- paalinkaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- paalinkaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

paalinkaa mam podobnie. Noc ciężka. Mały niedawno miał drzemkę i próbowałam z nim kimnąć, ale się nie udało, tylko się męczyłam. A teraz chętnie bym się położyła ale nic z tego, Filip mi na to nie pozwoli

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mała tak prowadzę

A mnie dziś w nocy takie skurcze nóg lapaly, że płakałam... Stać nie moglam i chodziłam chyba pił nocy
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Paalinka jak tam po wizycie?
Co do rowerów, ja sobie kupiłam niedawno rower miejski damski, z amortyzatorem z przodu i z tyłu (pod pupą), siedzę sobie wygodnie, wyprostowana i jak już się wybieram, to zawsze w jedno miejsce, na placyk zabaw ok 1km od naszego mieszkania, po łatwej, niewyboistej drodze. Jednak jak były takie upały, to sobie darowałam jazdę na rowerze.
Dzisiaj tez Tymkowi pokazałam takiego małego, 4 miesięcznego chłopczyka w wózku i mu powiedziałam, że będzie miał takiego braciszka. Bardzo był zaciekawiony i uśmiechnięty. Ogólnie to codziennie całuje mój brzuch i jak się go pytam gdzie jest Eryk, albo dzidzia, to od razu podnosi mi bluzke i pokazuje brzuch i oczywiście całuje

- paalinkaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
U nas ufff lepiej na szczescie:) szyjka sie wydluzyla, a pecherz sie cofnal takze widac ze lezalam:) dalej mam na siebie uwazac ale nie musze juz plackiem lezec. Byle do 34 tyg:)
- paalinkaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Chcialabym Was zapytac jak u Was z wyborem fotelika do samochodu? Ostatnio bylam sie zorientowac co i jak i jak babka zaczela mi pokazywac wszystkie bazy pod fotelik to zglupialam. Powiedziala ze tylko maxi cosi ma testy na swoich produktach i tutaj sie zaczyna zabawa - podstawowa wersja gdy masz pionowo ustawiony fotel i zabezpieczasz pasami, a pozniej juz sie zaczynaja rozne bazy do zapinania fotelika. Jedne do 15 miesiecy inne do 4 roku zycia.. zglupiec mozna;
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Palaainkaa super ze wszystko dobrze na wizycie. Musisz się poprostu oszczędzać i wszystko będzie dobrze. Ja już się tłumaczę z mojej nieobecności. W niedzielę lecimy na wakacje więc czasu brak. Właśnie się pakuje bo jutro wyjeżdżamy do moich rodziców bo wylot mamy z Poznania. Wracamy 13 września i jedziemy jeszcze na jakieś 2 dni do teściowej. Wiem, kiepskie zakończenie wakacji :-P
Co do fotelika to my mamy taki z bazą maxi cosi chyba do 13 kg po Filipie i nie będziemy zmieniać bp zadowoleni jesteśmy. Mogę dokładniej ci napisać który to jak mąż wkoncu wróci z pracy, bo on zajmował się szukaniem i kupowanie fotelika. Wg niego z tego co poczytał to ten jest jeden z bezpieczniejszych. Tylko trzeba mieć w aucie isofixy. My teraz auto zmieniliśmy na takie które ma dwa isofixy z tyłu żeby obaj chłopacy bezpiecznie jeździli. Tzn i tak planowaliśmy zmianę auta, a że drugi synek w drodze to posuzkalismy akurat takie żeby foteliki pasowały. Teraz Filip ma fotelik maxi cosi 2way, kupiliśmy go jak miał 13 miesięcy i nadal jeździ tyłem do.kierunku jazdy w nim.
Nefri też na wakacje wyjechała więc pewnie odezwie się za tydzień

Do usłyszenia

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Paalinkaa super, że jest poprawa! Oby tak dalej, zobaczysz, że jeszcze przenosisz

Mała udanego wypoczynku!!

U mnie dziś dziecię mało ruchliwe, prawie w ogóle... Ale w poniedziałek mamy usg na ujastku, więc mam nadzieję, że będzie dobrze

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- paalinkaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
MagdaM masz jakies dodatkowe usg na ujastku? To jakies programowe czy od swojego lekarza zlecone?
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mała dzięki

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.