- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
pamiętaj, że to przejściowe i już niedługo będziecie w trójeczkę
rozumiem, że maż Was do siebie ściągnie, tak?
natalia owszem, nasze dzieci mają młodych dziadków
my niedawno wróciliśmy od rodziców, jesteśmy zadowoleni Ala tylko na początku przez chwilę płakała, a potem już było w porządku
doszliśmy do wniosku, że musimy się częściej spotykać, to nie będzie problemu
moi rodzice mają dom z ogórdkiem, więc Ala będzie miała gdzie się wybiegać
ja zmówiłam Alicji kojec coneco relax
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
siada bez naszej pomocy i siedzi sztwyno, jestem z niej taka dumna
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
- Otrzymane podziękowania: 0
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
sebek mi wstaje i śmiga w chodziku
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale pogoda do kitu, a było już tak ładnie
siedzimy w domku, ja tylko idę do fryzjera na 15.00 i tyle
nataleczka dziwię się, że nie uznali Ci takiej wady, przecież sama nie dałabyś rady popsuć rączki od wózka, bo niby jak
jaki teraz macie wózeczek?
a nas czeka zmiana lodówki, ale maż rozliczył pity, takze niewiele trzeba dołożyć, aby kupić nową, już sobie upatrzyliśmy
u nas ze spaniem Ali też już gorzej, bo wstaje o 7.30, ale to i tak nie jest źle
wszędzie jej pełno, 'chodzi' za kotem, ciągnie za firany, próbuje wspinać się przy meblach, uptrzyła sobie kapcie tatusia i zrobi wszystkon aby mu je zabrać z nóg, bo są gumowe i nadają się do gryzienia niczym gryzak mam nadzieję, ze będzie czasem chciała posiedzieć w tym kojcu...jest absorbujaca, że nawet maż mówi, że nie ma chwili dla siebie, haha
a teraz jest na urlopie, to zoabaczy jak to jest, nie jest przyzwyczajony i myślał sobie, że spokojnie posiedzi przy komputerze czy telewizji a tu figa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nataleczka nikt o tobie nie zapomniał ale ostatnio tak rzadko się do nas odzywasz
A co do wózka to strasznego macie z nim pecha Eh...
A pralki na mieszkaniu które wynajmujecie nie mieliście? My mamy takie rzeczy na stanie.
Joanna Kacper wciąż próbuje podnieść dupkę ale mu się nie udaje za to pełza po całym pokoju a ostatnio najlepiej to się do tyłu odpychać My dzisiaj wstaliśmy o 8:30 ale o 7 już była pobudka na cyca a teraz sobie śpi
Za niedługo zbieramy się na miasto bo muszę podskoczyć na drobne zakupy i do banku zapłacić za dom a też zimno bo na dworze 0 stopni
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Nareszcie normalny dzien, siedzimy sobie spokojnie w domku. Pogoda jest dla mnie dołująca. Dzis 10 min odgarniałam samochód z sniegu spadło jakies 20 cm!!!
Jaś bawi się ładnie w swoim pokoiku, ja chyba powinnam coś sprzątać ale co tam dzien lenia
Nataleczka, chrztem sie nie przejmuj, moja siostra była chrzczona w wieku 7 lat z wózkiem to faktycznie kicha. Dlatego ja jestem zdania że nas nie stać na tanie rzeczy które szybko się psują. A wiem że jak coś się w domu psuje to wszystko na raz.
Joanna ale fajnie:-) Ala teraz nabierze rozpędu, zobaczysz zaraz bedzie się wspinać. Ja pamiętam jak Jaś pierwszy raz usiadł sam, duma mnie rozpierała. Dziecko najpierw przyjmuje pozycję raczkującą a dopiero potem siada samo. tak było???
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natalia^^ u nas dzisiaj pizga, wieje i śnieg sypie a to w Irlandii rzadko spotykane zjawisko
U nas Kacper sam zaczyna siadać ale raczkować jeszcze nie potrafi więc to chyba nie reguła
Eh miałam dzisiaj smutną wiadomość od przyjaciółki i sama nie wiem jak ją pocieszyć Jej babcia jest umierająca dostała w sobotę wylewu i jest umierająca w szpitalu a druga babcia jak się dowiedziała to dostała udaru i też leży w szpitalu, w sierpniu mają wesele i naprawdę nie wiem co jej powiedzieć. Eh nie wiadomo co teraz zrobić z weselem ale przecież nie odwołają całej imprezy bo już większość osób powiadomiona, część rzeczy popłacona, suknia zamówiona Strasznie mi jej szkoda...
nataleczka Filipek słodziak ale ja wciąż czekam na twoje zdjęcie po schudnięciu!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czyżby wszystkie mamy jeszcze spaly?
U nas śnieg na całego
Ja dzisiaj do pracy ale po 3 dniach wolnego to mi się nie chce
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
U nas nocka jak ostatnimi czasy bywa, udana Amelka przesypia całe noc czasem na herbatkę sie obudzi..
wczoraj Ami spadła mi z łóżka, nawet nie wiedziałąm kiedy, tak się strasznie wystraszyłam, na szczęście nic się jej nie stało, i łóżkoteż w miarę nisko było, trochę płakała.. ale myślę, że bardziej się wystraszyła niż ją coś bolało.. miała na czółku trochę taką plamkę czerwoną, ale bardzo szybko znikła..
Wczoraj praktycznie cały dzień spędziłam z Koleżanką i jej córeczką w galerii pospacerowąłyśmy sobie z dziewczynkami coś innego a nie tylko dom i dwórek dom i dwórek.. czasem trzeba się zrelaksować bardzo udany dzień
A dziś w planach mam umyć połogi jak codzień, bo Amwlka bardzo lubi je polerować, dokończyć prasowanie, bo wieczorem mi się już nie chciało zrobić obiadek mężowi, pranie, no i jak pogoda dopisze to na spacerk z Niunią pasowałoby się wybrać..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat