BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 9 miesiąc temu #338392 przez nataleczka_92
ja juz po wizycie. z usg wychodzi 29tydz2dzien:) a maly wazy 1150g. wiec tutaj jest wszystko dobrze. gorzej z wynikami, bo morfologia slaba wyszla, a w moczu liczne bakterie:( jak polozna zmierzyla cisnienie to znow mialam 153/97.
wiec dostalam leki i malo co obylo sie bez szpitala.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #338403 przez Madeline
Nataleczka najważniejsze, że z dzidzią jest wszystko oki :) I że jest tak dobrze rozwinięta :D Dała Ci jakieś tabletki na te bakterie i na podwyższenie morfologii?

12 lata 9 miesiąc temu #338406 przez nataleczka_92
tak dostalam leki od bakterii,i od cisnienia. ale jutro je dopiero wykupie. od cisnienia cos na D a od bakterii cos na F... dalej niewiem bo nie moge rozczytac. a na morfologie to musze brac witaminy jak dotychczas i dobrze sie odzywiac. no i znow codziennie mam mierzyc cisnienie i jakby dol siegnal 100 to od razu do szpitala.

12 lata 9 miesiąc temu #338443 przez Madeline
Nataleczka biedaku :( Mam nadzieję, że będzie dobrze, ja odpukać na szczęście czuję się w miarę dobrze. Nie martw się, najważniejsze, że maluszek się dobrze rozwija, a Ty weźmiesz te tabletki i będzie dobrze.

12 lata 9 miesiąc temu #338451 przez chłopek
nataleczka ja tez miałam bakterie w moczu ale nic mi lekarz nie przepisał

12 lata 9 miesiąc temu #338461 przez Kasiulka
Dziewczyny ja na bakterie w moczu jadłam sobie suszoną żurawinę i piłam więcej i obyło się bez leków :)

12 lata 9 miesiąc temu #338464 przez chłopek
ja myśle ze nataleczka ma właśnie takie leki z żurawiną
ale mój maluch dzisiaj ruchliwy

12 lata 9 miesiąc temu #338508 przez Królowa
Nataleczka nie przejmuj się pewnie wezmiesz leki i będzie dobrze ;-)
Jak ja wam dziewczyny zazdroszcze ze już widzicie ruchy swojego dzzieciątka ja jeszcze nie;/
Kurcze dzisiaj taka brzydka pogoda to sobie myśle pojde kupic coś Karolkowi i tu zonk 300 zeta wydałam na pare ciuszków masakra jakie te ubranka są drogie a gdzie tam reszta;/

12 lata 9 miesiąc temu #338656 przez Koni
nataleczka_92 dobrze że się obyło bez szpitala :) Teraz kuruj się, bierz leki i dużo odpoczywaj.

Królowa w PL jest masakra jeśli chodzi o ceny :dry: Ja 2 razy więcej tutaj kupię niż w Polsce jeżeli chodzi o ciuchy choć kosmetyki też można kupić w dobrych cenach na promocjach to samo pampersy ale w PL to nawet mi było szkoda kasy wydawać.

Dostałam migrenę i muszę wziąć tabletkę bo umieram :(

12 lata 9 miesiąc temu #338682 przez chłopek
hej a u mnie śnieg :( juz 5 cm jest i dalej sypie masakra

12 lata 9 miesiąc temu #338697 przez Koni
chłopek no to macie fajną pogodę nie ma co :S U nas też koniec słońca no ale chociaż śniegu nie ma.

A ja znowu mam mdłości :( Zauważyłam że jak tylko podniosę się z łóżka to mnie męczą. Poza tym bolą mnie plecy :unsure:

12 lata 9 miesiąc temu #338709 przez chłopek
koni ja tak miałam z Ksawciem jak tylko głowe podniosłam to mdłości

12 lata 9 miesiąc temu #338722 przez Koni
chłopek dokładnie jak tylko głowę podniosę to od razu mnie łapie :( Miałam spokój na jakieś 2 miesiące i znowu. Strasznie mnie to męczy tym bardziej jak wiem że mam iść do pracy a przechodzi dopiero gdzieś popołudniu :( No nic wiele nie zostało więc jakoś się muszę przemęczyć.

12 lata 9 miesiąc temu #338764 przez martynka9996
U mnie dziś zaczyna się ok. Słonko świeci więc głowa mnie nie boli i coś przynajmniej mi się chce :) troszke muszę posprzatać bo jutro może na wieś pojade babcie poodwiedzać ale przy tym że muszę się oszczędzać to normalne porządki zajmują mi zamiast 2 godz to 5.

Wczoraj kupiłam sobie podkłady higieniczne do wyprawki do szpitala mam tez poprane rzeczy dla maluszka i tego jest chyba z 4 torby muszę jeszcze zrobić miejsce w szafie gdzie to poukładać.

nataleczka_92 to dobrze że bez szpitala się obyło bo ja już byłam 3 razy i za każdym razem taka jakaś słaba i z tyloma przypadłościami wracam że szok. Lepiej jest leczyć się w domu zdecydowanie.

U mnie zaczyan się dziś 30 tydzien fajnie tak tą 3 z przodu miec do porodu 70 dni żeby tak do maja sie udało donosic i juz mogę sie rozpakowywać.

12 lata 9 miesiąc temu #338775 przez Madeline
Mnie od rana męczy zgaga :( Ehh wytrzymać nie mogę :( Popołudniu mam wizytę u mojej ginekolog, doczekać się nie mogę. Tak to przeżywam, że w nocy dziś spać z wrażenia nie mogłam :) Mam nadzieję, że zobaczę mojego maluszka :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka